Stiri

Citilă Iepurilă te invită la lectură!

Iată că Citilă Iepurilă a revenit și anul acesta la Editura Herald. Între 6 și 21 aprilie, Citilă Iepurilă te va ajuta să aduci fericire in sufletele celor dragi. Astfel, vei putea să te bucuri alături de apropiații tăi de titluri care abordează cele mai căutate subiecte ale momentului.

Însă atenție! Citilă Iepurilă a adus cu el și un coș plin de ouă cu reduceri. Intră pe www.edituraherald.ro și descoperă cărțile care se bucură de reduceri speciale.

E momentul să savurezi din plin plăcerea lecturii! În secțiunea „Noi apariții” vei descoperi o reducere de 20% la cele mai noi și mai incitante titluri ale Editurii Herald, din domenii variate precum: psihologie, psihoterapie de cuplu, știință, parentaj, filosofie, texte fundamentale și mindfulness. La categoria „Bestsellers”, Citilă Iepurilă ți-a pregătit multe surprize. Cele mai apreciate titluri te așteaptă cu o reducere de 30%. Caută printre rafturile Herald în categoria Selecția editorului” titlurile alese cu multă grijă pentru tine și care beneficiază fiecare de o reducere de 40%. Vei descoperi o lume fascinantă și plină de înțelepciune.

Te așteptăm cu drag în universul cărților Herald!

Articole similare

Filmele europene revin în Grădina de vară din Eforie Sud!

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Black Mirror, The Dark Crystal: Age of Resistance, Orange is the New Black

Jovi Ene

Concurs Crăciun (IV): Câștigă trei cărți ”Secretul lui Milton”, oferite de Editura Curtea Veche! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult