Stiri

1 Mai Mare :)

In week-endul lui 1 Mai, pe plaja din Vama Veche avem parte de 1 Mai Mare, evenimentul care, in acelasi spirit cu Stufstock-ul, reuneste o serie de concerte rock speciale, concursuri, sporturi si biblioteca pe plaja. La a doua editie, 1 Mai Mare ii aduce pe aceeasi scena, vineri (29 aprilie) si sâmbata (30 aprilie), pe Celelalte Cuvinte (hard rock), Sarmalele Reci (altrenative rock), Niste Baieti (romanian punk rock covers), Les Elephantes Bizzares (electro-pop-rock), East Roots (reggae), White Walls (progressive-metal), Butch & Brigada Hades (hip-hop), Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore) si Blue Pulse (rhythm & blues). Anul trecut, concertele 1 Mai Mare au adus in fata scenei peste 15.000 de spectatori. Intrarea este 10 lei (o bere inclusa).

1 Mai Mare dă ceasul cu două luni mai devreme pentru concerte şi petreceri în Vama Veche

Celelalte Cuvinte, Sarmalele Reci, Nişte Băieţi, Les Elephantes Bizzares , East Roots, White Walls, Brigada Hades, Perfect Zero For Infinity şi Blue Pulse – peste 12 ore de live, în două zile de concerte 1 Mai Mare

În week-endul lui 1 Mai, pe plaja din Vama Veche avem parte de 1 Mai Mare, evenimentul care, în acelaşi spirit cu Stufstock-ul, reuneşte o serie de concerte rock speciale, concursuri, sporturi şi bibliotecă pe plajă. La a doua ediţie, 1 Mai Mare îi aduce pe aceeaşi scenă, vineri (29 aprilie) şi sâmbătă (30 aprilie), pe Celelalte Cuvinte (hard rock), Sarmalele Reci (altrenative rock), Nişte Băieţi (romanian punk rock covers), Les Elephantes Bizzares (electro-pop-rock), East Roots (reggae), White Walls (progressive-metal), Butch & Brigada Hades (hip-hop), Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore) şi Blue Pulse (rhythm & blues). Anul trecut, concertele 1 Mai Mare au adus în faţa scenei peste 15.000 de spectatori. Intrarea este 10 lei (o bere inclusă).

1 Mai reprezintă în mod tradiţional debutul sezonului estival şi pentru mulţi dintre noi este primul prilej din an de a prinde câteva zile pe malul mării. Vama Veche rămâne destinaţia celor care îşi doresc să asculte muzica bună pe plajă, până la răsărit, într-o atmosferă boemă.

Realizat de Capricorn and Capricorn Productions, casa de producţie care de nouă ani participă la organizarea festivalului Stufstock, 1 Mai Mare propune, începând din 2010, un eveniment organizat pe plajă, lângă mare, şi care să reunească pe aceeaşi scenă artişti consacraţi, care reprezintă diverse genuri muzicale ascultate în Vamă, alături de concertele mici ale newcomers-ilor aflaţi la început de drum.

Dacă în 2010 1 Mai Mare a “deschis sezonul de cântare, la mare”, anul acesta vara vine mai devreme în Vama Veche. De 1 Mai dăm ceasul înainte cu 2 luni si avem parte de concerte şi de petreceri ca în plin sezon.

Celelalte Cuvinte

1 Mai Mare începe vineri, 29 aprilie, cu trupele White Walls şi Sarmalele Reci şi continuă cu o petrecere într-un cort imens, pe plajă, unde se va asculta “muzică de Vamă“. Programul zilei de vineri va fi următorul:

19:00 – 20:30 – muzică DJ, warm-up

20:30 – 21:30 – concert White Walls (progressive-metal)

22:00 – 23:00 – concert Sarmalele Reci (altrenative rock)

23:15 – 00:15 – concert DJ pe scena festivalului

00:15 – 06:00 (dimineaţa) – petrecere cu DJ Teo în cortul imens de pe plajă

Sambătă, evenimentul va fi deschis la amiază, iar până la 5 după-masa vor avea loc competiţii sportive de fotbal şi volei pe plajă, cu trageri la poartă, trageri de funie, probe cu obstacole, sau concursuri spontane, cu premii.  Toată dup-amiaza, un dj va mixa pe plajă piese populare în cluburile din Vama Veche. Vor fi amenajate mai multe zone pentru activităţi specifice sezonului de vară: un workshop de juggling , şezlonguri pentru citit şi relaxare, cu o carte bună în mână, de la biblioteca de pe plajă. Programul complet de sâmbătă va fi următorul:

13:00 – 17:00 – campionate de fotbal, volei, concursuri de facut castele din nisip etc.

17:00 – 17:30 – concert Blue Pulse (rhythm & blues)

18:00 – 18:45 – concert East Roots (reggae)

19:15 – 20:00 – concert Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore)

20:30 – 21:15 – Brigada Hades (hip-hop)

21:45 – 22:30 – concert Niste Băieţi (romanian punk rock covers)

23:00 – 23:45 – concert Les Elephants Bizzares (electro-pop-rock)

00:15 – 01:45 – concert Celelalte Cuvinte (hard rock)

01:45 – 06:00 dimineaţa – petrecere în cortul de pe plajă

1 Mai Mare este realizat şi cu sprijinul Primăriei din Limanu.

Vama este pregătită să primească public din toată ţara şi să deschidă vinerea viitoare seria de evenimente care promovează atât muzica, cât şi filmul, teatrul şi fotografia, în aşteptarea Stufstock 2011. În 2010, de 1 Mai, Viţa de Vie, E.M.I.L., Urma, Za Duff, Chester şi Replace au evoluat în faţa a peste 15.000 de spectatori. De 1 Mai Mare, în Vamă dăm ceasul cu 2 luni mai devreme.

Articole similare

Noul film al lui Corneliu Porumboiu, la KINObservator-ul de la Union

Jovi Ene

Invitatii speciali ai Festivalului International de Literatura de la Bucuresti, editia 2011

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (3 – 9 septembrie 2018)

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult