Stiri

Filme noi pe Netflix în martie 2023

Detectivi wannabe implicați într-un caz cu miză mare, criminali în serie care terorizează Londra și călătorii periculoase în căutarea unor creaturi mitice. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii martie sunt: Murder Mystery 2, unde Adam Sandler și Jennifer Aniston se întorc în rolurile lui Nick și Audrey Spitz, în mijlocul unui caz internațional de răpire; Luther: The Fallen Sun, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, cu Idris Elba în rolul genialului detectiv John Luther; Shadow and Bone: Sezonul 2, care revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Agent Elvis, o comedie animată pentru adulți creată de Priscilla Presley, în care Elvis renunță la hainele de scenă și se alătură unui program secret de spionaj pentru a salva lumea; Kill Boksoon, un film de acțiune coreean primit cu entuziasm la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, care spune povestea unei asasine de elită care încalcă o regulă esențială și devine ținta agenției pentru care lucrează; You: Sezonul 4: Partea 2, unde, deja stabilit la Londra sub identitatea profesorului Jonathan Moore, Joe cunoaște o nouă obsesie.

TITLURILE LUNII

Luther: The Fallen Sun – FILM NETFLIX

În Luther: The Fallen Sun, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

| Regizat de: Jamie Payne

| Scris de: Neil Cross

| Produs de: Peter Chernin, Neil Cross, Idris Elba, David Ready, Jenno Topping

| Producători executivi: Miki Emmrich, Brendan Ferguson, Dan Finlay, Priscilla Parish, Kris Thykier

| Cu: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley

10 MARTIE 2023

Shadow and Bone: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX

Alina Starkov se ascunde. Rază de speranță pentru unii și posibilă trădătoare pentru alții, tânăra e hotărâtă să distrugă Falia Umbrei și să salveze Ravka de la pieire. Generalul Kirigan s-a întors însă, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutat de o nouă cohortă înfricoșătoare de Umbre aparent indestructible și de noii recruți de temut ai armatei Grisha, Kirigan este mai periculos ca niciodată. Pentru a avea cea mai mică șansă de izbândă, Alina și Mal își adună proprii noi aliați puternici și pornesc într-o călătorie pe întreg continentul în căutarea a două creaturi mitice care o vor ajuta să își amplifice puterile.

În Ketterdam, tribul Crows trebuie să formeze noi alianțe pentru a înfrunta rivali vechi și dușmănii și mai vechi care le amenință nu doar statutul în Butoi, ci și viața. Ocazia de a pune la cale un jaf mortal dă naștere unui nou conflict între tribul Crows și legendara Invocatoare a Soarelui. Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.

| Corealizatori/producători executivi/scenariști: Eric Heisserer (Chronology) și Daegan Fryklind

| Autoare și producătoare executivă: Leigh Bardugo

| Regizat de: Bola Ogun (episoadele 1 și 2), Laura Belsey (episoadele 3 și 4), Karen Gaviola (episoadele 5 și 6) și Mairzee Almas (episoadele 7 și 8)

| Producători executivi: Shawn Levy, Josh Barry, Dan Levine și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, Pouya Shahbazian (Loom Studios) și Shelley Meals

| Cu: Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej Ghafa), Kit Young (Jesper Fahey), Danielle Galligan (Nina Zenik), Daisy Head (Genya Safin), Calahan Skogman (Matthias Helvar), Lewis Tan (Tolya Yul-Bataar), Anna Leong Brophy (Tamar Kir-Bataar), Jack Wolfe (Wylan Hendriks), Patrick Gibson (Nikolai Lantsov) și Ben Barnes (generalul Kirigan)

16 MARTIE 2023

Murder Mystery 2 – FILM NETFLIX

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler & Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți stimabilii invitați, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și… o vacanță mult-așteptată la Paris. Filmul este regizat de Jeremy Garelick și îi are în distribuție pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani și Dany Boon.

| Regizat de: Jeremy Garelick

| Scris de: James Vanderbilt

| Produs de: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Tripp Vinson, James D. Stern, James Vanderbilt, A.J. Dix, Allen Covert

| Producători executivi: Barry Bernardi, Kevin Grady, Julie Goldstein, Lucas Smith, Charlize Theron, Beth Kono, Tim Herlihy, Kyle Newacheck

| Co-produs de: Joseph Vecsey, Judit Maull, Jonathan Loughran

| Cu: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, cu Dany Boon și Adeel Akhtar

31 MARTIE 2023


Titluri originale Netflix: 

1 MARTIE 2023

Cheat – SERIAL NETFLIX – Ai trișat!

Această emisiune-concurs încurajează participanții să-și folosească inteligența și șiretenia pentru a trișa și a câștiga un premiu în bani. Totul e să nu se lase prinși!

Tonight You’re Sleeping with Me – FILM NETFLIX – La noapte te culci cu mine

Prinsă într-o căsătorie lipsită de pasiune, o jurnalistă trebuie să aleagă între soțul distant, dar iubitor și un fost iubit mai tânăr, care reapare în viața ei.

Wrong Side of the Tracks: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Când nepoata sa adolescentă cade victimă traficanților de droguri care i-au acaparat cartierul, un veteran de război exasperat intră în acțiune.

2 MARTIE 2023

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Season 2 – SERIAL NETFLIX – E o înscenare!: Sezonul 2

Poliția continuă să-l caute pe ucigașul lui Gambino, iar Valentino, Salvo și cei dragi lor devin cumva și mai implicați în tot ceea ce a urmat după crimă.

Karate Sheep – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Mielul karatist

Nu e ușor să menții în siguranță o turmă de oi amenințate de un lup înfometat! Din fericire, Wanda și Trico au ac de cojocul lui și câțiva ași în mânecă.

Masameer County: Season 2 – SERIAL NETFLIX

O perspectivă amuzantă asupra schimbărilor din Arabia Saudită. Sezonul include o misiune riscantă de o zi, momente șocante în lift și lansarea nereușită a unei rachete.

Monique Olivier: Accessory to Evil – DOCUMENTAR NETFLIX – Monique Olivier: Complicea diavolului

Din 1987 până în 2003, Michel Fourniret și-a consolidat statutul de cel mai infam ucigaș al Franței. Soția lui a rămas o enigmă: pion sau complice?

Sex/Life: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Billie are parte de noi provocări, dar și de noi dorințe, totul în timp ce jinduiește după viața visată. Oare va reuși să obțină totul.

3 MARTIE 2023

Love at First Kiss – FILM NETFLIX – Dragoste la primul sărut

Javier poate să prevadă viitorul și astfel își dă seama cine este iubirea vieții lui. Singura problemă e că este vorba despre iubita prietenului său cel mai bun.

Next in Fashion: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Supermodelul Gigi Hadid i se alătură lui Tan France și altor jurați experți pentru a prezenta a doua rundă de competiție acerbă, în care se caută următorul star al modei.

4 MARTIE 2023

Chris Rock: Selective Outrage – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Chris Rock: Indignare selectivă

Chris Rock face istorie într-un spectacol de stand-up în direct, la primul eveniment internațional Netflix transmis live.

6 MARTIE 2023

Ridley Jones: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Noi puteri, noi instrumente și noi aventuri! În misiunea lor de a proteja muzeul și secretele sale, Ridley și Ochii rezolvă mai multe ca niciodată.

8 MARTIE 2023

Faraway – FILM NETFLIX – Undeva departe

După ce moștenește o casă pe o insulă croată, o femeie pornește din senin într-o călătorie care îi redă bucuria de a trăi și îi deschide ușa către o nouă iubire.

MH370: The Plane That Disappeared – DOCUMENTAR NETFLIX – MH370: Avionul care a dispărut

În 2014, un avion cu 239 de persoane la bord dispare complet de pe radare. Acest serial documentar analizează zborul MH370, unul dintre cele mai mari mistere moderne.

9 MARTIE 2023

You: Season 4 Part 2 – SERIAL NETFLIX – Tu: Sezonul 4: Partea 2

Joe o ia de la capăt la Londra și jură să lase în urmă trecutul și să devină mai bun. Dar pe parcurs, o nouă obsesie pune stăpânire pe el.

10 MARTIE 2023

Have a nice day! – FILM NETFLIX – Să aveți o zi bună!

Fost om de radio, un pensionar împachetează alimente ca să câștige bani și să meargă la aniversarea fostului său angajator, sperând să o revadă pe iubirea vieții lui.

Outlast – SERIAL NETFLIX – Outlast: Câștigăm împreună

În ținuturile sălbatice din Alaska, 16 supraviețuitori se luptă pentru un mare premiu în bani, dar pentru a câștiga, acești lupi singuratici trebuie să lucreze în echipă.

Rana Naidu – SERIAL NETFLIX

Rana Naidu poate rezolva orice problemă la Bollywood. Dar cazul tatălui său eliberat pe neașteptate din închisoare pare să fie excepția de la regulă.

The Glory Part 2 – SERIAL NETFLIX – Gloria răzbunării: Partea 2

După ani de zile, o femeie supusă unor abuzuri teribile în liceu pune la cale un plan elaborat de răzbunare pentru a-i face pe vinovați să plătească pentru faptele lor.

14 MARTIE 2023

Ariyoshi Assists – SERIAL NETFLIX – Ariyoshi asistă

De regulă este gazdă, însă de această dată, Ariyoshi lasă diverse celebrități să-și asume rolul de MC, în timp ce el îl alege pe cel de asistent nedumerit.

Bert Kreischer: Razzle Dazzle – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Bert Kreischer: Spectaculos

Fără rușine și fără cămașă, Bert vorbește despre emisiile corporale, despre cum îl terorizează propriii săi copii și despre un escape room unde a fost cu familia.

15 MARTIE 2023

Money Shot: The Pornhub Story – DOCUMENTAR NETFLIX – Money Shot: Povestea Pornhub

Prin interviuri cu artiști, activiști și foști angajați, acest documentar oferă o perspectivă detaliată asupra succeselor și scandalurilor legate de Pornhub.

The Law of the Jungle – SERIAL NETFLIX – Legea junglei: Care pe care

În junglă, doisprezece sportivi trebuie să coopereze sau să se saboteze pentru marele premiu. O competiție mentală și fizică acerbă, unde fiecare jucător are prețul lui.

16 MARTIE 2023

Still Time – FILM NETFLIX – Mai e timp

În această tragicomedie, un bărbat mereu grăbit și dependent de muncă vrea să reducă ritmul, dar se trezește că, o dată la câteva ore, face un salt în timp de un an.

17 MARTIE 2023

Dance 100 – SERIAL NETFLIX – 100 de dansatori

Pentru a câștiga 100.000 de dolari, opt coregrafi trebuie să creeze numere complexe pentru dansatori de elită, care participă și ca juriu.

In His Shadow – FILM NETFLIX – În umbra lui

După moartea tatălui lor, doi frați vitregi ajung de părți opuse ale unui conflict tot mai tensionat, iar consecințele sunt tragice. 

Maestro in Blue – SERIAL NETFLIX – Maestrul și marea

Un muzician organizează un festival pe o insulă superbă, unde începe o relație romantică neașteptată și se trezește prins în problemele altora.

Noise – FILM NETFLIX – Zgomot

După ce își mută familia în casa copilăriei, investigația unui bărbat legată de tatăl său și de un accident de fabrică scoate la iveală secrete întunecate de familie.

Sky High: The Series – SERIAL NETFLIX – Atinge cerul: Serialul

La moartea soțului, Sole decide că cel mai bun mod de a avea grijă de fiul ei este să devină un cap mafiot, chiar dacă asta înseamnă că va fi inamica tatălui său.

The Magician’s Elephant – FILM NETFLIX – Elefantul magicianului

Un băiat hotărât acceptă provocarea unui rege de a îndeplini trei misiuni aparent imposibile în schimbul unui elefant magic și al șansei de a-și urma destinul.

20 MARTIE 2023

Gabby’s Dollhouse: Season 7 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 7

Gabby și amicul ei Panda Mâț întâlnesc zâne, găsesc comori și merg în aventuri trăsnite în casa ei de păpuși genială. Te așteptăm să te joci și să cânți alături de ei!

21 MARTIE 2023

We Lost Our Human – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Ne-am pierdut omul

Din cauza unei erori, toți oamenii au dispărut! Îi poți ajuta pe răsfățații frați patrupezi Pud și Ham să ajungă în centrul universului ca să pună lucrurile la punct?

22 MARTIE 2023

Invisible City: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Orașul invizibil: Sezonul 2

Reînviat în apă sacră, un tată își caută cu disperare fiica, descoperindu-și astfel adevărata natură interioară.

The Kingdom: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Împărăția: Sezonul 2

The Kingdom revine cu un ultim sezon: bătălia supremă dintre bine și rău. În primul sezon, după uciderea rivalului său, Emilio Vázquez Pena devine favorit la prezidențiale.

Waco: American Apocalypse – DOCUMENTAR NETFLIX – Waco: Apocalipsa americană

Acest serial documentar include imagini în premieră din timpul celebrei înfruntări de 51 de zile din 1993 între agenții federali și o grupare religioasă înarmată.

23 MARTIE 2023

Johnny – FILM NETFLIX – Johnny: A doua șansă

În urma unei decizii judecătorești, un fost infractor ajunge să lucreze la un azil și leagă o prietenie cu un preot plin de compasiune, care îi schimbă viața.

The Night Agent – SERIAL NETFLIX – Agentul de noapte

În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație mortală și demască un spion la Casa Albă.

24 MARTIE 2023

Chor Nikal Ke Bhaga – FILM NETFLIX – Tâlharii aerului

O însoțitoare de zbor și iubitul ei fură diamante pentru a scăpa de o veche datorie, dar planul lor scapă de sub control atunci când avionul este deturnat.

Love Is Blind: Season 4 – episoadele 1-5 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Sezonul 4

Mai mulți oameni singuri, gata să pună pe primul loc iubirea, nu înfățișarea, intră în cabine ca să flirteze, să se îndrăgostească și, dacă au noroc, să se căsătorească.

28 MARTIE 2023

Mae Martin: SAP – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Un program special de stand-up de la Mae Martin, un multitalent în literatură, actorie și comedie.

29 MARTIE 2023

Emergency: NYC – DOCUMENTAR NETFLIX – Urgențe: New York City

Însoțește o echipă de specialiști în traumatologie din New York de la elicopter până la spital, pentru a-i vedea salvând vieți și a le asculta poveștile.

Unseen – SERIAL NETFLIX – Nevăzută

O menajeră oarecare își caută cu disperare soțul pe fondul unei conspirații care scoate la iveală vechi tragedii și o face să ucidă.

Wellmania – SERIAL NETFLIX

Liv este determinată de o criză medicală să-și schimbe stilul de viață nebunesc, așa că începe să pună sănătatea pe primul loc, chiar și de-ar fi să moară.

30 MARTIE 2023

Big Mäck: Gangsters and Gold – DOCUMENTAR NETFLIX – Big Mäck: Gangsteri și aur

Un bărbat e condamnat pentru un jaf pe care nu l-a comis și e închis timp de nouă ani. Zeci de ani mai târziu, devine din nou suspect, dar oare și acum este nevinovat?

From Me to You: Kimi ni Todoke – SERIAL NETFLIX

Descurajată de atitudinea ei posomorâtă, Sawako are dificultăți de integrare, însă când un coleg popular o abordează, viața devine mai bună.

Riverdale: Season 7 – SERIAL NETFLIX, CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Această dramă polițistă despre supranatural revine cu al șaptelea (și ultimul) sezon.

Unstable – SERIAL NETFLIX – Instabil

Un tânăr introvertit este nevoit să lucreze pentru tatăl său excentric și plin de succes pentru a-i salva compania de la dezastru.

31 MARTIE 2023

Copycat Killer – SERIAL NETFLIX – Ucigaș la indigo

O serie de crime sinistre seamănă haos într-un oraș. Un procuror tenace trebuie să se pregătească de un joc de-a șoarecele și pisica împotriva unui manipulator periculos.

Kill Boksoon – FILM NETFLIX

La lucru e o asasină renumită. Acasă e mama singură a unei fiice adolescente. Să ucidă? Un fleac. Să fie părinte e mai greu.

Love Is Blind: Season 4 – episoadele 6-8 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Sezonul 4

Mai mulți oameni singuri, gata să pună pe primul loc iubirea, nu înfățișarea, intră în cabine ca să flirteze, să se îndrăgostească și, dacă au noroc, să se căsătorească.

ÎN CURÂND

Agent Elvis – SERIAL NETFLIX – Agentul Elvis

În această comedie animată pentru adulți, Elvis își schimbă hainele de scenă cu un costum cu propulsie și se alătură unui program secret de spionaj pentru a salva lumea.

Furies – FILM NETFLIX – Furioase

Prologul filmului „Furioasă”. Trei justițiare mânioase fac echipă pentru a distruge o organizație criminală care controlează zona rău-famată din Saigonul anilor ’90.

I Am Georgina: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Eu sunt Georgina: Sezonul 2

Uneori, cele mai bune și mai proaste momente în viață se întâmplă concomitent. Viața Georginei Rodríguez, vedetă internațională, este un carusel de peripeții.


Titluri licențiate Netflix:

1 MARTIE 2023

Înfruntarea Bacilor

Merkel

Mononoke: Sezonul 1

Sausage Party

The Ninth Gate

2 MARTIE 2023

Paw Patrol: The Movie

3 MARTIE 2023

The Flash: Sezonul 9

7 MARTIE 2023

Old

Unlock My Boss

9 MARTIE 2023

Jumanji

13 MARTIE 2023

The Forever Purge

15 MARTIE 2023

Dangerous Beauty

Entrapment

25 MARTIE 2023

Kajillionaire

31 MARTIE 2023

The Karate Kid Part II

The Karate Kid Part III


Ultima șansă – titluri licențiate care părăsesc Netflix:

1 MARTIE 2023

5 Minute

American Wedding

Angels & Demons

Bad Boys

Barton Fink

Bird on a Wire

Buddy Games

By the Sea

Circle of Eight

Curse of Chucky

Duplicity

Easy A

Escape from Alcatraz

Game Night

Geostorm

Ghostbusters 2

Grease

Grown Ups

Hancock

Hawaii

Hitch

Hitting the Apex

Indecent Proposal

It’s Complicated

Jack and Jill

Kate & Leopold

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Mama

Meru

Nocturnal Animals

Old School

Pacific Rim

Rampage

Rise of the Legend

S.W.A.T.: Under Siege

Salt

The 40-Year-Old Virgin

The Blue Lagoon

The Da Vinci Code

The Duel

The Express

The Losers

The Rite

The Truman Show

U Get What U Kiss 2

Vanity Fair

Vânătorul de spirite

Venom

Wanderlust

Wonder

2 MARTIE 2023

The Great Raid

5 MARTIE 2023

Risen

8 MARTIE 2023

Unknown

12 MARTIE 2023

I Still Know What You Did Last Summer

Miracle in Cell No. 7

White Boy Rick

13 MARTIE 2023

Never Rarely Sometimes Always

The Roads Not Taken

15 MARTIE 2023

Faci sau Taci

The Expendables  2

The Expendables 3

16 MARTIE 2023

A Korean Odyssey: Sezonul 1

18 MARTIE 2023

The Lincoln Lawyer

27 MARTIE 2023

A Dog’s Way Home

30 MARTIE 2023

The High Note

31 MARTIE 2023

28 Days

A Knight’s Tale

About Last Night

Elysium

Articole similare

Maria Manolescu în încheierea Festivalului Internaţional de Literatură de la Berlin (FILB) 2011

Delia Marc

O noapte furtunoasă la Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

Sărbătorește Ziua Națională cu filme românești pe Netflix

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult