To Rome with Love (2012)( 6 )
 • waven

  Eu i-aș da mai mult de 7/10. Și nu doar pentru că 10/10 este atât de greu în zilele noastre ci pentru că este un film de care nu te „saturi” de la prima vizionare. Și asta-i mare lucru!

  Răspunde
 • Stefan Alexandrescu

  Waven, si eu am fost impresionat de film cand l-am vazut prima oara, dar atunci cand dau un punctaj, iau in considerare intotdeauna contextul.
  Atat in comparatie cu filmele lui Allen (sa ne gandim putin la Annie Hall, Manhattan, Sleeper, Interiors, Crimes and Misdemeanors, Manhattan Murder Mistery, Match Point, Vicki Cristina Barcelona), cat si in comparatie cu mari comedii italiene (Divorzio all’italiano, La Dolce Vita, La Vita e Bella, Ieri Oggi e Domani, Sedotta e abbandonata), putem presupune destul de sigur ca nu va fi material de examen la intrarea in vreo facultate de film si cu siguranta nu e o capodopera.
  Un film nu se judeca in functie de ce e luna respectiva la cinematograf, ci intr-un context istoric si regional. Asta este, cel putin, parerea mea.
  7 este un punctaj foarte bun – pentru un film foarte bun.

  Răspunde
  • waven

   Vezi asta e defectul tău: nu-ți permiți să fii prea personal în recenzii 🙂 Nu poți califica un film din punct de vedere personal, deși poate n-ar fi chiar așa rău s-o faci, ci trebuie s-o faci pro!
   PS: e doar o părere, nu arunca cu bolovani 🙂

   Răspunde
 • To Rome with Love (2012) > Blog de Cinema

  […] de oameni care trăiesc aventuri ce le vor schimba vieţile pentru totdeauna. Stefan Al. – Filme-carti Geniul şi neşansa lui Allen este aceea că foloseşte background-uri şi actori diferiţi ca să […]

  Răspunde
 • Jovi

  Vazut aseara!

  Placut. Woody nu mai este la fel de profund ca odinioara, dar este la fel de amuzant. Benigni e supertare, desi tot personajul lui Allen a fost super…

  Parerea mea, undeva pe la 8-8.5/10!

  Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.