Stiri

Stiri primite de la ICR Tel Aviv

Aurelia FlorianSoprana Aurelia Florian și tenorul Marius Brenciu pe scena Operei din Tel Aviv. 9-24 ianuarie 2015

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv susține prezența sopranei Aurelia Florian și a tenorului Marius Brenciu pe scena Operei din Tel Aviv, în roluri principale din opera „La Rondine” de Giacomo Puccini. Spectacolul este regizat de Nicolas Joel (Franța) iar din distribuția internațională mai fac parte artiști din Israel, Rusia, Italia, Serbia și Franța. Soprana Aurelia Florian va interpreta rolul Magda iar tenorul Marius Brenciu va interpreta rolul Prunier. Spectacolul „La Rondine” va avea 12 reprezentații în perioada 9-24 ianuarie. Programul reprezentațiilor, detalii și bilete aici.

Aurelia Florian s-a născut în România. A absolvit cursurile de muzică ale Universității din Brașov și a studiat cu soprana Mariana Nicolesco. A fost premiată la concursuri internaționale: Premiul I la „ Concorso Spiros Argiris in Sarzana”, Premiul I la concursul de interpretare Hariclea Darclée, în 2007 și altele. Între anii 2008-2010 s-a remarcat pe scena Operei Naționale din București în rolul Norina din „Don Pasquale” și rolurile principale din „Parisina d’Este” și „Gema di Vergi” de Donizetti. De asemenea, repertoriul său cuprinde roluri în compoziții dificile, ca Simfonia a IV-a de Gustav Malher și rolul principal în opera „Celan” de Peter Ruzicka. În anul 2013, s-a remarcat în rolurile principale din „Luisa Miller” și „La Traviata” de Giuseppe Verdi.

BrenciuPrezentarea artistei pe pagina Operei din Tel Aviv.

Tenorul Marius Brenciu s-a născut în Romania. Repertoriul său include rolurile Alfredo în „La Traviata”, Gabriele Adorno în „Simon Boccanegra”, Macduff în „Macbeth”, Fenton în „Falstaff”, Ismaele in „Nabucco”, Don Ottavio in „Don Giovanni”, rolul principal în „Idomeneo” (Mozart), Edgardo in „Lucia di Lammermoor” și altele. Apare constant pe scenele Metropolitan Opera din New York, Royal Opera House Covent Garden, Vienna Staatsoper precum și pe scenele operelor din Berlin, Bruxelles, Paris, Lyon, Munchen, Lisabona, Geneva, Toulouse, Florența, Roma.

Prezentarea artistului pe pagina Operei din Tel Aviv.

Articole similare

România la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin 2012

Delia Marc

Festivalul Internațional al Școlilor de Teatru, Suceava, 2015

Jovi Ene

Întâlnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane – joi, 27 octombrie

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult