Stiri

Concurs: Câștigă un pachet de cărți despre tinerețe și conștiență, de la Editura Herald! – ÎNCHEIAT!

Concursul nostru din această săptămână pune la bătaie două pachete de două cărți de la Editura Herald:

Pachetul cuprinde cărțile „Secretul tineretii eterne” și Introducere in psihotanatologie”, semnate de psihosociolog român Ionel Mohîrță.

Vă reamintim că despre aceste cărți se va discuta miercuri, 12 septembrie 2018, ora 18.30, în cadrul unui eveniment despre care puteți citi aici.

Despre cărți:

–„Secretul tineretii eterne. Echilibrul vârstei bioelectrice”. In Secretul tineretii eterne, Ionel Mohirta abordeaza incetinirea procesului de imbatranire si declansarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental si extatic. Traditii stravechi si studii recente sunt prezentate in sprijinul ideii ca exista metode care se pot constitui in programe proprii de ingrijire, pentru a fi mai sanatosi si mai longevivi. Intinerirea este posibila printr-o schimbare semnificativa a stilului de viata sub aspect energetic si informational. S-a constatat ca energiile psihice dirijate in mod constient, dar si cele generate in mod inconstient de noi toti influenteaza direct microprocesele biochimice ale componentelor microscopice din nucleul si citoplasma celulelor vii. Desi corpul fizic este limitat de spatiu si timp, corpul bioelectric este liber. El este o extensie a Sinelui si un punct al celei de-a patra dimensiuni, in care mintea si emotiile noastre nu sunt altceva decat ferestre ale sufletului nostru.

„Introducere in psihotanatologie. Călătoria conștienței spre moarte”Impulsul catre aceste cercetari psihotanatologice mi-a fost dat de un eveniment nefericit din viata mea: moartea neasteptata a fratelui meu, in toamna anului 1999. La inmormantarea de la cimitirul Ghencea Militar, un fotograf a facut cateva poze digitale, in care se puteau observa cateva globuri de lumina care insoteau cortegiul funerar. Aceste sfere de lumina s-au regrupat in timp ce cortegiul avansa catre mormant, astfel ca din patru sfere au devenit una, iar lumina ei era mult mai stralucitoare, probabil printr‑un proces de coeziune cuantica. Intr-o discutie ulterioara cu fizicianul Florin Gheorghita din Iasi, acesta mi-a relatat ca, dupa o cercetare proprie de aproape trei decenii asupra acestui fenomen, el crede ca aceste sfere sunt sufletele persoanelor care au decedat. Mi-am pus intrebarea daca acest lucru ar putea fi adevarat. De atunci am elaborat o cercetare calitativa psihologica asupra fenomenului mortii, pe care o voi supune atentiei dumneavoastra in aceasta carte. In moartea clinica stim ca dispar semnele clinice ale acelor pacienti, ca nu mai au niciun fel de reflexe corporale care depind de functionarea cortexului cerebral. Nu mai exista nici reflexe ale trunchiului cerebral – deci nu mai exista reflexul de sufocare –, nici reflexul corneean, astfel ca pupilele raman dilatate la maximum. Asadar, toti acei pacienti din studiile ce vor fi prezentate, aflati in stop cardiac, aveau linie plata si un creier nonfunctional si, exact in acel moment, ei aveau experiente de constienta alternativa. Nu exista nicio explicatie fiziologica, psihologica, sau farmaceutica pentru acest fenomen. Deci trebuie sa punem sub semnul intrebarii conceptul, care este numai o presupunere, niciodata dovedita, conform caruia constienta este produsul functionarii creierului. Nu poate fi adevarat.Aceasta este premisa de la care am pornit cercetarea pe care v-o ofer in aceasta carte. (Ionel Mohirta)

Pentru unul dintre cele două pachete de două cărți, vă rugăm să răspundeţi în comentarii la următorul enunț:

Care este titlul preferat de la Editura Herald?

Condiții de participare:

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.), pe platforma de comentarii de pe site;
  • caştigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana vineri, 7 septembrie 2018 inclusiv, iar castigatorii vor fi anunțati pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi pachetul de cărți, oferit de Editura Herald.

Succes!

Concurs promovat pe Câștigă.net.

Later edit (8 septembrie): Câștigătorii au fost trași la sorți prin Random.org:

Felicitări!

Articole similare

Proiectie „Life of Brian” la un ceai

Jovi Ene

Concurs: Câștigă cinci cărți ”Rusia în secolul XX”, de David R. Marples, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Soundtrack-uri celebre (6)

Delia Marc

18 comments

Oana Pauna 31 august 2018 at 12:17

Marea Trezire

Madalina 31 august 2018 at 13:02

Am citit cartea Originile Alchimiei de Marcelĺin Berthelot si mi-a placut. Daca va plac misterele si de asemenea stiinta, e o carte interesanta atunci.

burlacu marius 31 august 2018 at 16:15

Marea Trezire

Andrei Bădică 31 august 2018 at 21:35

„Spovedanie” de Lev Tolstoi.

Flutur Gabriela-Iustina 2 septembrie 2018 at 00:16

„Spovedanie”-Lev Tolstoi

Maria Melania Radulescu 2 septembrie 2018 at 01:53

„Mindsight: noua stiinta a transformarii personale ”
de Daniel J. Siegel

Maria Melania Radulescu 2 septembrie 2018 at 02:18

Mindsight: noua stiinta a transformarii personale
de Daniel J. Siegel

Stancu Valentin 2 septembrie 2018 at 06:40

Legendele, miturile si simbolurile Francmasoneriei
de Albert G. Mackey

Elena 2 septembrie 2018 at 12:55

„Cosmos”, Carl Sagan

Alexandru Florin Octavian 2 septembrie 2018 at 13:12

Cartea intelepciunii lui Solomon

Victoria-Marinela Berza 2 septembrie 2018 at 17:34

„Devino ceea ce esti”,
Autor: Alan Watts

Victoria-Marinela Berza 2 septembrie 2018 at 18:06

Alan Watts, „Devino ceea ce esti”

Csoka Eugen 3 septembrie 2018 at 10:24

Legendele, miturile si simbolurile Francmasoneriei
de Albert G. Mackey

Alina O. 3 septembrie 2018 at 17:42

Darul Iubirii de Kahlil Gibran

Carla Florina 4 septembrie 2018 at 11:59

Titul preferat de la Editura HERALD este”Oceanul sufletului” -Rumi

Ispir Ionut 4 septembrie 2018 at 14:30

Lumea moderna de Rene Guenon

Csoka Elisabeta 6 septembrie 2018 at 14:06

Darul Iubirii de Kahlil Gibran

Spinu marian 7 septembrie 2018 at 00:21

Darul Iubirii -Kahlil Gibran

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult