Stiri

Cel de-al VII-lea sezon de Cinema în aer liber pe Insula Artelor a adunat peste 10.000 de spectatori la filme de autor

Primăria Sectorului 3 împreună cu Metropolis Film au organizat, în perioada 20 august-15 septembrie, cea de-a VII-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”. Cele 24 de proiecții ale filmelor de autor programate au adunat un public de peste 10.000 de spectatori.

Evenimentul a adus pe marele ecran, pentru publicul larg, o selecție de 20 de filme, dintre care 10 filme noi în selecția oficială, apreciate la nivel global de către public și criticii de film și o retrospectivă a unor filme clasice, în selecția Mari Regizori Italieni.

Cinema în aer liber își propune la fiecare ediție să ofere spectatorilor o alternativă la vizionarea filmelor la televizor sau în multiplexuri și, prin selecția prezentată, urmărește să atragă publicul larg către filmele de autor. Deși pe insulă, sub cerul liber, peliculele vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde europene.

„Cinema în aer liber” este membru al rețelei „Europa Cinemas” și are ca parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Radio București FM, Agerpres, Cațavencii, Eva.ro, acasa.ro, Catchy, Blog de Cinema, Movie News, filme-carti.ro.

www.cinemainaerliber.ro

Articole similare

„Bună! Ce faci?” se vede la Washington D.C.

Jovi Ene

Toamna se numara serialele la care sa faci binging pe Netflix!

Jovi Ene

Topul vânzărilor Curtea Veche Publishing la Gaudeamus 2017

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult