Stiri

Romanul unei scriitoare românce pe masa lui Tarantino

launceaiVineri seara, 17 Mai, de la ora 19:00, puteți participa la o discuție deschisă despre cărți și adaptări în grădina ceainăriei “La un ceai” din strada Luigi Cazzavilla nr 25. Veți putea lua parte la o discuție despre cărțile care vă plac și despre adaptările lor cinematografice, despre cum vedeți voi adaptarea unei cărți, despre limitele și libertațile filmelor care au la bază romane.

În cadrul discuției va lua parte scriitoarea Monica Ramirez, absolventă de coregrafie, acrobată, absolventă a Universității Belford din California cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America și a Romanian Crime Writers Club, a locuit timp de 12 ani în SUA, unde a publicat 7 romane de ficțiune sub numele Monica Danețiu-Pană.
Monica Ramirez a dezvaluit faptul că unul dintre romanele sale se afla chiar acum pe masa lui Quentin Tarantino, mai multe despre această fericită întâmplare vă va spune vineri seara la un ceai.De asemenea vă așteaptă multe surprize, editura Polirom si Editura Tritonic vă oferă în cadrul acestui eveniment organizat de ceainăria “La un ceai”, o serie de cărți ce au avut parte de adaptări, iar MediaPro Distribution vă oferă 3 invitații de două persoane la filmul “Marele Gatsby” ce se va lansa weekendul viitor. Acestea vor fi oferite în cadrul unui concurs organizat în grădina ceainăriei.

INTRAREA ESTE LIBERA!

Va rugam să faceți rezervari la numărul: 0724 017 318

Găsiți evenimentul aici https://www.facebook.com/events/552376098148124/?fref=ts

harta

Articole similare

3 scurt metraje online pe CINEPUB: Betoniera, Bruiaj si Curaj pot fi văzute online

Jovi Ene

Humanitas la Bookfest, 28 mai – 1 iunie 2014

Jovi Ene

6 poeţi britanici stilizează traduceri din poezie română contemporană la Bucureşti

Jovi Ene

3 comments

gadjodillo 17 mai 2013 at 00:32

cum s-ar spune, un titlu de tip teaser. care nu este explicat în text. sîntem trimişi nu la un alt text, din acelaşi spaţiu virtual, ci chiar afară, în offline, la un eveniment, ca să aflăm – poate – despre ce e vorba în titlu.

Reply
Jovi 17 mai 2013 at 09:01

Mai trebuie să și ieșim din online, să mergem la evenimente…

Reply
gadjodillo 18 mai 2013 at 11:45

sigur. dar imaginează-ţi, nu toată ţara locuieşte la bucureşti!
iar eu, din cătunul în care locuiesc, n-am nici o şansă să aflu chestia asta care, culmea, apare ca titlu-cîrlig. adică mă atrage cu promisiunea pe care o face un titlu cum că, dacă citeşti textul, vei afla provocarea din titlu.

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult