Stiri

Noutățile săptămânale Netflix: ultimul sezon House of Cards

Primele imagini din ultimul sezon House of Cards

Robin Wright – câștigătoarea Globului de Aur și nominalizată la premiile Emmy –  se întoarce în calitate de președinte al Statelor Unite în cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului House of Cards.

Ultimul sezon al serialului House of Cards revine pe Netflix în cursul acestui an.

Nominalizați la Academy Award®, actorii Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se vor alătura distribuției serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției originale.

Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ și Andrew Davies​.

Serialul a fost creat de Beau Willimon și este produs de Donen/Fincher/Roth și de studiourile MRC pentru Netflix.

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series”. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Link-uri utile:

Netflix: www.netflix.com/HouseofCards

Facebook: https://www.facebook.com/HouseofCards/

Instagram: https://www.instagram.com/houseofcards/

Twitter: https://twitter.com/HouseofCards

#HouseofCards #MyTurn

Articole similare

Urban Eye Film Festival – Programul complet

Jovi Ene

Valentine’s Venetian: Ai o noapte alba de filme si poti ajunge chiar la Venetia!

Jovi Ene

Participarea proiectului cinematografic românesc „Never let it go”, regia Paul Negoescu, în cadrul programului Jerusalem International Film Lab. 9-12 iulie 2015

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult