Stiri

Sex, dragoste si alte nebunii, la Teatrul de Pică

Faceti-i persoanei iubite un cadou special. Fiti originali si oferiti-i o dedicatie speciala teatrala. Un spectacol despre si cu dragoste. „Sex, dragoste si-alte nebunii” – o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altadata si cateva scene din piese celebre. Pe 18 mai, de la ora 20:00, El Dictador si Teatrul de Pica va invita pe toti sa vedeti cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.

Multe definiții au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea cred că a fost una dintre cele mai discutate și enigmatice teme ce au făcut subiectul cărților, operelor, bucăților muzicale, poeziilor.  Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. În seara asta, vă invităm să ne urmați în fabuloasa lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot…pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori și puțină ceartă. Veți întâlni de toate, pentru toți.

SEX, DRAGOSTE SI-ALTE NEBUNII – avanpremiera

Un spectacol de Tudor Sicomas

Cu:

Antonio-Tadeusz Minca

Stefan Opreanu

Lavinia Alexandru

Gabriela Alexandru

Burcescu Oana

si

Tudor-Costin Sicomas

Pentru ca dragostea trece si prin stomac, va amintim ca suportul artist este de 30 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

Rezervari: 0731 775 510, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau email la adresa teatruldepica@outlook.com

O productie marca Teatrul de Pica, sustinuta de El Dictador

Articole similare

Cele mai vândute titluri ale Editurii Litera la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Wine Journey #4: Degustare Moșia de la Tohani

Jovi Ene

Filmele săptămânii pe CINEPUB: Camelia ia Calea Dunării până la… The End!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult