Stiri

Roses are red, violets are blue, how about Netflix and us two? | Februarie pe Netflix

Pentru februarie ți-am pregătit un date cu noi filme și seriale, dar și sezoane noi din producțiile tale preferate! Începem cu Locke & Key și continuăm cu Narcos: Mexico: Sezonul 2, Gentefied, Cable Girls: Sezonul Final, I Am Not Okay With It, Horse Girl, To All The Boys: P.S. I Still Love You, All The Bright Places, The Pharmacist și multe alte titluri care te așteaptă să începi sesiunea de binging!

Titluri originale Netflix

3 FEBRUARIE 2020

Team Kaylie: Part 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Echipa lui Kaylie: Partea 3

E rost de aventură! Alătură-te lui Kaylie, Ray Ray, Amber, Valeria, Chewy, Jackie și altora, în aventurile lor prin lumea prieteniei, flirtului și excursiilor în natură.

4 FEBRUARIE 2020

Tom Papa: You’re Doing Great! – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Tom Papa: Viața e minunată!

Un nou program special de stand-up al comedianului Tom Papa.

5 FEBRUARIE 2020 

La boda de la abuela – FILM NETFLIX – Nunta bunicii

Continuarea filmului „El cumple de la abuela”. Bunica decide să se mărite cu Julio, grădinarul ei mult mai tânăr. Nunta lor stârnește un conflict cultural între familii.

The Pharmacist – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Farmacistul: Miniserial

După moartea tragică a fiului său, un farmacist din Louisiana recurge la măsuri extreme pentru a scoate la iveală corupția agresivă din spatele crizei opioidelor.

6 FEBRUARIE 2020

Cagaster of an Insect Cage – ANIME NETFLIX – Cagaster în cușca insectelor: Sezonul 1

La treizeci de ani după ce omenirea a fost decimată de o boală care îi transformă pe cei infectați în insecte însetate de sânge, doi copii luptă pentru supraviețuire.

7 FEBRUARIE 2020

Dragons: Rescue Riders: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Dragonii: Salvatorii înaripați: Sezonul 2

Salvatorii înaripați își continuă misiunea de a-i proteja pe locuitorii din Huttsgalor, însă au de-a face cu o nouă amenințare: Axel, nepotul cel isteț al lui Magnus.

Horse Girl – FILM NETFLIX – Fata cu caii

O inadaptată cu o pasiune pentru meșteșuguri, cai și seriale despre crime supranaturale realizează că visele ei lucide încep să pătrundă în viața de zi cu zi.

Locke & Key – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Locke & Key: Sezonul 1

După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.

My Holo Love – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Holograma mea iubită: Sezonul 1

Ea nu poate recunoaște chipurile oamenilor, așa că trăiește în singurătate. Însă partenerul perfect ar putea fi o hologramă umanoidă, modelată după genialul ei creator.

Who Killed Malcolm X? – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Cine l-a ucis pe Malcolm X?

La câteva decenii după asasinarea liderului afro-american Malcolm X, un activist pornește într-o misiune complexă pentru a afla adevărul, în numele dreptății.

8 FEBRUARIE 2020

The Coldest Game – FILM NETFLIX – Un joc rece

În timpul crizei rachetelor cubaneze, un matematician genial e recrutat să participe la meciul de șah dintre America și Rusia și e prins într-un joc mortal de spionaj.

Van Helsing: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Vanessa îmbrățișează o nouă filozofie de viață în timp ce secretele lui Blak-Tek sunt dezvăluite și Sam își urmărește planul malefic: învierea Celui Întunecat

11 FEBRUARIE 2020

CAMINO A ROMA – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Drumul către Roma

Acest documentar este o cronică a realizării dramei „Roma”, regizate de Alfonso Cuarón și câștigătoare a premiului Oscar, incluzând un interviu detaliat cu însuși Cuarón.

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În aceast special interactiv, Harold și George au nevoie de abilitățile tale de luare a deciziilor pentru a-l împiedica pe Krupp să pună mâna pe iubita casă din copac.

12 FEBRUARIE 2020

To All the Boys: P.S. I Still Love You – FILM NETFLIX – Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum

Lara Jean și Peter își transpun în realitate idila închipuită, deoarece un alt destinatar al scrisorilor sale de dragoste a intrat în peisaj.

13 FEBRUARIE 2020

Dragon Quest Your Story – ANIME NETFLIX – Dragon Quest: Povestea ta

Luca urmează exemplul dat de tatăl lui și încearcă să își salveze mama de maleficul Ladja. Eroul divin care mânuiește sabia zenithiană e singura lui speranță.

Love is Blind – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dragoste pe nevăzute

Poate o legătură emoțională să fie mai puternică decât atracția fizică? Persoane singure încearcă să-și găsească perechea și să se îndrăgostească fără să se vadă la față.

Narcos: Mexico: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Narcos: Mexic: Sezonul 2

Félix înfruntă SUA și se confruntă cu urmările acțiunilor sale împotriva agenției naționale antidrog, dar și cu nemulțumirile din interiorul organizației sale.

14 FEBRUARIE 2020

Cable Girls: Final Season – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Centralistele: Ultimul sezon: Partea 1

Lidia revine în Spania și vrea să-și regăsească fiica cu ajutorul prietenilor, în timp ce cu toții încearcă să facă față urmărilor războiului civil.

Isi & Ossi – FILM NETFLIX – Isi și Ossi

Pentru a-și realiza visul în domeniul culinar, fiica unor miliardari se aliază în beneficiul amândurora cu un băiat crescut cu greu de mama lui singură.

17 FEBRUARIE 2020

The Expanding Universe of Ashley Garcia – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Universul în expansiune al lui Ashley Garcia: Partea 1

O adolescentă, ingineră de roboți și rachete, se mută în cealaltă parte a țării pentru a lucra la NASA și pentru a locui cu jovialul ei unchi, fost jucător de fotbal.

19 FEBRUARIE 2020

The Chef Show: Volume 3 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Favreau și Choi își îmbrățișează pasiunea pentru mâncare, dar mai important, dragostea lor pentru a aduce oamenii împreună la o masă delicioasă.

20 FEBRUARIE 2020

Spectros – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un adolescent și prietenii săi sunt prinși într-o înfruntare între vrăjitori brazilieni și spirite japoneze shinto chiar în cartierul lor.

21 FEBRUARIE 2020

Babies – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Bebeluși: Partea 1

Înclinații înnăscute sau dobândite? Acest serial documentar ilustrează faptele științifice care stau la baza modului în care bebelușii descoperă viața în primul lor an.

Gentefied – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trei veri hispanici lasă deoparte neînțelegerile pentru a salva magazinul de taco al bunicului, aflat în cartierul lor din Los Angeles, care suferă o schimbare rapidă.

Glitch Techs – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tehnicienii de glitch: Sezonul 1

Doi adolescenți lucrează la un magazin de jocuri pentru a-și ascunde adevărata slujbă: vânează monștri care au evadat din din jocurile video și au pătruns în lumea reală.

Puerta 7– SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Poarta 7

O femeie (Dolores Fonzi) încearcă să scape un club de fotbal argentinian de valul de crimă organizată care îl îneacă. Creat de Martín Zimmerman („Ozark”, „Narcos”).

Pup Academy – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Academia cățelușilor

Un grup de cățeluși vorbitori merg la o școală secretă, unde cățelușii devin câini și învață cum să fie cei mai buni prieteni ai omului.

26 FEBRUARIE 2020

I Am Not Okay With This – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Nu-mi convine chestia asta

O adolescentă face față complexităților vieții de liceu, familiei și propriei sexualități, dar și noilor sale superputeri. Bazat pe romanul grafic al lui Charles Forsman.

27 FEBRUARIE 2020

Altered Carbon: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Carbon modificat. Sezonul 2

Când Takeshi Kovacs revine într-un nou recipient pentru o misiune în Lumea lui Harlan, planeta este răvășită de război și o iubită din trecut pândește din umbră.

Followers – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

O actriță aspirantă ajunge pe culmile celebrității datorită Instagramului, iar viața i se împletește cu cea a multor femei din Tokyo, aflate în căutarea proprilor visuri.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Pokémon: Mew 2 contraatacă – Evoluție

Un remake al „Pokemon: Mew 2 contraatacă”, filmul se concentrează pe legendarul Pokémon și misiunea sa de răzbunare pe cei care vor să se folosească de puterile sale.

28 FEBRUARIE 2020

All The Bright Places – FILM NETFLIX – Toate acele locuri minunate

În acest film bazat pe romanul omonim, doi adolescenți cu traume emoționale își transformă reciproc viețile. Protagoniștii sunt Elle Fanning și Justice Smith.

Formula 1: Drive to Survive: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 2

Piloții, managerii și proprietarii de echipe din Formula 1 trăiesc viața în mare viteză atât pe pistă, cât și în afara ei. Serialul revine cu sezonul 2.

La trinchera infinita – FILM NETFLIX – Tranșeul nesfârșit

De teama pedepsei, un spion din vremea Războiului Civil Spaniol stă ascuns în propria casă timp de 33 de ani. Bazat pe fapte reale. Cu Antonio de la Torre, Belén Cuesta.

Restaurants on the Edge – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trei specialiști în mâncare și design călătoresc prin lume pentru a transforma restaurantele, conectându-le la cultura care se află dincolo de vederile minunate.

Unstoppable – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Fete de neoprit

Trei tinere răsfățate din Ciudad de Mexico întâlnesc o femeie periculoasă, care le face să pornească într-o călătorie riscantă, pe parcursul căreia se vor maturiza.

Queen Sono – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

O spioană de elită din Africa de Sud (Pearl Thusi) primește o misiune extrem de periculoasă și are de înfruntat și schimbări în relațiile din viața ei personală.

ÎN CURÂND

Amit Tandon: Family Tandoncies – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

De la moartea romantismului în căsătorie și până la nedreptățile de a fi părinte din zilele noastre moderne, Amit Tandon împărtășește înțelepciunea din perspectiva unui familist convins.

Taj Mahal 1989 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

În 1989, cupluri de diferite vârste de la universitatea Lucknow explorează tot felul de probleme amoroase apărute în căsnicie, în noi idile și în relațiile de prietenie.


Titluri licențiate – România

01 FEBRUARIE 2020

Black Beauty

Cast Away – Naufragiatul

Kiki’s Delivery Service – Kiki: Livrări la domiciliu

Castle in the Sky       

My Neighbor Totoro – Vecinul meu Totoro

Ocean Waves – Valurile oceanului

Only Yesterday – Printre amintiri

Porco Rosso  

Primal Fear – Avocatul diavolului

Star Trek Into Darkness – Star Trek: În întuneric

Striptease 

Tag – TAG: Dă-o mai departe

Tales from Earthsea – Întoarcerea dragonilor

The Core – Centrul Pământului

The Strangers: Prey at Night – Necunoscuții: Prădători în noapte

The Tuxedo – Fracul Magic

03 FEBRUARIE 2020

Lady Bird

06 FEBRUARIE 2020

Vikings: Season 6     

14 FEBRUARIE 2020

Dazed and Confused – Marea amețeală

Evan Almighty – Evan Atotputernicul   

I Now Pronounce You Chuck and Larry – Vă declar soț și… soție?

Jarhead – Pușcași marini          

The Flash: Season 6 

This Is 40 – Așa-i la 40 de ani!

 15 FEBRUARIE 2020

Along Came a Spider – Rețeaua păianjen      

Deep Impact – Impact nimicitor                    

Ocean’s 8

She’s Out of My League – Nu-i de nasul meu                

16 FEBRUARIE 2020

Dragons: Race to the Edge: Season 5 – Dragonii: În marele necunoscut

Dragons: Race to the Edge: Season 6 – Dragonii: În marele necunoscut                   

18 FEBRUARIE 2020

Outlander: Season 5

Supergirl: Season 5

20 FEBRUARIE 2020

Ana, Mon Amour       

Poziția copilului

Romania neimblanzita         

Sa nu ucizi     

25 FEBRUARIE 2020

Better Call Saul: Season 5

Sin senos sí hay paraíso: Season 1 – Și fără sâni există Paradis    

29 FEBRUARIE 2020

Teen Titans Go! To the Movies

Articole similare

Lansarea volumului al IX-lea al Insemnarilor zilnice ale Reginei Maria a Romaniei la Muzeul National de Istorie din Bucuresti

Jovi Ene

Ethan Hawke vine la Bucureşti pentru American Independent Film Festival

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 16 – 18 martie 2012

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult