Stiri

PSIHOatelier: Echipați pentru călătorie în doi | cu psih. Zenobia Niculiță

Ce nu ne-a învățat nimeni despre relația de cuplu”

Marți, 7 martie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (în Piața Romană, str. George Enescu nr.25)

FB: https://www.facebook.com/events/184608238694343/

Rezervări: 0752 285 286

PSIHOatelier

Un atelier în care vom analiza cu deschidere și realism acele competențe psiho-sociale care fac diferența dintre cei care se instalează cu încredere în relații de viață semnificative și cei care le caută fără a le găsi vreodată:

  • Abilitatea de a te conecta prin cuvinte
  • Capacitatea de a înțelege și manifesta constructiv emoții
  • Creativitatea ca o atitudine eliberatoare în relație
  • Managementul pozitiv al conflictelor inevitabile
  • Curajul de a fi vulnerabil
  • Abilitatea de a ierta sănătos

Invitată: psiholog Zenobia Niculiță

Zenobia Niculiță este psiholog, lector universitar doctor și realizator de programe TV pentru părinți, educatori și profesori. A susținut peste 40 de prelegeri publice pe teme de educație și familie în țară și străinătate. A coordonat și realizat mai mult de  30 de lucrări și proiecte de cercetare pe teme din domeniile psihologiei dezvoltării, psiho-sociologiei familiei și psihologiei școlare. A publicat două volume de povestiri pentru copii și 20 de capitole, cărți și articole științifice. O puteți găsi online la adresa: www.zenobianiculita.ro .

Participarea la atelier se face în limita a 100 de locuri disponibile. Intrarea se face pe baza unei donații de 20 de ron iar toate fondurile strânse sunt direcționate în totalitate către psihologul invitat să susțină atelierul.

Pentru rezervări: 0752 285 286

Parteneri media: Paginadepsihologie.ro, RRC – Orasul Vorbeste, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, UrbanThings.ro, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro, RoEvents.ro, Judyflorescu.com, Bookblog.ro, Urban.ro

Articole similare

Recolta, de Jim Crace, romanul câștigător al prestigiosului International IMPAC Dublin Literary Award 2015

Jovi Ene

Concurs: Câștigă trei cărți ”O femeie iubită”, de Andrei Makine, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (25 – 31 august 2014)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult