Stiri

Unu’ și unu’- fresh literar de Club A

Luni, 7 martie, de la ora 19.00, la fresh-ul săptămânal de Club A, Ion Cucu și Dan C. Mihăilescu vor prezenta volumul Cum ar arăta viața fără fotografie?,

primul din trilogia Ion Cucu în curs de apariție la editura Casa de pariuri literare.

Cei 50 de ani de fotografie aduc, prin forța amintirii scrise de această dată, un portret neașteptat al fotoreporterului.

O întâlnire prezentată de Doina Ioanid și un cristian.

”Sunt un conglomerat de emoţii, din mii de faţete de emoţii, care nu se pot ordona, pentru că atunci s-ar anula reciproc. Emoţiile se pare că se nasc în continuare şi nu se opresc niciodată. Când pun mâna pe un aparat fotografic, încă îmi tremură. Dar nu de vârstă, ci de emoţie. Cum să ai îndrăzneala ca, dintr-o cutie din tablă, cu ciob puţin oval, puţin şlefuit în faţă, să recreezi lumea, cum credeam eu? Ce crezi că face acea lentilă? „Scoate“ imagine prin sufletul tău şi „ia“ sufletul celui din faţa ta. E clar că valoarea e şi în cel care are cutia în mână şi umblă cu ea prin lume. În cazul meu, prin lumea scriitorilor” (Ion Cucu)

Intrarea este liberă.

Durata evenimentului: 19:00 – 21:00

Articole similare

Concurs: ProVideo.ro va ofera DVD-ul “Faster: Iute ca glontul”

Jovi Ene

Lansarea volumului Forta politica a femeilor la Bucuresti

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Omul din castelul înalt”, de Philip K. Dick, oferite de Editura Nemira! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult