Filme Filme americane Recomandat

Grown Ups (2010)

Grown Ups (2010) – Oameni mari si fara minte
Regia: Dennis Dugan
Actori: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Salma Hayek

Cateodata ai nevoie de relaxare, odihna si neimplicare si una dintre cele mai bune metode de a intra in aceasta stare este vizionarea unui film. Este si metoda mea preferata, adaugand aici ca pentru zilele grele, dupa venirea de la serviciu, prefer un film usor, o comedie romantica sau o comedie pur si simplu, care sa nu ma faca sa incerc sa descifrez motive sau motivatii. In acest context, vin si cele doua filme pe care le-am vazut in ultimul timp din aceasta categorie-Grown Ups si Killers.

Grown Ups

Adam Sandler este unul dintre actorii mei preferati de comedie, desi in ultimul timp filmele sale nu mai sunt ceea ce au fost odinioara (imi aduc aminte cu placere de simpaticul 50 First Dates sau de amuzantele Happy Gilmore si Big Daddy). In Grown Ups, el incearca un fel de „cantec de lebada” sau o relansare a filmografiei sale, reunind mai multi prieteni actori in ceea ce se doreste o reintalnire si reintoarcere in copilarie si adolescenta. Kevin James, Chris Rock, David Spade si Rob Schneider sunt fosti colegi de liceu, care se intorc pe meleagurile de unde au plecat pentru un weekend relaxant, antrenant si plin de amintiri, la treizeci de ani de la absolvire.

Cu participarea frumoasei actrite Salma Hayek, suntem in prezenta unei comedii simpatice, dar care nu rupe gura targului. Sunt momente amuzante (cum ar fi scenele care se petrec in parcul acvatic, de la confruntarea pe sarma pana la colorarea apei intr-un albastru intens din anumite motive extrem de naturale 😉 ), sunt si momente in care filmul treneaza sau depaseste decenta necesara, un tipic al filmelor de comedie ale ultimilor ani. Este un film care poate fi apreciat intr-o masura mai mare doar daca il vedeti impreuna cu prietenii din adolescenta.

Nota: 6/10

Articole similare

Un film, doua pareri: Gwoemul (2006)

Jovi Ene

Prin blogosfera literara (24 – 30 septembrie 2012)

Dan Romascanu

MASH (1970)

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult