Stiri

Un cadou minunat pentru iubitorii de carte: O nouă librărie în lanțul Librarul!

banner finalLibrarul  –  Victoriei isi va gasi loc in inima acelora pentru care cultura, educatia si creativitatea sunt repere in descoperirea de sine, va fi aidoma celor care cauta pacea pentru a gasi iubirea si va oferi diversitatea in semn de respect pentru fiecare cititor.

Librarul – Victoriei isi va incanta cititorii cu o oferta generoasa de carte de la cele mai cunoscute edituri si din domenii variate, incepand cu beletristica, continuand cu istorie, publicistica, dezvoltare personala si profesionala, pana la carti pentru copii, papetarie, jucarii si suveniruri, asa cum au fost obisnuiti si la celelalte librarii situate, de asemenea, in zone centrale si comerciale: Librarul – Dorobanti, Librarul – Kogalniceanu, Librarul – Obor si Librarul – Unirii (Metrou).

In perioada 15 februarie – 15 martie 2014, Librarul – Victoriei va asteapta cu  promotii si ofera cititorilor o reducere de 10% pentru toate cartile din librarie.

Vom pune in aplicare noi concepte de promovare si, in decursul anului 2014 va vom surprinde cu actiuni antrenante in evenimentele de carte.

Cautati-ne si ne veti gasi in Zona Piata Victoriei, mai exact Bd. Nicolae Titulescu nr. 3, intre  Subway si Gloria Jeans.

Parteneri media care sprijina evenimentul deschiderii noii librarii din reteaua Librarul: 121.ro, filme-carti.ro, cititorul.com, 4arte.ro, liternet.ro, ziare.com, Tv City, port.ro, Observator cultural, businessmagazin.ro.

(Comunicat de presă Librarul)

banner final

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (11 – 17 februarie 2019)

Jovi Ene

Competiţia românească și alte programe importante în a şasea zi de Anim’est

Jovi Ene

Întâlnire cu scriitorul Francisc Baja, mâine la Librăria Humanitas Kretzulescu

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult