Stiri

Piesa de teatru „Niste fete” la un ceai

Niste feteEste pentru prima oară când găzduim la ceainăria La un ceai o piesă de teatru. Așa că joi seara, 25 Aprilie, de la ora 19:30 vei avea întâlnire cu…”Niste fete” la o ceasca aburinda de ceai. Unde? Pe liniștita și atemporala stradă Luigi Cazzavillan nr. 25, nu departe de Cișmigiu.

Piesa ni-l prezintă pe Guy, un tânăr scriitor ce hotărăşte să îşi rezolve problemele amoroase din trecut, întâlnindu-se pe rând, într-o cameră de hotel, cu patru dintre femeile cărora el crede că le-a facut cel mai mult rău. Ce urmează? Gelozie, regrete, surprize, un cocktail exploziv de emoţii, o comedie dulce-amară despre dragoste şi măştile ei.

Concluzia? Uneori oamenii aleg să se complacă în relaţii banale, dar aparent sigure, devenind un soi de prizonieri liberi, însă captivi ai sentimentelor disimulate.

Morala piesei va fi un duş rece pentru multi dintre noi, dar catharsisul ei va fi domolit de ceaiurile noastre aromate si prajiturile delicioase.

Va asteptam joi seara „La un ceai” in compania unui decor special. Suntem bucurosi sa gazduim pentru prima oara la un ceai o piesa de teatru.

Distributia este formata din:

Sebastian Valcea – Guy
Raluca Grumazescu – Taylor
Lavinia Alexandru – Lindsay
Alexandra Vicol – Reggie
Ioana Picos – Bobby

Regia spectacolului este semnata de Ioana Visalon, iar scenografia de Maria Duda.

_MG_1326

Durata: 1h 20 minPRET REZERVARE/PERSOANA: 25 lei
Rezervarile se fac la numarul 0734 195 395
Am atasat si o harta care sa-ti indrume pasii spre ceainarie 🙂
O zi frumoasa!

Ne gasesti pe Facebook https://www.facebook.com/LaUnCeai.ro
Si în magazinul online http://launceai.ro/

harta

Articole similare

Festivalul Internațional de Caricatură de la Haifa

Delia Marc

Câteva știri din lumea filmului românesc (19 – 25 octombrie 2015)

Jovi Ene

Stranger Things 4 Volumul 2 | Trailer oficial | Netflix

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult