Stiri

Asociatia Oxigen – Maroc. Prin desert si pe munte

Ai impresia ca stii Marocul?! Acest tinut necunoscut, fierbinte…

Ai vrea sa stii cum e atmosfera de O mie si una de nopti?! Si cum o zi intreaga esti impresionat de castele de lut si de nisip cu triburi de berberi nomazi şi oaze cu umbra răcoroasă a palmierilor şi a măslinilor.

Ajungi la un moment dat sa te obisnuiesti cu adhanul, chemarea la rugăciune a musulmanilor pana iti dai seama la final ca aici timpul trece la fel ca in urma cu un mileniu. 
“Primul pahar e amar ca viaţa, al doilea e tare ca dragostea, al treilea e la fel de dulce ca moartea…”
Asta spun berberii despre ceaiul de menta.

Pe 9 mai ne intalnim la Journey Pub sa povestim de prin Maroc. Vom avea filme, poze, iar protagonistii acestei aventuri ne vor impartasi din experiente care dau dependenta.
––––––––––––––––––––––––––––––
Marti | 9 mai | ora 19:00 | Journey Pub

#IntrareLibera cu rezervari la radu@oxigentour.ro / aventura@oxigentour.ro

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Articole similare

Ciclul de Film Contemporan Mexican, la Cinemateca Union

Jovi Ene

Invitaţie la redescoperire

Jovi Ene

Două săptămâni de filme în aer liber în Parcul Tăbăcăriei, între 4 și 16 august

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult