Stiri

„Supereroii Internetului” își dau întâlnire la Comic Con

bannere-300-02Creative Monkeyz, Doza de Haș, 10 Lucruri și Sector 7 împreună cu Nimic Nou vor participa la cea de-a doua ediție a East European Comic Con, din 9-11 mai 2014, București.

Creative Monkeyz sunt faimoși pe Internet datorită conținutului original, amuzant, util si creativ. Site-ul lor conține foarte multe tutorial din Suita Adobe, dar piesa lor de rezistență este susținută de divertismentul din show-uri precum: RObotzii, 3lăr, Piramidă, Miez Recomand.

Doza de Haș selectează pentru internauți cele mai amuzante situații de pe Youtube, iar acestea sunt comentate într-un mod unic de Mikey H., pilonul Dozei de Haș.

10lucruri au devenit celebri pe Internet prin faptul că reușesc să explice orice situație în exact 10 pași. De pe canalul lor de YouTube am aflat care sunt cele 10 lucruri pe care nu trebuie să le spui după o despărțire, care sunt tipurile de colegi de liceu sau de facultate, ce feluri de băutori există sau ce nu spun românii când se uită la televizor.

Sector 7 e un grup de umor care abordează, în principiu, probleme sociale românești, precum numărul scăzut al tinerilor care scriu corect gramatical, care citesc cărți sau care își aleg modele sociale nepotrivite. În momentul de față, Sector 7 colaborează cu Teo, cel care a fost la Deko Caffe și cu Radu „Piticigratis” Alexandru de la Cațavencii pentru emisiunea online Nimic Nou.

Creative Monkeyz, Doza de Haș, 10lucruri și Sector 7 împreună cu Nimic Nou vor participa în calitate de invitați la Panels. În cadrul acestor Panels, se vor organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii.

A doua ediție a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, în perioada 9-11 mai 2014. Biletele pot fi achiziționate de pe Myticket.ro, din rețeaua Eventim, magazinele Diverta, Cărturești, Germanos, Vodafone, Orange, Domo.

Pentru informații suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ne puteți contacta la adresa de email: contact@comic-con.ro.

Articole similare

PSIHOatelier: Despre curajul de a fi imperfecti, cu psih. Ligia Moise

Jovi Ene

„Oameni si zei”, castigatorul Marelui Premiu la Cannes 2010, in cinematografele din Romania, din 4 martie

Delia Marc

5 zile de festival! Se redeschide Grădina de vară din Eforie Sud!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult