Stiri

Trip Talks #17: Jurnal de călătorie. Cambodgia și Vietnam | cu invitatul Cătălin Vrabie aka “Pierdut prin…”

afis #17 - ONLINE-01Eveniment cu intrare liberă în limita a 100 de locuri, luni, 23 mai, orele 19.30, la Journey Pub ( str. George Enescu nr.25, chiar în Piața Romană)

* Trip Talks – serie de evenimente publice lunare în care invitați speciali, călători și nomazi, poartă publicul în jurul lumii prin povești, imagini, culori, sunete și senzații.

La Trip Talks #17 călătorul Cătălin Vrabie, un alt fel de Phileas Fogg, s-a „pierdut” în Vietnam și Cambodgia o lună de zile și acum ne invită să ne „pierdem” și noi în retrăirea clipă de clipă, ceas de ceas, zi de zi, a periplului său prin zone fascinante, descoperindu-le „farmecul discret”. Citindu-i jurnalul și însoțindu-l de-a lungul povestirilor sale, luni 23-mai-2016, îl vei înlocui cu propria-ți persoană și te vei transpune în locul lui! Vei fi el, pășind în Saigon, în Cần Thơ, pe insula Phú Quốc și mai departe alergând pe bicicletă prin imensul complex de temple ale Angkor-ului, sau prin capitala plină de tentații a Cambodgiei – Phnom Penh. 

Călăuzit de dorința cunoașterii, incintat de tot ceea ce vede, de oamenii pe care îi întâlnește, mulțumit că a putut fi, pentru câteva momente, călătorul ce a pus piciorul în acele locuri minunate, Cătălin ne asigură nu numai că nu ne vom „pierde” prin aceste țări, ci din contra, ne vom (re)găsi dorința de a trăi și noi experiența interesantă a lui.

În jurnalul personal „Pierdut în Vietnam & Cambodgia” Cătălin descrie o fascinantă călătorie care va înflăcăra spiritele dornice de cunoaștere.

Contact rezervări:  0752 285 286

Parteneri media: Orasul Virbeste – RRC, RoEvents.ro, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, Bookblog.ro, Gratuitor.ro, LumeaMare.ro, JudyFlorescu, UrbanThings.ro, Anyplace.ro, Inoras.ro, OrasulM.eu, Urban.ro

afis #17 - ONLINE-01

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (19 – 25 iunie 2017)

Jovi Ene

Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est vine la Chişinău!

Jovi Ene

Concursul „Incubatorul de condeie” așteaptă manuscrisele voastre!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult