Stiri

Premieră la Atelierul Alternativ al Teatrului de pe Lipscani: “Ne daţi ori nu ne daţi?”

Ne dati or nu ne dati Facebook cover nouPe 21 februarie, veniţi la Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. La ora 19:00, călcaţi-ne pragul şi fiţi alături de noi la premiera spectacolului-manifest “Ne daţi ori nu ne daţi?”. E comedie? E dramă? Să fie comedie neagră? Sau dura realitate? Veniţi şi veţi afla.

Trăim într-o lume a vitezei. Banul conduce societatea. Lumea din jur se ghidează după cantitate. Calitatea a dispărut. Suntem prizonieri ai propriilor noastre dorinţe şi nevoi. Fiecare din noi, însă, are o şansă de scăpare. Pentru că fiecare din noi este, de fapt, liber. Să găsim împreună fereastra din sufletul vostru şi să fugim. Să strigăm spre cei de sus: “Ne daţi ori nu ne daţi?” Bani, libertate, o viaţă mai bună!

“Ne daţi ori nu ne daţi?” – o nouă premieră a Teatrului Nostru, în colaborare cu Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. Un spectacol-manifest. Un spectacol-eveniment. “Ne daţi ori nu ne daţi este mai mult decât teatru. Este o mişcare, o creaţie unică. Veţi râde, poate. Veţi lăcrima, mai mult ca sigur. Dar precis nu veţi rămâne de piatră. Pentru că vă veţi recunoaşte în luminile reflectoarelor!

Ne daţi ori nu ne daţi?
Un scenariu original de Tudor Sicomaş (după o idee de Clifford Odets şi alţi dramaturgi americani)
Un spectacol de Tadeus Mincă

Cu:
Oana Burcescu / Lavinia Alexandru – Fata
Marcela Avram – Directoarea
Sebastian Ghiţă / Ana-Maria Iordache – Dr. Benjamin
Tadeus Mincă – Taximetristul
Mihai Cristian Dulea / Laur Drăgan – Fratele Fetei
Corneliu Reu – Producătorul de teatru
Ştefan Opreanu – Actorul

Coloană sonoră & light design: Tudor Sicomaş

Articole similare

Din dragoste cu cele mai bune intenții – pe CINEPUB

Jovi Ene

Animaţia românească Crulic- drumul spre dincolo deschide Anim’est 2011

Jovi Ene

Concurs: Câştigă 4 cărţi „Mari comandanţi. Alexandru, Hannibal, Cezar şi arta conducerii”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult