Stiri

Proiectie The Reader

the readerSerial Readers organizeaza cea de-a 11-a editie de Carti pe Marele Ecran!Pe 12 septembrie, ora 18:30, vom proiecta la Ceainaria La Un Ceai, filmul The Reader (2008).

Va invitam sa vedem impreuna un film cu atatea nominalizari la Oscar, Bafta si Globurile de Aur ca nici nu le-am putut numara pe toate 🙂

Cu toate astea, nu nominalizarile sau premiile conteaza in final, ci cum ne face pe noi sa ne simtim si ce intelegem din povestea pe care ne-o prezinta atat cartea, cat si filmul.

Kate Winslet o joaca cu maiestrie pe Hanna Schmitz, o taxatoare de bilete care incepe o relatie amoroasa cu un pusti de 15 ani. Aceasta relatie le va marca amandurora viata in contextul unei Germanii naziste si post-naziste.

Nu uitati sa va faceti rezervari la 0724 017 318 sau trimitand un mesaj pe Facebook pe pagina ceainariei La Un Ceai.

Intrarea este libera!

the_reader

Articole similare

TRIP TALKS 1 AN: In Amazon, pe urmele Avatarului

Jovi Ene

Zilele Enescu la Berlin: expoziţie, film documentar şi concert

Delia Marc

Câteva știri din lumea culturală românească (13 – 19 octombrie 2014)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult