Stiri

Câştigătorii concursului “cărţi de 250 lei, de la Books-Express.ro”

A venit momentul să desemnăm câştigătorii concursului promovat de Filme-carti.ro şi Books-Express.ro, având ca premii:

-Premiul cel mare constă în cărţi  în valoare de 250 lei, la alegerea câștigătorului;

-Premiile speciale, 2 la număr, constau în câte un voucher în valoare de 50 de lei (la fel, la alegere, o carte favorită).

Asa cum am spus la momentul concursului, castigatorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi.

Tragerea la sorti a avut loc astazi, castigatorii a fost ales prin cel mai simplu mod, cel al site-ului www.random.org. Prin intermediul Sequence Generator, am generat o secventa de la 1 la 167 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca respectivul castigatorul este comentariul cu numarul respectiv in ordinea exacta de pe site.

Iata castigătorii:

 

Câştigătorii concursului sunt aşadar:

Marele premiu, cărţi de 250 lei Micu Emil (comentariul nr. 162-http://www.books-express.ro/book/9780470632222/Strategic-Business-Transformation.html Imi doresc foarte tare sa gasesc ideea reusitei in afaceri!”);

Celelalte două premii, cărţi de 50 lei1. Lore (comentariul nr. 22-”Cartea mea favorita este Wuthering Heights(La rascruce de vanturi) de Emily Bronte. Linkul:http://www.books-express.ro/book/9780375756443/Wuthering-Heights.html. Am fost fascinata complet de povestea lui Heathcliff şi Catherine. Actiunea romanului mi s-a parut complet originala, fata de ceea ce citisem pana atunci, iar ideile regasite in carte erau dea dreptul uluitoare. La prima vedere poate părea ca o simpla poveste de dragoste care s-a încheiat într-un mod tragical, insa la o analiza mai profundă, este o descriere elaborata a poziţia femeii în societate, precum şi prejudecăţile morale care sunt gravate în mentalitatea societăţii, unele dintre ele încă putand fi recunoscute chiar si in lumea modernă.
Ca un întreg, aceasta carte impresionea nu numai prin descrierile fascinante asupra tumulului unui suflet care sufera din neimplinirea dragostei, dar si prin ilustrarea societatii contemporane, renuntand la mult tipicul happy end, pentru a realiza o analiza psihologica completa si verosimila.”);

2. Maria (comentariul nr. 109-http://www.books-express.ro/book/9780143039938/The-Book-of-Imaginary-Beings-Classics-Deluxe-Edition.html Imaginatia si finetea lui Borges sunt inegalabile, desi nu iti forteaza cu nimic creierul, doar il mana pe alte fagasuri.”)

Câştigătorii vor fi contactati prin email de catre reprezentantii Books-Express.ro pentru a afla cum vor intra in posesia premiilor.

Felicitări câştigătorilor şi vă mulţumim tuturor pentru participare!

Nu uitaţi, toţi participanţii au reducere de 10% la toate cărţile de pe Books-Express.ro (cu excepţia celor aflate deja la reducere) şi comandate până la sfârşitul anului. Pentru aceasta, menţionaţi în comanda dvs. că aţi participat la acest concurs şi completaţi adresa de e-mail cu care aţi comentat aici.

 

Articole similare

Filme noi pe Netflix în februarie 2023

Jovi Ene

Programul lansărilor Curtea Veche la Târgul de Carte Gaudeamus 2010

Jovi Ene

Concurs: Castiga cartea „Viata lui Pi”, de Yann Martel, oferita de Editura Polirom!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult