Stiri

Adaugă pe listă noi filme și seriale | Aprilie pe Netflix

Pentru luna aprilie, îți propunem să adaugi în lista cu filmele și serialele tale favorite noile apariții Netflix. Începe luna cu La Casa de Papel: Partea 4, Brews Brothers, After Life: Sezonul 2, Sergio, Extraction, How to Fix a Drug Scandal, The Innocence Files, Men in Black, Les Miserables, Call Me by Your Name, 5Gang: Un Altfel de Crăciun și multe altele care te așteaptă să dai play.

Titluri originale Netflix:

1 APRILIE 2020

David Batra: Elefanten I Rummet – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX – David Batra: Elefantul din sufragerie

Comedianul suedez David Batra intră în detalii și descrie jucăuș beneficiile și dezavantajele căsătoriei cu un lider politic proaspăt demisionat.

How to Fix a Drug Scandal – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Chimistă sau consumatoare?

Crimele șocante puse la cale de doi chimiști afectează sistemul judiciar al statului și schimbă definiția justiției pentru avocați, autorități și mii de deținuți.

Nailed It!: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – La fix!: Sezonul 4

Gazdele pe care le adori și harababura pe care ți-o dorești. Bine ai revenit în bucătăria serialului „La fix!”, în care oricine, dar chiar oricine poate câștiga.

Sunderland ‘Til I Die: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Sunderland până la moarte: Sezonul 2

După două sezoane consecutive pline de eșecuri, Sunderland speră să-și revină odată cu noul sezon din divizia a treia de fotbal din Anglia.

The Iliza Shlesinger Sketch Show – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX – Iliza Shlesinger: Scheciuri

Iliza Shlesinger creează un spectacol cu sketch-uri plin de personaje absurde, păreri despre viața de femeie și comentarii sociale ireverențioase.

3 APRILIE 2020

Coffee & Kareem  – FILM NETFLIX – Coffee și Kareem

Coffee, un polițist din Detroit, creează o serie de necazuri atunci când încearcă să se apropie de fiul neastâmpărat al iubitei și descoperă o conspirație criminală.

La casa de papel: Part 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Fabrica de bani: Partea 4

Vieți sunt puse în joc în timp ce planul Profesorului începe să se deruleze, iar hoții trebuie să se ferească de dușmani din interiorul, dar și din afara Băncii Spaniei.

Money Heist: The Phenomenon – FILM NETFLIX – Fabrica de bani: Un fenomen global

Acest film analizează modul în care serialul „Fabrica de bani” a atras un val de entuziasm internațional față de un grup de hoți fermecători și față de profesorul lor.

Spirit Riding Free: Riding Academy – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Spirit: Cu sufletul liber – Școala de echitație

Pentru Lucky și prietenii ei începe un nou capitol după ce părăsesc Miradero și ajung să trăiască și să învețe la prestigioasa Academie de călărie Palomino Bluffs.

StarBeam – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supersteluța

O fetiță cu superputeri are un prieten expert în tehnologie, care-i devine partener. Împreună cu amicul lor, un pescăruș, ei își protejează orașul de pe malul mării.

6 APRILIE 2020

The Big Show Show – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Show-ul lui The Big Show

Fost luptător de wrestling, The Big Show nu mai urcă în ring și este gata de o provocare și mai dificilă: creșterea celor trei fiice în Florida, împreună cu soția lui.

7 APRILIE 2020

TERRACE HOUSE: TOKYO 2019-2020: Part 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Viața continuă în Tokyo. Ușile casei se deschid și se închid, se creează legături care apoi sunt puse la încercare. Ruka face un nou pas, iar Hana întâlnește noi rivali.

9 APRILIE 2020

Hi Score Girl: Season 2 – ANIME NETFLIX

Au ajuns la liceu, antrenându-se cu ajutorul jocurilor mecanice. Acum, Haruo, Akira și prietenii lor trebuie să facă față următorului nivel.

Brews Brothers

10 APRILIE 2020

Brews Brothers – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Frații berari

Acești doi frați înstrăinați știu absolut totul despre fabricarea berii. Ar fi grozav dacă ar ști și cum să se comporte ca o familie.

LA Originals – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Oriol și Mr. Cartoon: Influențe mexicane în LA

Apropiați de viața străzii și hip-hop-ul mexican, Estevan Oriol și Mister Cartoon își urmăresc traseul de la statutul de artiști talentați la cel de pionieri ai culturii.

La vie scolaire – FILM NETFLIX – Consilierul

Într-una dintre cele mai sărace zone ale Parisului, o consilieră școlară se dedică lucrului cu elevii defavorizați, în timp ce se confruntă și cu probleme personale.

Love Wedding Repeat – FILM NETFLIX – Iubește, căsătorește-te, repetă

În timp ce trăiește diferite versiuni ale aceleiași zile, Jack se confruntă cu oaspeți dificili, haos deplin și posibile iubiri, totul la nunta surorii lui.

Tigertail – FILM NETFLIX – Tigertail: O poveste de viață

Aflat la New York, Grover (Tzi Ma) se gândește la dragostea din trecut și la plecarea din Taiwanul pe care îl vizitează din nou, după mulți ani, cu fiica lui, Angela.

The Main Event – FILM NETFLIX – Masca magică

Înzestrat cu puterile unei măști magice, un tânăr fan al WWE creează haos atunci când înfruntă un adversar intimidant într-o competiție de wrestling.

13 APRILIE 2020

Exorcist: Seasons 1-3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Exorcistul bun la toate: Sezoanele 1 – 3

Bogdan Boner se pricepe la toate: reparații, renovări, grădină… și mai e și exorcist autodidact. Încă nu a cunoscut vreun demon pe care să nu-l poată ucide.

14 APRILIE 2020

Chris D’Elia: No Pain – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX – Chris Elia: N-am suferit deloc

Chris D’Elia urcă pe scenă în Minneapolis și spune ce gândește despre diverse subiecte, de la autocenzură și delfinii problematici, până la puterile mutante.

15 APRILIE 2020

Outer Banks – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un grup unit de adolescenți dezgroapă un secret ascuns de multă vreme și declanșează un lanț de evenimente clandestine care-i poartă într-o aventură de neuitat.

The Innocence Files – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Dovadă de nevinovăție

Dovadă de nevinovăție dezvăluie erorile și minciunile care au dus la o serie de condamnări incorecte și scoate la iveală nedreptățile făcute victimelor și celor acuzați.

16 APRILIE 2020

Fary: Hexagone: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Fary revine pe scenă pentru a-și dezvălui sentimentele complexe cu privire la credință, influencerii de pe rețelele de socializare, beatboxing și Franța natală.

Fauda: Season 2  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Doron prinde un tânăr boxer hotărât, atunci când o misiune sub acoperire de o lună trimite echipa pe urmele unui lider Hamas aflat pe lista neagră a serviciului Shin Bet.

Mauricio Meirelles: Levando o Caos – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX – Mauricio Meirelles: Ne îndreptăm spre haos

Comedianul brazilian Mauricio Meirelles susține un spectacol special de stand-up filmat la São Paulo.

17 APRILIE 2020

Betonrausch – FILM NETFLIX – Înălțimi amețitoare

Bazat pe evenimente reale, filmul urmărește ascensiunea și decăderea a doi escroci din domeniul afacerilor imobiliare din Germania, prinși în propria plasă de minciuni.

#blackAF – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Kenya Barris și Rashida Jones joacă în acest serial de comedie de familie inspirat din viața reală a lui Barris.

Earth and Blood (La terre et le sang) – FILM NETFLIX – Pământ și sânge

După decenii în care a condus o fabrică de cherestea din Ardeni având drept angajați foști deținuți și tineri infractori, Said primește vizita neașteptată a unui cartel.

El Dragón: Return of a Warrior: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dragonul: Întoarcerea războinicului: Sezonul 2

O investigație îi dă lui Héctor un indiciu legat de uciderea surorii lui. Miguel vrea să producă un nou drog și Valentín se folosește de Chisca pentru a fura prototipul.

Legado en los huesos – FILM NETFLIX – Moștenirea oaselor

În continuarea filmului Paznicul nevăzut, inspectoarea Amaia Salazar investighează o sinucidere legată de un caz de crimă rezolvat mai demult, în nordul Spaniei.

Sergio – FILM NETFLIX

Carismatic și complex, Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura), fost diplomat al ONU primește o ultimă misiune: în Bagdad, proaspăt cufundat în haos în urma invaziei SUA.

The Last Kids on Earth: Book 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Ultimii copii de pe Pământ: Cartea 2

Jack, June, Quint și Dirk se străduie să găsească zombi dispăruți, să-și revendice orașul și, eventual, să obțină în sfârșit un loc la masa celor șmecheri.

Too Hot to Handle – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Atenție, frige!

18 APRILIE 2020

Hyena – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Hienele

Pentru a supraviețui într-o lume a hienelor, doi avocați rivali cu clienți bogați distrug tot ceea ce se află în calea ambițiilor lor.

19 APRILIE 2020

Hi Bye, Mama! – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Bună, mama, și rămas-bun!

Fantoma unei femei primește o a doua șansă la viață, dar numai pentru 49 de zile. Ea decide să reapară în fața soțului recăsătorit și a tinerei sale fiice.

20 APRILIE 2020

Cooked with Cannabis – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Canabis culinar

Bucătarii se întrec să-și ducă gazdele și invitații în al nouălea cer, folosind-se de arta culinară bazată pe canabis sub formă de frunze, infuzii THC și sosuri CBD.

The Midnight Gospel – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Inspirat de interviurile din podcastul Duncan Trussell Family Hour, acest serial de animație îl urmărește pe Duncan care călătorește prin galaxie căutând sensul vieții.

21 APRILIE 2020

Middleditch & Schwartz – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX

Comedienii Thomas Middleditch și Ben Schwartz sunt protagoniștii acestui program special de improvizație în serial.

22 APRILIE 2020

Absurd Planet – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Planeta absurdă

Creaturi neobișnuite și Mama Natură însăși sunt povestitorii acestui serial care oferă o perspectivă plină de haz asupra celor mai fascinante animale de pe Pământ.

Circus of Books – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Karen și Barry Mason au gestionat vreme de aproape patru decenii magazinul de pornografie Circus of Books, devenit un reper important al comunității gay din Los Angeles.

El silencio del pantano – FILM NETFLIX – Liniștea mlaștinii

Un scriitor de romane polițiste de succes este implicat într-un caz de răpire și descoperă legăturile corupte dintre politicieni și mafia locală din Valencia, Spania.

The Plagues of Breslau – FILM NETFLIX – Păcatele Breslaului

După ce un cadavru este găsit cusut în pielea unei vite, o detectivă din Breslau descoperă că un criminal reconstituie o serie de pedepse din secolul al XVIII-lea.

The Willoughbys  – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Convinși că le va fi mai bine pe cont propriu, copiii Willoughby pun la cale un plan pentru a-și trimite părinții egoisti în vacanță. Frații pornesc apoi în propria lor aventură pentru a descoperi adevărata semnificație a familiei.

Win the Wilderness – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Revendică-ți frontiera

Șase cupluri se luptă pentru drepturile asupra unei cabane izolate din Alaska, dovedindu-și capacitatea de a supraviețui în acest superb peisaj sălbatic și dur.

23 APRILIE 2020

The House of Flowers : Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Casa florilor: Sezonul 3

Acest serial de comedie neagră despre o familie bogată cu multe secrete din Mexico City revine cu sezonul 3.

24 APRILIE 2020

After Life: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Viața de apoi: Sezonul 2

În sezonul doi, Tony încă suferă după moartea soției sale, dar încearcă să fie un prieten mai bun pentru cei din jur, care au fiecare problemele lor.

Extraction – FILM NETFLIX – Operațiunea de recuperare

Un mercenar neînfricat (Chris Hemsworth) pornește în cea mai periculoasă misiune din carieră: să-l salveze pe fiul unui cap mafiot din mâinile răpitorilor.

Hello Ninja: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Salut, ninja! Sezonul 2

În acest serial bazat pe cartea ilustrată omonimă, Wesley și Georgie se transformă în mici ninja și revin pentru a rezolva probleme și pentru a salva situația.

Yours Sincerely, Kanan Gill – COMEDIE ORIGINALA NETFLIX – Cu stimă, Kanan Gill

Kanan Gill își evaluează viața prin prisma obiectivelor dintr-o scrisoare către el însuși compusă în adolescență, iar concluziile lui sunt întunecate, dar revelatoare.

26 APRILIE 2020

The Last Kingdom: Season 4  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Edward și Aethelflaed se ceartă în legătură cu viitorul Merciei și cu visul tatălui lor despre Anglia unită, iar Uhtred încearcă să-și recâștige un privilegiu pierdut.

27 APRILIE 2020

Never Have I Ever  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Niciodată nu am…

Un serial de comedie inspirat de copilăria lui Mindy Kaling, despre maturizarea unei adolescente moderne de etnie indo-americană din primă generație.

29 APRILIE 2020

A Secret Love – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Extracurricular  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Hotărât să scape de viața anostă, un licean înzestrat intră în lumea infractorilor înrăiți pentru a-și putea plăti studiile la facultate.

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Cyntoia Brown: De la condamnare la grațiere

După ce, la 16 ani, Cyntoia Brown este condamnată la închisoare pe viață, întrebări legate de trecutul și fiziologia ei și de lege îi pun vinovăția sub semnul întrebării.

Nadiya’s Time to Eat  – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – La masă cu Nadiya

În acest concurs de gătit în serial, Nadiya Hussain prezintă trucuri, ingrediente esențiale și rețetele ei rapide preferate, perfecte pentru familiile grăbite de astăzi.

Summertime – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Trei metri deasupra cerului

Inspirat de cărțile lui Federico Moccia, serialul este povestea lui Summer, care îl întâlnește pe motociclistul Ale și visează să plece din orășelul ei ca să vadă lumea.

30 APRILIE 2020

Dangerous Lies – FILM NETFLIX – Minciuni periculoase

O îngrijitoare moștenește averea pacientului ei, dar aceasta este legată de secrete întunecate, care o aruncă într-o lume plină de minciuni și pericole.

Drifting Dragons – ANIME NETFLIX – DRAGONI ÎN DERIVĂ

Dragonii fac parte din meniu atunci când membrii echipajului de pe Quin Zaza pornesc la vânătoare. Dacă dau greș, foamea va fi cea mai mică grijă a lor.

Rich in Love (Ricos de Amor) – FILM NETFLIX – Bogați în dragoste

Angajat incognito la compania tatălui său pentru a-și dovedi calitățile, Teto se îndrăgostește de Paula și îi spune că a crescut sărac, dar minciuna scapă de sub control.

The Forest of Love: Deep Cut – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Țipăt în pădurea iubirii: Până la os

Nimic nu este așa cum pare atunci când un escroc carismatic și o echipă de filmare ambițioasă pătrund în viețile a două femei răvășite emoțional.

The Victims’ Game – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Jocul victimelor

După ce descoperă legătura dintre fiica sa înstrăinată și o serie de crime misterioase, un detectiv cu sindromul Asperger riscă totul pentru a rezolva cazul.

ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary -Voyage- ep5&6 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Jurnalul trupei ARASHI: Voiaj: Ep. 5 și 6

La douăzeci de ani de la debutul trupei Arashi, alătură-te îndrăgiților muzicieni într-o nouă călătorie și descoperă-le viața, talentul și ceea ce au de oferit lumii.

The Circle Game – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – The Circle: Franța

Cel mai tare concurs de popularitate ajunge în Franța. Pentru a obține premiul în bani, câștigătorul va fi el însuși, va fi mai bun sau o cu totul altă persoană?


Titluri licențiate – România

01 APRILIE 2020

84 Charing Cross Road – Strada Charring Cross, nr. 84                      

A Knight’s Tale – Povestea unui cavaler          

Addams Family Values – Valorile familiei Addams

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid – Anaconda 2 – Goana după Orhideea Blestemată

And You Thought Your Parents Were Weird – Părinții mei ciudați     

Baby Boy – Baiețelul

Breathe – Rămâi

Can’t Hardly Wait – Viață de liceu 

Community: Season 1-6 – Studenți part-time 

Disobedience – Nesupunere   

Dr. Seuss’ The Cat in the Hat – Pisica

From Up on Poppy Hill – Dealul cu maci           

Ghosts of Girlfriends Past – Fantomele fostelor iubite

Hello, My Name Is Doris       

Hellboy

Heavy Metal  

Hook: Season 1 – Croșeu           

Howl’s Moving Castle – Castelul umblător al lui Howl            

In the Line of Fire – În bătaia puștii    

Inside Job – Inside Job – Adevărul despre criză  

Into the Storm – În mijlocul furtunii       

Julian Schnabel: A Private Portrait – Julian Schnabel: Un portret privat    

Les Misérables – Mizerabilii       

Men in Black – Barbații în negru

Men in Black 2 – Bărbații în negru 2     

Men in Black 3 – Bărbați în negru 3      

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir: Season 3: Part 1 – Miraculos: Buburuza și Motan Noir              

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir: Season 3: Part 2 – Miraculos: Buburuza și Motan Noir  

Miracles from Heaven – Miracole din Paradis 

Night of the Living Dead – Noaptea morților vii               

Ponyo

Pixels – Pixels – O aventură digitală  

Pokémon the Series: Sun & Moon: Season 3: Sun & Moon – Ultra Legends – Pokémon – Serialul: Soarele și Luna                       

Pom Poko      

Quarantine – Carantina

Rent – Viață de boem           

Ricki and the Flash    

sex, lies, and videotape – Sex, minciuni și casete video

The Addams Family – Familia Addams

The Brothers – Frații   

The Dog Who Saved Easter – Un câine salvează Paștele               

The Karate Kid – Karate Kid

The Next Karate Kid – Un alt Karate Kid

The Lake House – Casa de lângă lac     

The Man from U.N.C.L.E. – Agentul de la U.N.C.L.E.

The Meg – MEG: Confruntare în adâncuri         

The Mask of Zorro – Masca lui Zorro

The Swan Princess – Prințesa lebădă

The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Treasure – Prințesa lebădă: Misterul regatului fermecat           

The Squid and the Whale – Câinele și pisica        

The Wind Rises – Vântul se întețește    

Think Like a Man – Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat

Turbulence – Turbulențe                 

Violet Evergarden Gaiden: Eternity and the Auto Memories Doll – Violet Evergarden: Păpușa Automată cu Memorie 

When the Bough Breaks – Când se rupe craca  

When Marnie Was There – Anna și Marnie          

Wayne’s World – Lumea lui Wayne

Whisper of the Heart – Șoapte din inimă                   

Waiting… – Cu ce vă servim?

02 APRILIE 2020

DC’s Legends of Tomorrow: Season 5

07 APRILIE 2020

Proud Mary – Proud Mary – Asasina

The Star – Primul Crăciun          

10 APRILIE 2020

Accepted – Acceptat

American Reunion – Plăcintă Americană. Din nou pe felie           

Bring It On: In It to Win It – Majoretele: Totul pentru victorie       

Bring It On Again – Majoretele                  

Bring It On: Fight to the Finish – Majoretele: Luptă până la capăt                   

Babe – Povestea lui Babe Ruth                    

Blue Crush – Provocarea albastră  

Elizabeth

Get Him to the Greek – Adu-l urgent pe scenă!         

Hannibal        

Jaws 2 – Fălci 2

Jaws 3 – Fălci 3

Jaws: The Revenge  – Fălci: Răzbunarea     

Meet Joe Black – Întâlnire cu Joe Black           

Out of Africa – Departe de Africa      

Red Dragon – Dragonul Roșu 

The Mummy Returns – Mumia revine             

The Breakfast Club – Școala de sâmbătă   

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor – Mumia: Mormântul Împăratului Dragon       

The Land Before Time – Tarâmul uitat de timp            

The Scorpion King – Regele Scorpion                   

The Mummy – Mumia            

11 APRILIE 2020

Code 8 – Code 8: Renegații

14 APRILIE 2020

Smallfoot – Aventurile lui Smallfoot                     

17 APRILIE 2020

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts: Season 1     

21 APRILIE 2020

The Nun- Călugărița: Misterul de la mănăstire            

The Story of God with Morgan Freeman: Season 3 – Povestea lui Dumnezeu

27 APRILIE 2020

5Gang: Un altfel de Crăciun

28 APRILIE 2020

Call Me by Your Name – Strigă-mă pe numele tău

Articole similare

Propunerea Danemarcei la Premiile Oscar 2019, în cinematografele din România din 9 noiembrie

Jovi Ene

PREMIERĂ de teatru, sâmbătă seara: Un DJ la curtea lui Godot: Cătălin Babliuc în BOX FM

Jovi Ene

Una dintre cele mai cunoscute cosplayer-ițe vine în România la Comic Con

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult