Stiri

Ultima săptămână de înscriere la Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie”

concurs-IDC-2013AdLittera a dat startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se desfășoară în mediul online în perioada 14 Octombrie – 14 Decembrie, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la cea de-a IV-a ediție este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Înscrierile au loc în intervalul 14 Oct. – 24 Nov. 2013 pe site, conform Regulamentului.

Jurizarea va avea loc pînă în data de 1 Dec. 2013.

Vor fi premiate în data de 14 decembrie a.c., cele mai creative, originale şi inovative texte.

Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma desfășurării competiţiei.

Mai multe informații despre concurs pot fi accesate pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com .

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (10 – 16 aprilie 2017)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (4 – 10 mai 2015)

Jovi Ene

Programul Editurii Herald la Targul International de carte Gaudeamus 2013

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult