Stiri

Actorul Sebastian Roche va fi înlocuit de Mark Sheppard la Comic Con

Mark SheppardEast European Comic Con regretă să anunțe că actorul Sebastian Roche, cunoscut pentru rolurile din Supernatural și The Originals, nu va mai putea lua parte la evenimentul din 9-11 mai din cauza prelungirii neașteptate a filmărilor unui proiect în care este implicat. Noul său program se suprapune cu perioada în care se desfășoară East European Comic Con și astfel nu mai poate sosi în România.

În schimb, locul său va fi ocupat de colegul său de platou, Mark Sheppard, cel care îi dă viață lui Crowley, The King of Hell, din același serial Supernatural.

Actorul de origine britanică s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri de neuitat în numeroase seriale de success din cultura populară. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în Battlestar Galactica, pe Jim Sterling în Leverage, pe Curtin Hegan în White Collar și bineînțeles, pe Crowley în Supernatural, un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexității sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzător și fascinant de fiecare dată.

Cei care și-au achiziționat bilete pentru panel, autografe sau poze cu Sebastian Roche le pot folosi pentru Mark Sheppard, fără să fie nevoiți să achite vreo suma suplimentară.

Cei care își doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face începând cu 10 aprilie de la punctele de vânzare de unde și le-au achiziționat. În ceea ce privește biletele cumpărate online, recuperarea se poate realiza printr-un e-mail trimis rețelei Myticket.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de seriale, filme, benzi desenate, jocuri si animatie din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Battlestar Galactica), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.

Mark_Sheppard

Articole similare

Sînt Soni. Mă găseşti la Cărtureşti: miercuri, 5 septembrie, ora 19.30

Jovi Ene

Ultima zi a festivalului One World Romania

Jovi Ene

Transilvania Film – retrospectiva 2011

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult