Stiri

Top vânzări Adenium la Gaudeamus 2015

fotoÎn perioada 18- 22 noiembrie 2015, Adenium a participat la Târgul internațional Gaudeamus- carte de învățătură cu un program special de evenimente și cu o bogată ofertă de carte.

Pe primul loc în topul vânzărilor s-au situat în acest an două colecții. Este vorba despre Headline, o colecție inaugurată în 2015 dar care a reușit să capteze deja atenția cititorilor, din care au fost lansate două noi titluri: „Dialogul religiilor în Europa unită”, coordonatori Iulia Badea Guéritée și Alexandru Ojică, și „Sfinxul rus. Idei, identități și obsesii”, de Ioan Stanomir.

Pe aceeași treaptă a succesului, dar bucurându-se deja de tradiție vorbim de vânzări de top ale cărților pentru copii editate de Adenium.

Cele mai vândute titluri din acest domeniu au fost: colecția Căsuța fermecată în cadrul căreia s-a evidențiat Adela Dobran cu „Bucuriile iernii”, ilustrate de Anda Cofaru, volumul „Iarna cu Moș Crăciun”, autor Aurora Georgescu, ilustrații de Șerban Andreescu și, bineînțeles, deja binecunoscuta serie dedicată tuturor vârstelor, „O inimă de Broscuță”, de Gheorghe Vîrtosu, ilustrată de Ciprian Ovidiu Dudaș. A încântat copiii făcându-i să-și dorească să o ia cu ei acasă cartea în limba engleză „Sarinne & Elenore and their splendid first adventure”, autor Andreea Chirica, ilustrații de Anda Cofaru (Ansheen).

Volumul „Scrieri (1914-1926)”, de Antonio Gramsci, care inaugurează colecția Biblioteca Gramsciana, s-a bucurat de succes încă de la lansare. În top se înscriu și volumele „Je suis Charlie? Regândirea libertății în Europa multiculturală”, coordonat de Sorin Bocancea, „Castelul din Carpați”, adaptare în benzi desenate după romanul omonim de Jules Verne, dar și colecția Christia, care propune volume atent selecționate, ce cuprind scrieri de spiritualitate ortodoxă.

În cele cinci zile de târg, Adenium a organizat zece evenimente, care au adus în prim plan noutățile editoriale. Toate volumele sunt disponibile în librării și pe site-ul Adenium.

foto

Articole similare

Editura Herald lanseaza Concursul de proiecte de Graphic Design

Jovi Ene

Proiecţie- eveniment: „Taxi Driver” al lui Martin Scorsese, în versiune restaurată

Jovi Ene

Tel Aviv Guitar Week

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult