Stiri

RETROSPECTIVA MACONDO: Filme pentru liceeni… și nu numai!

filme_pentru_liceeniSâmbătă, 8 octombrie 2016, de la orele 12.00, la Journey Pub ( în Piața Romană, str. George Enescu nr.25)

FB: https://www.facebook.com/events/605304679649606/

* Intrare liberă pentru publicul larg, în limita a 100 de locuri

Proiecție: MUSTANG, 2015 (Turcia)
Regizor: Deniz Gamze Ergüven
Durata: 100 minute
Gen: Dramă

** Film oferit publicului de Asociatia Macondo

Este începutul verii. Lale, Nur, Ece, Selma și Sonay sunt cinci surori nedespărțite. Undeva într un sat din nordul Turciei, cele cinci surori se întorc acasă de la școală, jucându se, cu inocență, cu niște băieți. Presupusa obscenitate a jocurilor lor stârnește un scandal cu consecințe neprevăzute. Încetul cu încetul, casa familiei celor cinci se transformă într o închisoare, orele de la școală sunt înlocuite de ore de menaj și încep să fie aranjate căsătorii. Însuflețite de aceeași dorință de libertate, cele cinci surori eludează restricțiile care le sunt impuse.

TRAILER FILME PENTRU LICEENI: MUSTANG

Premii: Nominalizat la premiile Oscar 2016 , la categoria ” Cel mai bun film strain”, Premiul Label Europa Cinemas la Cannes 2015.

Pentru o acomodare elegantă în sală vă rugăm să faceți o scurtă rezervare telefonică la numărul: 0752 285 286

Urmează în luna octombrie 2016, la Journey Pub, în fiecare sâmbătă, la prânz:

15 oct – Keeper
22 oct – La vie en grand
29 oct – The boy and the beast

Articole similare

Programul celei de a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Literatură de la Bucureşti

Jovi Ene

Cele mai vandute carti de la editura Nemira la Bookfest 2015

Jovi Ene

Întâlnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane – joi, 27 octombrie

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult