Stiri

Ofertele expozanților la Kilipirim 2014

afis kilipirim• Kilipirim, ediţia de primăvară din acest an: 19-23 martie 2014, zilnic între orele 10.00 şi 20.00, la Galeria Dalles. Intrarea este liberă

• Discounturi substanţiale la standul fiecărei edituri

• Evenimente, în zilele de week-end

O ofertă impresionantă de cărți la prețuri „de kilipir”, peste 10.000, îi așteaptă pe cititori la ediția din această primăvară a celui mai important târg de carte cu discount, Kilipirim. Volume pentru copii și tineret, dar și pentru cititorii experimentați, deopotrivă beletristică, nonficțiune și albume de artă, muzică, albume de benzi desenate, agende și jurnale – acestea sunt produsele care compun oferta expozanților, pe parcursul celor 5 zile de târg (19-23 martie, zilnic între orele 10.00 și 20.00), la Galeria Dalles.

Cărțile celei mai recente câștigătoare a Premiului Nobel pentru Literatură, scriitoarea canadiană Alice Munro alături de alte peste 600 de titluri vor putea fi regăsite la standul Editurii Litera din cadrul Kilipirim, la prețuri speciale, cu reduceri care încep de la 30% și ajung până la 70%.

Editura Humanitas vine la Kilipirim cu peste 700 de titluri și cărți la prețuri „rotunde”, de 5, 10, și 15 lei.

O ofertă asemănătoare în ceea ce privește numărul de titluri au și cei de la Polirom, cele mai multe dintre volume având un discount de 30%. Oferta editurilor Polirom și Cartea Românească e completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la prețul special de 9,99 lei.

La standul editurii Curtea Veche cititorii vor avea de ales dintr-o selecție de impresionantă de peste 800 de titluri, cu reduceri care urcă până la 75%. Titlurile aparțin unor domenii variate, de la bestselleruri din zona literaturii universale (colecția Byblos) şi dezvoltării personale (colecţii precum „Cărţi-Cheie”, „Biblioterapia”, „Ezo” și „Metta”), până la cele mai interesante titluri „de sezon”: colecția „Să fii sănătos”.

La standul Editurii Nemira, titlurile vor avea o reducere de 30%, însă vor exista și pachete-cadou, cu 40% reducere, plus multe cărți la prețuri speciale de 10, 5 și chiar 3 lei. Recomadarea specială a editurii: întrucât se apropie sezonul 4 al serialului Game of Thrones, „Iureşul săbiilor” – un titlu esenţial pentru toţi iubitorii serialului, povestea noului sezon fiind bazată predominant pe acţiunea din acest volum.

Editura Orizonturi vine în întâmpinarea cititorilor de la Kilipirim 2014 cu peste 150 de titluri din domenii diferite, toate cu reduceri care ajung până la 50%. Colecţiile „Sănătate fără medicamente”, „Istorie”, „ Biografii celebre”, „Romane celebre” şi „Romane celebre continuate” sunt doar câteva dintre recomandări, un loc aparte pe listă ocupându-l romanul Torente, cel mai cunoscut şi aclamat roman al autoarei Marie Anne Desmarest, o carte care a cunoscut un succes imens în Franța.

La aceasta editie a târgului de carte Kilipirim, Grupul Editorial Trei vine cu o ofertă de peste 350 de titluri: reducerile practicare sunt de 30%, însă există și o ofertă specială: peste 150 de titluri vor avea prețul promoțional de 10 lei. Limonov, romanul-biografie despre politicianul rus Eduard Limonov, semnat de Emmanuel Carrère, carte care a obţinut în 2011 distincţia franceză Prix Renaudot, se află pe lista recomandărilor speciale ale editurii.

La ediția din primăvara aceasta a Kilipirim, Editura Univers îi întâmpină pe cititori cu peste 100 de titluri. Volume semnate de autori dintre cei mai cunoscuți, precum James Joyce, Alexandr Soljenițîn, Jorge Amado, Christa Wolf, Javier Marías sau Cees Nooteboom, îi vor aștepta pe cititori la standul editurii. Cărți de ficțiune, studii și enciclopedii din colecția Decouvertes se vor bucura de reduceri cuprinse între 30 și 75%, iar pentru că susține plăcerea lecturii, Univers pune la dispoziţia cititorilor și o serie de pachete promoţionale.

Pentru că martie este luna regenerarii, a iubirii care vitalizează toate acțiunile noastre de cu zi cu zi, Editura Herald pune în prim-plan câteva povești care vorbesc despre experiențe marcante ale unor oameni obișnuiți, puși în situații marcante. Cărțile din oferta Editurii Herald au reduceri care încep de la 40% și ajung până la 70%.

200 de titluri, cu reduceri de 30% îi așteaptă pe cititori și la standul Editurii Prut – o ofertă bogată de carte pentru copiii de toate vârstele, dar şi pentru părinţi: de la carte educativă, poveşti şi carte-jucărie la capodopere ale literaturii române şi universale, atlase tematice şi enciclopedii. De asemenea, la standul editurii vor exista și cărți care vor avea o reducere de 50% (lichidări de stoc).

Cărțile pentru copii sunt bine reprezentate la Kilipirim, în special de ofertele editurilor Aramis și Minerva. La standul lor, cititorii vor avea ocazia de a descoperi cărți la prețuri aproape incredibile: 5 lei, 3 lei și chiar 1 leu! Pentru restul titlurilor prezente la stand, cele două edituri practică reduceri care încep de la 20% și ajung până la 70%. O ofertă bogată și diversificată de carte pentru copii, enciclopedii, cărți de activități practice, auxiliare și caiete scolare, cărti pentru părinți și psihologia creșterii copilului, beletristică la prețuri de „kilipir”.

Și la standul Editurii Girasol vizitatorii vor putea găsi o ofertă generoasă de cărți pentru copii: peste 150 de titluri pentru preșcolari, cu reduceri de până la 80%.

Reduceri însemnate, de până la 50%, vor găsi vizitatorii târgului de carte Kilipirim și la standul Editurii Vivaldi: volume publicate în cunoscutele colecții „Literatura lumii”, „Feţele văzute şi nevăzute ale istoriei”, „Itinerariile cunoaşterii”, „Culisele politicii”, „Scriitori români.

Editura House of Guides vine la Kilipirim cu aproximativ 200 titluri (ghiduri practice, cărți de gastonomie și bucătărie tradițională, dezvoltare personală, comunicare în cuplu, educarea copiilor sau turism), pe care cititorii le pot cumpăra cu reduceri însemnate, care ajung și până la 70%.

Editura Noi Media Print va fi de asemenea prezentă la Kilipirim, cu un număr de 150 de titluri, reducerile practicate fiind generoase: de până la 80%. Pe lista recomandărilor speciale se află volume precum Regina Maria în America de prof.dr. Adrian Silvan Ionescu sau Arta de tradiție bizantină în România.

Cu peste 300 de titluri vin la Kilipirim și reprezentanții Grupului Editorial Corint. Pachetele promoţionale, cărţile la preţ unic şi reducerile între 25% și 70% fac ca oferta lor să fie una atractivă şi accesibilă tuturor categoriilor de cumpărători. Pe lista recomandărilor speciale se află volume precum Saga Dinastiei Romanov de Jean des Cars, Supravieţuitorii. Monarhia la începutul secolului XXI de Peter Conradi sau ediții tie-in ale cărţilor preferate de adolescenţi: Academia Vampirilor de Richelle Mead, Divergent de Veronica Roth şi Oraşul Oaselor de Cassandra Clare.

Și cei interesați să cumpere agende și carnete de notițe vor avea ocazia să găsească la Kilipirim astfel de produse la prețuri speciale, la standul Nine to Six Advertising. Reducerile practicate încep de la 50% și ajung până la 90%. Pe lista recomandărilor speciale se află „Jurnalele Retro Gatsby”, „Jurnalele Noteletts Colour”, agende telefonice din colectia „Blossom” și „Sovereign Jurnale și agende British cover”.

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

Articole similare

MIMAGINABIL Journey, Spectacol de muzică și pantomimă

Jovi Ene

Teatrul Arte dell’ Anima: Premiera spectacolului Copii răi

Jovi Ene

Concurs: Câștigă cartea ”Cavalerul celor șapte regate”, de George R. R. Martin, oferită de Editura Nemira! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult