Stiri

Shorts UP – Scurt metrajele prind viata

Sambata seara de la 20.00, va invitam la o noua editie ShortsUP, cel mai popular proiect de scurtmetraje din Romania. Filmele vor fi dublate de un experiment muzical si vizual avangardist. ShortsUP este un proiect marca ORICUM si Feeder.ro.

Va predomina filmul experimental, un gen care nu s-a supus niciodata conventiilor. Puterea sa de atractie a crescut de la un deceniu la altul, trecand de la socant si underground la poetic si avangardist.

Tema lunii este IN LABORATOR si aduce filme scurte premiate care intriga si amuza si un performance audio-video de explorare a diferentei dintre digital si analog. Se vor auzi accente de muzica clasica, jazz si electronica cu KarpovKasparov, Corruptdream si Matze.

Veti putea face experiemente live, supervizate de “crazy scientists” si roboti-minune. Shot-urile sunt la eprubeta!

Biletele costa 25 RON, ofera acces la programul intregului eveniment si pot fi cumparate sambata, 26 februarie, de la Atelierul de Productie. Pentru cei care vin la eveniment cu carnetul de student, bilete sunt reduse la 15 RON.

Atelierul de Productie, proaspat renovat si lansat intr-o noua infatisare, este situat foarte aproape de statia de metrou Timpuri Noi: Splaiul Unirii 160.

Detalii pe www.shortsup.ro.

TRAILER.

Articole similare

Gurdjieff și calea către ființă – Eveniment în cadrul campaniei „Te așteptăm în librărie!”

Jovi Ene

Teatrul Nostru pe Lipscani: Ne daţi ori nu ne daţi? pe 31 martie

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (8 – 14 august 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult