Stiri

Nu e o pacaleala – iata noile titluri din aprilie pe Netflix Romania!

Titluri Originale Netflix – România

1 APRILIE 2018

Wakfu: Sezonul 3 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Când o ghildă secretă vine după copiii lui Percedal, Yugo și prietenii săi pornesc într-o misiune de salvare.

3 APRILIE 2018

Fary Is the New Black – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Înarmat cu umor ascuțit, o perspectivă inedită și stil cât cuprinde, comedianul francez Fary abordează lumea matrimonialelor și a stereotipurilor în acest spectacol unic.

World of Winx: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Pentru a-l opri pe misteriosul Hoț de Talent din încercarea de a-i răpi pe tinerii talentați, cele șase zâne Winx se duc la show-ul de talente “WOW!” în calitate de recrutori.

6 APRILIE 2018

6 Balloons – FILM NETFLIX

În timpul unei singure nopți, o femeie își conduce fratele dependent de heroină pe străzile din L.A. în căutarea unui centru de detoxifiere, împreună cu fetița ei de doi ani.

Amateur – FILM NETFLIX

La 14 ani, un fenomen al baschetului se luptă să se integreze în noua lui echipă, după ce un videoclip cu el devine viral. Un film în regia lui Ryan Koo.

Fastest Car: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Mașinile grozave de curse sunt cumpărate sau construite de la zero? Există un singur mod de a afla: a le pune pe toate la linia de start și a începe o cursă pe circuit.

La casa de papel: Partea 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cum poliția este din ce în ce mai aproape să afle identitatea Profesorului, lipsa lui de comunicare cu întreaga echipă duce la arestarea unuia dintre complici.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: JAY-Z – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Dave privește o lecție de flow, cultură hip-hop și sistem judiciar de la Jay-Z și ajunge în studioul din Malibu al producătorului Rick Rubin.

Orbiter 9 – FILM NETFLIX

O femeie care a fost singură pe o navă spațială întreaga ei viață se îndrăgostește de un inginer care intră brusc în viața ei și îi răstoarnă tot universul.

Ram Dass, Going Home – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Învățătorul spiritual Ram Dass, simbol al anilor ’60, meditează asupra vieții și morții în casa sa din Maui, la 20 de ani după un atac cerebral care i-a schimbat viața.

The 4th Company – FILM NETFLIX

Într-o închisoare violentă din Mexicul anilor ’70, un tânăr deținut obține un loc în echipa de fotbal care acționează și ca executor în slujba unei administrații corupte.

The Boss Baby: Back in Business: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Bebe Șef încearcă să mențină un echilibru între viața de familie și slujba de la sediul Bebe Cor cu ajutorul fratelui și complicelui său, Tim.

Todo lo que sería de Lucas Lauriente – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

În show-ul lui de stand-up, comedianul argentinian Lucas Lauriente trece prin revistă gânduri despre generații și îi roagă pe copii să nu mai spună clișee precum ”obiective de viață”.

Troy: Fall of a City: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O poveste grandioasă despre pasiune, răzbunare și uneltiri, care relatează evenimentele din războiul troian și iubirea dintre Paris și Elena.

10 APRILIE 2018

Greg Davies: You Magnificent Beast – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Comedianul britanic Greg Davies se întoarce la întâlnirile teribile, dezastrele de epilare masculină, farsele tatălui său și multe altele într-un mod extraordinar de amuzant.

12 APRILIE 2018

Pickpockets – FILM NETFLIX

Un trio de tineri, viitori pungași, învață ce înseamnă arta buzunăritului de la un maestru în vicleșuguri și înșelăciuni.

13 APRILIE 2018

Chef’s Table: Pastry – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Desertul vine pe primul loc în acest sezon, în timp ce patru bucătari renumiți de patiserie servesc produse cu noi arome îndrăznețe și povestiri despre luptă și triumf.

Come Sunday – FILM NETFLIX

În acest film bazat pe evenimente reale, renumitul pastor Carlton Pearson riscă totul punând la îndoială doctrina bisericii și este etichetat drept un eretic modern.

I Am Not An Easy Man – FILM NETFLIX

Un șovinist nerușinat își ia porția din propriul său tratament când se trezește într-o lume dominată de femei, în care intră în conflict cu o femeie autor puternică.

Lost in Space: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Rămasă în pană la ani-lumină de destinația sa, familia Robinson trebuie să fie unită pentru a supraviețui. Un nou serial de dramă, bazat pe clasicul SF al anilor ’60.

The Magic School Bus Rides Again: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Autobuzul Magic depășește orice barieră, ducând-o pe doamna Frizzle împreună cu clasa ei pe vârful unui munte de tăieței, dar și în centrul Soarelui.

15 APRILIE 2018

Four Seasons in Havana: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Pe măsură ce Havana se învârte lent în cursul anului, detectivul nostalgic Mario Conde analizează inima sufocantă a orașului pentru a investiga crimele întunecate.

17 APRILIE 2018

The Honeymoon Stand Up Special: Collection – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Inevitabila situație de a deveni părinte îi face pe Natasha Leggero și Moshe Kasher să discute despre familie, relații și multe altele într-un trio de show-uri speciale de stand-up.

19 APRILIE 2018

The Alienist: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

În 1896, Theodore Roosevelt, comisar de poliție în New York, apelează la psihologul Laslzo Kreizler pentru a prinde un ucigaș ce urmărește băieți care se prostituează.

Charité: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

La sfârșitul secolului al XIX-lea, în Berlin, o tânără lucrează pentru a-și plăti datoriile la spitalul Charité, cunoscând medici străluciți și descoperindu-și pasiunea pentru medicină.

20 APRILIE 2018

Aggretsuko: Sezonul 1 – ANIME ORIGINAL NETFLIX

Trudind necontenit și fără satisfacție la serviciu, mica Retsuko, un panda roșu, își descarcă furia acumulată cântând death metal la karaoke după orele de program.

Dope: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Războiul drogurilor nu se oprește niciodată. Cameramanii urmăresc în continuare traficanți, consumatori și autorități din Indiana, Caraibe, Detroit și Atlanta.

Dude – FILM NETFLIX

O comedie despre maturizare în care patru prietene bune trec prin necazuri și schimbări majore în viață în ultimele două săptămâni de liceu.

Kodachrome – FILM NETFLIX

Un fotograf pe moarte și fiul său înstrăinat, patron la o casă de discuri, fac o călătorie la ultimul laborator foto care încă lucrează cu film Kodachrome.

Mercury 13 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest documentar își îndreaptă atenția către femeile care au fost testate în 1961 pentru a călători în Spațiu, dar visele lor au fost năruite de faptul că doar bărbații erau aleși să devină astronauți.

Spy Kids: Mission Critical: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

Dacă spionii adulți nu sunt la înălțime, sarcina de a învinge S.W.A.M.P. le revine micilor spioni Juni și Carmen Cortez, într-un serial animat bazat pe filmele omonime.

21 APRILIE 2018

The Letdown: Sezonul 1- SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Audrey, mamă de 2 luni, se alătură unui grup de sprijin pentru părinți, unde își face niște prieteni ciudați care se confruntă cu diverse provocări și schimbări de viață.

24 APRILIE 2018

Kevin James: Never Don’t Give Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Starul de comedie Kevin James disecă subiecte precum paternitate, interacțiune cu fani, înghețată și multe altele în momentul în care se întoarce pe scenă după o lungă absență.

25 APRILIE 2018

Psychokinesis – FILM NETFLIX

Obținând din senin puteri supranaturale, un tată vrea să-și ajute fiica înstrăinată, care riscă să piardă tot ceea ce a făcut-o să trăiască. 

26 APRILIE 2018

Happy!: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Un fost polițist ghinionist, transformat în asasin, crede că își pierde mințile când un unicorn pe care numai el îl poate vedea îl îndeamnă să salveze o fată răpită de Moș Crăciun.

3%

27 APRILIE 2018

3%: Sezonul 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Cum următorul Proces se apropie, Cauza încearcă să distrugă sistemul odată pentru totdeauna, dar Michele se trezește într-o situație nefastă.

Bobby Kennedy for President – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Această docu-serie examinează ”Fenomenul Bobby” al anilor ‘60 și influența continuă pe care a avut-o acesta, fiind considerat cea mai mare pierdere a unei epoci turbulente.

Candy Jar – FILM NETFLIX

O fetiță introvertită de liceu, care provine din clasa muncitoare, se îndrăgostește de echipa ei bogată de dezbateri cu care realizează că are în comun mai multe decât ar fi crezut.

The New Legends of Monkey: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX PENTRU COPII

O fată frumoasă îl eliberează pe Regele Maimuță – un zeu pietrificat – pentru a găsi cele șapte pergamente sacre și a salva lumea de rău.

The Week Of – FILM NETFLIX

Cu Adam Sandler și Chris Rock în rolurile principale, această comedie urmărește săptămâna dinaintea nunții copiilor personajelor principale. Regia: Robert Smigel

29 APRILIE 2018

Superstition: Sezonul 1 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

O familie de antreprenori de pompe funebre are legături cu lumea supranaturală și asigură ”asistență post-mortem” pentru clienții care au suferit decese nepământene.


Titluri licențiate – România

1 APRILIE 2018

Angry Birds: Sezonul 3            

Senna              

The Danish Girl                       

Spotlight                     

Sleepless in Seattle                              

Smokey and the Bandit                        

The Bourne Identity                             

Public Enemies                        

The Bourne Legacy                             

Life                             

American Pie Presents: The Naked Mile                       

Don’t Think Twice                               

Popstar: Never Stop Never Stopping                 

Lost in Translation                   

Eternal Sunshine of the Spotless Mind              

Dawn of the Dead                    

The Little Rascals                                

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein                            

Deep Red                                

12 Monkeys                            

Doom                         

Land of the Lost                      

The Bourne Supremacy                        

The Bourne Ultimatum                        

The Undateables: Series 3                    

The Undateables: Series 1                    

The Undateables: Series 2                    

Great Interior Design Challenge: Sezonul 3                              

Great British Menu: Sezonul 7                         

Worst Cooks in America: Sezonul 9                 

Worst Cooks in America: Sezonul 10                           

Maximum Ride            

The Intervention                      

The Remains of the Day                      

The Quick and the Dead                                  

I Spy               

Beverly Hills Ninja                              

Friends with Money                             

Baby Geniuses                        

Mechanic: Resurrection                       

Big Stan                                             

Thaskara Veeran                      

Billa                

Da Thadiya                 

Puthiya Theerangal                              

Bharya Athra Pora                   

Kadhaveedu                            

Paisa Paisa                  

Zachariayude Garbhinikal                    

Salaam Kashmir                      

To Noora with Love                            

Salt Mango Tree                      

Urumbukal Urangarilla                        

Maari              

Puthiya Niyamam                    

Unakkenna Venum Sollu                     

Bhoopadathil Illatha Oridam                            

Philips and the Monkey Pen                             

Ethirmarai                               

Fishpeople                   

Historias del Canal                  

Vampire Knight: Sezonul 1                              

Vampire Knight: Sezonul 2                  

Mandobasar Galpo                              

Rukh   

Dagh Ujala                              

A Billion Colour Story                         

The Search for Life in Space                            

Operation Odessa                                

De Sicario a Youtuber              

One-Punch Man: Sezonul 1                              

Deep Water: Sezonul 1                        

Loaded: Sezonul 1                                           

Lo más sencillo es complicarlo todo                             

The Paper: Sezonul 1                           

Fallet: Sezonul 1                      

Main Hoon Na             

Phir Bhi Dil Hai Hindustani                 

Paheli              

Om Shanti Om            

Billu Barber                            

Chalte Chalte               

A Sort of Family                                 

How to Be Really Bad             

The Disastrous Life of Saiki K.: Sezonul 1                               

Family Blood

2 APRILIE 2018          

The Mavericks: Sezonul 1                    

Montage Anthony Joshua The Road to Klitschko                                  

Montage Building Jerusalem: the Making of Modern Rugby                  

Chronicles of a Champion Golfer: Series 1                   

Building Jerusalem: the Making of Modern Rugby                    

Anthony Joshua: The Road to Klitschko           

Wolf Warrior 2

3 APRILIE 2018                      

Ittefaq 

5 APRILIE 2018          

Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2                  

Behind the Curtain: Todrick Hall          

Day of the Dead          

6 APRILIE 2018          

Sun Dogs        

12 APRILIE 2018        

Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2

15 APRILIE 2018                    

Monster High: Ghouls Rule      

Monster High: Frights, Camera, Action!                       

Barbie of Swan Lake                           

Barbie Mermaidia                    

Barbie & Her Sisters in a Pony Tale                 

Barbie Mariposa & the Fairy Princess               

Monster High 13 Wishes                                 

Barbie in Princess Power                     

Hungerford                             

The Darkest Dawn                               

Monty Python’s Personal Best: Sezonul 1                      

Monty Python’s Flying Circus              

Monty Python: Before the Flying Circus                                   

The Meaning of Monty Python             

Monty Python Best Bits (mostly): Sezonul 1                             

Monty Python and the Holy Grail                                 

Monty Python’s Life of Brian               

Monty Python Live (Mostly): One Down, Five to Go                            

Monty Python Conquers America                     

Monty Python: The Meaning of Live                            

Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python                             

Eric ldle’s What About Dick?                           

Monty Python: Live at The Hollywood Bowl                

Beyond Skyline

16 APRILIE 2018        

Timeless: Sezonul 2                 

Bridget Jones’s Baby    

17 APRILIE 2018        

Murderous Affairs: Sezonul 3                          

Lockup: Chain Linked: Collection 1     

19 APRILIE 2018        

Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2                             

All The Reasons To Forget

22 APRILIE 2018                    

The Motive      

23 APRILIE 2018        

Timeless: Sezonul 2

24 APRILIE 2018                    

Men on a Mission: 2018           

25 APRILIE 2018                    

Bill Nye: Science Guy

26 APRILIE 2018                    

Hyori’s Bed & Breakfast: Sezonul 2                  

The 5th Wave  

27 APRILIE 2018        

Holy Goalie     

29 APRILIE 2018        

Danger Mouse: Sezonul 1        

30 APRILIE 2018        

Maggie & Bianca: Fashion Friends: Sezonul 2                          

The Witch                   

DESPRE NETFLIX

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. Cu peste 117 milioane de abonați din 190 de țări se bucură zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale și filme, incluzând documentare și filme de lung metraj originale. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

Articole similare

Interviu Crina Cocoș, nevăzătoare: „Mi-aş dori să pot aprecia cu vederea, prin ochii mei”

Jovi Ene

Teatrul Nostru pe Lipscani: Recitalu’ Nostru, pe 4 martie

Jovi Ene

Mare Aniversare: The Light Cinema implineste 2 ani!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult