Stiri

Audrey Hepburn la un ceai

audreySâmbăta aceasta, 11 Mai, de la ora 19:00, la ceainăria „La un ceai” din strada Luigi Cazavillan nr 25 are loc un eveniment plin de eleganță și candoare dedicat fermecătoarei actrițe Audrey Hepburn.

Ești așteptat așadar în primitoarea grădină a ceainăriei cu multe surprize dulci, cinefile, dar și literare. Astfel că toți cei prezenți sâmbătă seara în grădina ceainăriei „La un ceai” vor primi din partea casei prajiturele fresh special create pentru acest eveniment, ele vor purta desigur numele actriței și vor fi cu siguranță o încântare pentru papilele gustative ale celor prezenți. 

De asemenea, Editura Polirom a pus la dispoziția ceainăriei trei exemplare ale cărții „Mic dejun la Tiffany” de Truman Capote pe care va trebui să le găsiți în grădina, deoarece ele vor fi cumva ascunse.

Seara se va încheia inevitabil cu vizionarea filmului “Breakfast at Tiffany’s” ce va fi proiectat în camera verzuie a ceainariei acolo unde filmele și ceaiurile au cel mai savuros gust.INTRAREA ESTE LIBERĂ!
Rezervarile se fac la numărul: 0734 195 395

harta
Puteti gasi evenimentul pe Facebook aici
https://www.facebook.com/events/389500101165930/

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (26 martie – 1 aprilie 2018)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (3 – 9 septembrie 2018)

Jovi Ene

Concurs: Câștigă cartea ”Alaska. Singur în sălbăticie”, de Dave Metz, oferită de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult