Filme Filme americane Recomandat

Everybody’s Fine (2009)

Everybody’s Fine (2009)
Regia: Kirk Jones
Actori: Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell

Toata lumea este in regula…sau cum viata se poate dovedi in cele din urma trista de-a binelea. Organizarea temeinica si intrarea intr-o lume a monotoniei se poate sfarma peste noapte odata cu disparitia persoanei care avea totul in mana. Pentru Frank, totul se intampla in acest mod odata cu moartea sotiei sale, cea care tinea legatura cu cei patru copii, ii asculta si ii reunea de prin toate colturile Americii la fiecare eveniment important.

Everybody's Fine

Frank, bolnav de plamani, omul care a muncit toata viata pentru a le oferi totul copiilor, fiind in acelasi timp si din acelasi motiv intotdeauna sever cu ei, decide sa plece intr-o calatorie pentru a-i vedea si a intelege daca sunt sau nu fericiti. Numai ca nimic nu este intocmai cum se astepta: fiecare are propriile probleme, propriile secrete, care sunt pastrate cu sfintenie mai ales in relatia cu propriul lor tata. Si asta pentru ca el a fost mereu perceput ca fiind prea sever si pretentios, niciodata un bun ascultator asa cum era propria mama.

Finalul este, in acelasi timp, dureros si izbavitor. Moartea unuia dintre copii este teribil de sfasietoare, dar este lucrul care uneste din nou familia in jurul tatalui. De Niro continua seria filmelor usoare din ultimul timp, a dramelor lacrimogene sau comediilor cu umor variabil (si aici avem cateva moment de amuzament fin), filme agreabile, dar fara a putea deveni vreodata capodopere: povesti de viata, foarte reale, dar care nu impresioneaza asa cum am dori.

Nota: 7/10

Articole similare

That Thing You Do! (1996)

Jovi Ene

Jurnalul Annei Frank în formă grafică

Jovi Ene

The Reader (2008)

Dan Romascanu

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult