Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Crown, Society of the Snow, Subteran, Leave The World Behind, Maestro, The Killer

Netflix lansează primele imagini din PARTEA 1 pentru ultimul sezon din THE CROWN

Partea 1 a ultimului sezon al THE CROWN va debuta pe Netflix pe 16 noiembrie. Primele patru episoade descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare.

Vorbind despre rolul ei din acest sezon, Elizabeth Debicki (Prințesa Diana) a precizat: „Cred că este o provocare cu adevărat unică pentru un actor, să portretizezi acele vremuri. Am avut încredere totală în direcția emoțională pe care Peter a creat-o pentru noi. Este interpretarea lui și cred că a avut sens din punct de vedere emoțional pentru mine, așa că m-am agățat de acest aspect. Pentru că, evident, este o poveste devastatoare și are o încărcătură emoțională puternică.”

Atât pentru Dominic West (Prințul Charles), cât și pentru Imelda Staunton (Regina Elisabeta a II-a), există o ușurință, dar și o înțelegere profundă în ceea ce privește abordarea personajelor în două sezoane consecutive. Imelda Staunton spune: „Port cu mine acest personaj de ceva timp, așa că pot să spun că m-am simțit mai confortabil de data asta. Îmi place liniștea și capacitatea ei de a nu se lăsa copleșită de tot ceea ce i s-a întâmplat constant – de-a lungul întregii vieți – în jurul ei.”

Dominic West spune despre Prințul Charles: „Cred că simțea o tristețe profundă și o adevărată compasiune și ceea ce este grozav la THE CROWN este că îți oferă șansa de a vedea aceste persoane publice în viața lor privată. Am bănuit că viața lui privată a fost destul de emoționantă și chiar așa l-am și jucat… Cred și sper că ceea ce am transmis este plin de compasiune, dar totuși bine echilibrat. „Am vorbit cu mulți oameni care l-au cunoscut pentru că a cunoscut o mulțime de oameni. Probabil că a întâlnit mai mulți oameni decât orice alt membru al familiei, cu excepția reginei și a prințului Philip. Aproape toată lumea are lucruri extrem de calde de spus despre el.”

Salim Daw a trait foarte intens interpretarea lui Mohamed Al Fayed: „Ador acest personaj. Îl iubesc atât de mult și îmi place să-l portretizez pentru că îl iubesc. În acest sezon, este foarte uman, dar și foarte colorat. Este și aspru uneori, chiar foarte aspru, dar și amuzant deopotrivă, asemenea unui copil – cu fiul lui este uneori foarte, foarte aspru, dar îl și iubește foarte mult și publicul va vedea asta și va simți exact ceea ce descriu acum.”

Iar Khalid Abdalla a spus despre rolul fiului său, Dodi Fayed, că: „A fost onoarea vieții mele să fac parte din acest proiect, să fiu parte din echipa THE CROWN și să îl interpretez pe Dodi”

De la sosirea pe Netflix în 2016, The Crown a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Toate citatele menționate mai sus au fost extrase din interviuri realizate în aprilie 2023.

Despre THE CROWN:

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Despre THE CROWN: Sezonul 6

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Datele premierei: 16 noiembrie și 14 decembrie 2023

Format: 10 episoade x 60 de minute [Partea 1 – 4 episoade / Partea 2 – 6 episoade]

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox.

Cu: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed.

Partea 1 – Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry)

Partea 2 – Ed McVey (Prințul William), Luther Ford (Prințul Harry) și Meg Bellamy (Kate Middleton)


Society of the Snow | Teaser oficial 2 | Netflix

SOCIETY OF THE SNOW este filmul selectat să reprezinte Spania la Premiile Oscar în 2024, la categoria cel mai bun film internațional. 

După ce a câștigat premiul publicului la Festivalul De Film De La San Sebastián, SOCIETY OF THE SNOW a câștigat premiul publicului și la Festivalul De Film Mill Valley.

Regizat de: J.A. Bayona

Scris deJ.A. Bayona, Bernat Vilaplana, Jaime Marques, Nicolás Casariego

Bazat pe cartea The Society of the Snow” de: Pablo Vierci

Produs deBelén Atienza, Sandra Hermida, J.A. Bayona

Producător asociat: Pablo Vierci

Designer de producție: Alain Bainée

Director de imagine: Pedro Luque Briozzo SCU

Editor: Jaume Martí (Ammac), Andrés Gil (Ammac)

Muzică deMichael Giacchino

DISTRIBUȚIE

Enzo Vogrincic (Numa Turcatti), Agustín Pardella (Nando Parrado), Matías Recalt (Roberto Canessa), Esteban Bigliardi (Javier Methol), Diego Vegezzi (Marcelo Perez), Fernando Contigiani García (Arturo Nogueira), Esteban Kukuriczka (Fito Strauch), Rafael Federman (Eduardo Strauss), Francisco Romero (Daniel Fernandez Strauch), Valentino Alonso (Pancho Delgado), Tomás Wolf (Gustavo Zerbino), Agustín Della Corte (Tintín Vizintín), Felipe Otaño (Carlitos Páez), Andy Pruss (Roy Harley), Blas Polidori (Coco), Felipe Ramusio (Diego Storm), Simón Hempe (Coche Inciarte) 

SYNOPSIS

În 1972, zborul 571 al Forțelor Aeriene din Uruguay, închiriat pentru a transporta o echipă de rugby în Chile, se prăbușește pe un ghețar din inima Anzilor. Doar 29 dintre cei 45 de pasageri au supraviețuit accidentului catastrofal. Regăsindu-se într-unul dintre cele mai dure medii din lume, ei se văd nevoiți să recurgă la măsuri extreme pentru a supraviețui.

SOCIETY OF THE SNOW ARE PREMIERA OFICIALĂ PE NETFLIX PE 4 IANUARIE 2024.


Netflix anunță Subteran, un serial original românesc

Netflix a început producția serialului românesc Subteran regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe. Seria va spune povestea unei mame care lucrează în IT și ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureșteni care i-au schimbat viața.

Serialul este creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe și Peter Kerek în calitate de co-scenariști, produs de Tudor Reu (Mobra Films) și Johnathan Young (creative). Serialul îi va avea în distribuție, printre alții, pe Ana Ularu și Florin Piersic Jr.

„Ne bucurăm să începem producția noii serii românești „Subteran” și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic,” spune Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est. „Subteran este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix”, a completat Anna.

Netflix, cel mai important serviciu de streaming din România, a licențiat în ultimii ani multe filme și seriale românești care au devenit unele dintre cele mai vizionate și apreciate de membrii Netflix.

Logline:

Cami este o femeie care își folosește inteligența pentru a avea succes într-o lume a bărbaților. Când viața ei este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită și hacker pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situație fără scăpare. Însă Roman este singura șansă pe care o are Cami de a se răzbuna și de a-și salva fiul.

  • Regizori: Anca Miruna Lazarescu, Daniel Sandu, Octav Gheorghe
  • Scenariști: Steve Bailie, Peter Kerek și Octav Gheorghe 
  • Producători: Johnathan Young (creative), Tudor Reu (Mobra Films)
  • Format: Serie, 6 episoade

Netflix lanseză trailerul și afișul filmului LEAVE THE WORLD BEHIND, cu Julia Roberts

Filmul va avea premiera mondială miercuri, 25 octombrie, la AFI Fest.

Despre LEAVE THE WORLD BEHIND

Vacanța unei familii este dată peste cap când doi străini sosesc în miez de noapte, căutând refugiu în fața unui atac cibernetic care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lume aflată în colaps.

REGIZAT DE: Sam Esmail

SCENARIU ADAPTAT DE: Sam Esmail

BAZAT PE ROMANUL SCRIS DE: Rumaan Alam

PRODUS DE: Sam Esmail, Chad Hamilton, Julia Roberts, Lisa Gillan, Marisa Yeres Gill

PRODUCĂTORI EXECUTIVITonia Davis, Daniel M. Stillman, Nick Krishnamurthy, Rumaan Alam, Barack și Michelle Obama

CUJulia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la, Farrah Mackenzie, Charlie Evans și Kevin Bacon 

SINOPSIS
În acest thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului premiat Sam Esmail (MR. ROBOT), Amanda (Julia Roberts, distinsă cu premiul Oscar) și soțul ei, Clay (Ethan Hawke, nominalizat la Oscar), închiriază o casă luxoasă pentru a petrece un weekend alături de copiii lor, Archie (Charlie Evans) și Rose (Farrah Mackenzie). Vacanța lor este în curând dată peste cap, când doi străini — G.H. (Mahershala Ali, distins cu Oscar) și fiica lui, Ruth (Myha’la), sosesc în miez de noapte cu vești despre un misterios atac cibernetic și caută refugiu în casa care, susțin ei, ar fi a lor. Cele două familii înfruntă un dezastru iminent, care devine din ce în ce mai terifiant cu fiecare secundă, forțând pe toată lumea să își accepte locul într-o lumea aflată în colaps. Bazat pe romanul lui Rumaan Alam, nominalizat la premiul National Book Award, LEAVE THE WORLD BEHIND este produs de Esmail Corp, Red Om Films, iar producția executivă aparține companiei Higher Ground Productions.


Maestro | Trailer oficial | Netflix

Maestro are premiera pe Netflix din 20 decembrie.

Regizat de: Bradley Cooper

Scris de: Bradley Cooper & Josh Singer

Produs de: Bradley Cooper, Steven Spielberg, Kristie Mackso Krieger, Fred Burner, Amy Durning, Martin Scorsese

Producători executivi: Carla Raij, Josh Singer, Bobby Wilhelm, Weston Middleton, Tracey Landon

Distribuție: Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton, Miriam Shor

Maestro este o poveste de iubire tumultoasă și fără limite, care prezintă relația de o viață dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein. O scrisoare de iubire pentru viață și artă, Maestro este, în esența sa, un portret emoțional epic al familiei și al dragostei.


Netflix lansează trailerul și afișul pentru PARTEA 1 a ultimului sezon din THE CROWN

Partea 1 a ultimului sezon al THE CROWN va debuta pe Netflix pe 16 noiembrie. Primele patru episoade descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. În prima lor vară în calitate de cuplu proaspăt divorțat, Prințul Charles și Prințesa Diana au petrecut două vacanțe foarte diferite cu fiii lor.

Diana era curtată de familia Fayed în sudul Franței, care le oferea tinerilor prinți o experiență luxuriantă pe iaht, jocuri video și seri private cu vizionări de filme. În același timp, Charles continua tradiția petrecând timp în Balmoral. Comparațiile între aceste două vacanțe s-au dezlănțuit în presă, fiind alimentate atât de paparazzi, cât și de biroul de presă al familiei regale. Pe măsură ce viața pe iaht și interesul constant al mass-media pierdeau teren, Diana își dorea să se întoarcă să-și vadă copiii care se întorseseră la Balmoral. O diversiune ce presupunea o călătorie la Paris părea să fie cea mai potrivită soluție, mai ales pe fondul unei urmăriri intense și agresive a presei.

După știrile despre accidentul de mașină în care au fost implicați Diana și Dodi, a urmat peste tot o revărsare uriașă de durere care a prins-o pe Regină nepregătită. În timp ce undele de șoc răsunau la Palat, Al Fayed încerca să se confrunte cu pierderea fiului său. Sperând că acestă durere comunucă îi va aduce pe el și pe familia regală împreună, el constată că este din ce în ce mai evitat.

De la sosirea pe Netflix în 2016, THE CROWN a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Despre THE CROWN:

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Despre THE CROWN: Sezonul 6

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

Datele premierei: 16 noiembrie și 14 decembrie 2023

Format: 10 episoade x 60 de minute [Partea 1 – 4 episoade / Partea 2 – 6 episoade]

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox.

Cu: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed.

Partea 1 – Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry)

Partea 2 – Ed McVey (Prințul William), Luther Ford (Prințul Harry) și Meg Bellamy (Kate Middleton)


Netflix lansează trailerul oficial pentru THE KILLER

DESPRE THE KILLER

După un semi-eșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat pe parcursul unei urmăriri internaționale, despre care pretinde că nu are nimic personal. THE KILLER a avut premiera mondială pe 3 septembrie la Festivalul de film de la Veneția.

REGIZAT DE: David Fincher

SCRIS DE: Andrew Kevin Walker, bazat pe seria de romane grafice „The Killer” scrisă de Alexis Nolent (a.k.a Matz) și ilustrată de Luc Jacamon, publicată inițial în limba franceză de către Editions Casterman

PRODUS DE: Ceán Chaffin, p.g.a.

CU: Michael Fassbender, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte și Tilda Swinton

Articole similare

TOP 10 cele mai citite cărți Litera din 2020

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher, Oameni de treabă

Jovi Ene

Pelicula 6 – Ibero American Film Experience vă invită la Película Fiesta – film, dans și muzică pe 11 și 12 septembrie, la Verde Stop Arena

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult