Stiri

Teatrul Nostru: Portrete III – Purgatoriul cu portrete, pe 9 aprilie

Afis caiet programPe 9 aprilie 2016, la ora 19:30, Teatrul Nostru se intoarce la Teatrul de pe Lipscani. De această dată, cu un spectacol cum nu s-a mai văzut: “Portrete III – Purgatoriul cu portrete”. Aşadar, Lipscani Atelier Alternativ (Teatrul de pe Lipscani) şi Compania independentă “Teatrul Nostru” au bucuria de a anunţa o nouă reprezentaţie a ultimei părţi a “Trilogiei Portretelor”: “Portrete III – Purgatoriul cu portrete”, într-o distribuţie proaspătă: Corneliu Reu, Tadeus Mincă, Oana Burcescu, Lavinia Alexandru şi Tudor Sicomaş.

Purgatoriul este locul unde ne ducem viaţa de zi cu zi. Întâlnim, în timpul vieţii noastre, personaje diverse şi diferite. Considerăm că trebuie să judecăm oamenii din jurul nostru. Dar pe noi cine ne judecă, oare? V-aţi întrebat vreodată ce e dincolo? Nu-I aşa că toţi vă gândiţi că veţi ajunge Sus? Şi că ceilalţi, din jurul vostru, au destinaţia Jos? Şi dacă aţi afla că locul ăla de mijloc există? Locul ăla unde primeşti un tichet de călătorie şi avizul unui judecător?

Pentru o seară, vă invităm să păşiţi peste pragul uşii Purgatoriului nostru. Pentru o seară, veţi putea să judecaţi Portretele noastre, fără să vă fie frică că veţi fi judecaţi, la rândul vostru. Vă aşteptăm într-un loc pe unde ar trebui să treacă fiecare om puternic din ţara asta!

Parteneri media: Paul Duţu (pauldutu.eu), Bucharest Cultural Events, Emil Călinescu, Simpa-bazavan.ro, Muze şi Arme, RTV, Oraşul Meu, Filme-şi-cărţi.ro, Raftul cu idei

Portrete III – Purgatoriul cu portrete

Distribuţia:

Păzitorul Purgatoriului – Tudor Sicomaş

Profu’ de cerşit, un suflet ghiduş – Corneliu Reu

Sid, un suflet părăsit – Tadeus Mincă

Eva, un suflet rătăcit – Oana Burcescu

Maria Magdalena, un suflet pierdut – Lavinia Alexandru

Regie şi concept: Tudor Sicomaş şi Sebastian Ghiţă

Coregrafie: Tadeus Mincă

Sound & Light design: Sebastian Ghiţă

Nu uitaţi – pe 9 aprilie, de la 19:30, veţi putea păşi pragul Purgatoriului nostru doar la Teatrul de pe Lipscani!

Articole similare

Lansarea volumului Bosnia. Partaj, de Miruna Vlada, la Cărtureşti Verona

Jovi Ene

Editura Litera la Bookfest 2016

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (8 – 14 septembrie 2014)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult