Stiri

Proiecție „Floare de Mai”, Cannes Short Film Corner 2013

cannesVineri, 7 Iunie, de la ora 19:00, va avea loc proiecția scurt metrajului “Floare de Mai” La Un Ceai.

Prima proiecție cu public a scurt metrajului a avut loc tot în cadrul ceainăriei La Un Ceai în luna Martie și se pare că locul i-a purtat noroc deoarece scurt metrajul a fost selectat în cadrul Festivalului de la Cannes în secțiunea Short Film Corner 2013.

Regizorul scurt metrajului și fondatorul Diviziei de Film, Mircea Ibadof, împreună cu echipa de filmare și actorii vor fi prezenți vineri seara La Un Ceai pentru a împărtăși cu publicul câte ceva din exeperiența Cannes-ului, ei vă vor spune cum e să te plimbi printre regizori ca Frații Coen sau Steven Spielberg.

De asemenea sunteți invitați să luați parte la o sesiune de Q&A.

Atmosfera filmului “Floare de Mai” e una densă și cu siguranță finalul vă va intriga pe mulți dintre voi. Așa că sunteți așteptați vineri seara să culegeți această “Floare de Mai” proaspăt întoarsă de la Cannes.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Însă sunteți rugați să faceți totuși rezervări la 0724 017 318 🙂

launceai

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (20 – 26 noiembrie 2017)

Jovi Ene

Concurs: Câștigă un pachet de cărți semnate de Bogdan Costin! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (9 – 15 februarie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult