Stiri

O noua aparitie la Editura Compania

Marty la opera
sau Un martian ar vrea sa cânte
de Nicole Sima

Ce stiu tinerii nostri despre opera ? Cei mai multi au sansa de a afla povestea acestui fascinant tip de spectacol odata cu Marty cel curios. Cine e Marty ?
Martianul care s-a împrietenit cu un pamântean cunoscator în ale muzicii.

Ne-a vizitat deja planeta în doua rânduri si a aflat o multime de lucruri despre ritm, note si instrumente (în Marty învata muzica !), ba chiar si despre marii compozitori (în Marty este meloman). De data asta, aventura muzicala îl poarta printre tenori, baritoni si soprane, si pe la premierele furtunoase din Europa de acum mai bine de un veac. Si, fiindca e chiar foarte curios, ia si niste lectii de canto.

În sala, feeria e completa : drama, voci, balet, acorduri vibrante umplu scena inundata de reflectoare. Si ce emotie ! Pâna si un martian întelege ca opera e sarbatoarea deplina a muzicii.

Desene de Eugenia Ilies

Format : 13 x 18,5 cm
184 pagini
Pret : 21 lei

Articole similare

Dovlatov, dublu premiat la Berlinale 2018, în cinematografele din România din 15 iunie

Jovi Ene

Caragiale Variete (Portrete 2), la Teatrul de Pică

Jovi Ene

Tu cum îți imaginezi #OlumeSuper9? Hai să o construim împreună la Super, festivalul de artă făcută de adolescenți, a 9-a ediție!

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult