Stiri

Un român strânge bani pentru “Drumul către fericirea durabilă”

VladFilme-carti.ro s-a alăturat în calitate de partener media pe durata campaniei de fundraising inițiată de Vlad Doroican.

L-am cunoscut pe Vlad de pe vremea când lucra la editura Herald, unde a avut parte de o experiență profesională frumoasă și benefică pentru toată lumea. În același timp, întâlnirea cu titlurile editurii Herald i-au deschis noi perspective și l-au făcut să treacă la aprofundarea înțelegerii lor, prin studii în afara țării.

Acum drumul său continuă în Austria, in centrul de studii tibetane Tashi Rabten, unul dintre primele centre buddhiste deschise în Europa. “The way to lasting happiness” este drumul său.

Obiectivul principal al campaniei este strângerea de fonduri necesare în următorii ani pentru studiile de la centrul Tashi Rabten din Austria.

Descoperă mai mult despre campanie pe http://igg.me/at/way-to-happiness

“Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” –Dalai Lama

„Dragi prieteni, campania de fundraising care să îmi susțină studiile din Austria este LIVE şi se va desfășura în perioada 25 noiembrie 2013 – 20 ianuarie 2014! Mărturisesc faptul că sunt emoționat și sunt curios cum va decurge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a da mai departe vestea, de aceea, dacă prezintă interes, un simplu share poate face diferența :.) 

Mai multe detalii despre povestea și motivația mea regăsiți pe pagina oficială a campaniei: igg.me/at/way-to-happiness şi pe pagina evenimentului de Facebook

Ajutați-mă să pășesc ferm pe drumul transformării interioare. Sper că la un moment dat va veni clipa, după ce învăț să “înot”, să împărtășesc și cu ceilalți această experiență și înțelepciune!”

– Doroican Vlad

Vlad2UPDATE: după o săptămână de la lansarea campaniei 50 de contribuții, 833 de euro strânși (8.38% din Goal), peste 900 prezențe social media, locul 3 în topul campaniilor din România pe indiegogo.com și peste 5000 de vizualizări unici pe pagina campaniei, utilizatori din toată lumea.

Toate acestea sunt posibile doar datorită celor care cred în visul lui Vlad, celor care fac posibilă această acțiune dedicată fericirii durabile și bunăstării tuturor ființelor.

Succesul campaniei de până acum denotă o rețea interdependentă de oameni care susțin schimbarea și transformarea lăuntrică, importanța educației și a altruismului, compasiunii, înțelepciunii și generozității. O rețea de oameni care picătură cu picătură contribuim la râul cunoașterii și continuitatea sa în viața noastră și a celor din jur.

Vă invit să urmăriți evoluția campaniei în continuare și să dați mai departe prietenilor și care pot fi interesați: http://igg.me/at/way-to-happiness ( Like & Share )

Grupul țintă și beneficiarii : Publicul larg!

Să soliciţi ajutor financiar pentru a-ţi continua studiile şi pentru transformare interioară poate fi un prilej de judecată pentru unii, şi de admirație pentru alții. Daca te inspira inițiativa lui Vlad, sprijină-l şi tu.

Sperăm că această campanie să îşi atingă obiectivul!

Articole similare

Aparitie noua la Ed. Herald: Filosofia pentadica – Problema transcendentei, de Alexandru Surdu

Jovi Ene

Concurs: Castiga cartea “Istoria cinematografiei în capodopere”, de Tudor Caranfil, oferita de Editura Polirom

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Bridgerton, Triburile Europei

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult