Stiri

ShortsUP – Scurt metrajele prind viata

O noapte la Operă cu FILME SCURTE și DANS. Așa se rezumă evenimentul ShortsUP În mișcare de vineri, 6 aprilie, ora 22.00. Scurtmetrajele prind viață și ritm pe cea mai spectaculoasă scenă, cea a Operei Naționale din București.

Doi campioni mondiali la breakdance, Roxrite și Ronnie, vor arăta ce pot  pe muzica live a lui Electric Brother și Alexandru Anastasiu. În plus, o trupa de jazz va susține atmosfera și ritmul evenimentului.

Filmele sunt road movies recente și premiate, populate cu eroi care pornesc la drum și trec prin aventuri – comice sau dramatice. “Drumul spre casă” (r. Rahul Gandotra) surprinde parcursul lui Pico: trimis de părinți la școală, în India, evadează pentru a se întoarce acasă, în Marea Britanie. “Camionul” (r. Tom Merilion) e o metaforă de 5 minute a despărțirii halucinante dintre doi iubiți – în dans, pe un camion în mișcare. Vezi TRAILER.

Biletele se pot cumpăra în avans la prețul de 25 de lei prin MyTicket și Eventim. La intrare, biletele se pot achizitiona la prețul de 35 de lei. Detalii.

Vă așteptăm antrenați pentru ShortsUP În mișcare!

Articole similare

Cântecele elefantului și un istoric emoționant al căminului cultural dintr-o localitate prahoveană, reunite într-un proiect inedit

Iulia Dromereschi

The Tailor (2011): Festivalul de Film Evreiesc-23 iunie (I)

Delia Marc

Scurtmetrajele nominalizate anul acesta la Oscar – Tema „Băieți în primejdie”

Adriana Ruta Neagoe

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult