Stiri

Noutățile Netflix ale săptămânii: scene din culisele serialului Lost in Space

Familia Robinson iti arata cateva scene din culisele serialului LOST IN SPACE, disponibil pe Netflix din 13 aprilie

Checklist-ul de călătorie al familiei Robinson:

  1. Vizitează obiectivele turistice Prăbușește-te pe o planetă pierdută
  2. Fii deschis să cunoști oameni noi Împrietenește-te cu un robot extraterestru 
  3. Relaxează-te Lucrează în echipă pentru a supraviețui

Deși călătoria familiei Robinson nu decurge conform planului inițial, un lucru este sigur – familia rămâne mereu unită. Urmărește scenele din culisele aventurii Lost in Space și fă cunoștință cu vedetele serialului: Toby Stephens, Molly Parker, Mina Sundwall, Taylor Russell, Max Jenkins și cu producătorul executiv Zack Estrin, ACCESÂND ACEST CLIP. 

Lost in Space este disponibil pe Netflix din 13 aprilie.

Link-uri utile:

Netflix: netflix.com/lostinspace

Instagram: instagram.com/lostinspace

Twitter: twitter.com/lostinspacetv

Despre LOST IN SPACE: 

Serialul original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă și dramatică a clasicului SF din anii ‘60. Acțiunea noului serial se desfășoară în viitor, peste 30 de ani, când colonizarea spațiului a devenit realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să-și construiască o nouă viață într-o lume mai bună. Drumul coloniștilor către noua lume este brusc deturnat, aceștia fiind puși în situația de crea alianțe și de a lucra în echipă pentru a supraviețui într-un mediu extraterestru periculos, aflat la ani-lumină de destinația inițială.

Vedetele serialului Lost in Space sunt TOBY STEPHENS (Black Sails, Die Another Day) în rolul lui John Robinson și MOLLY PARKER (House of Cards, Deadwood), în rolul lui Maureen Robinson. În rolurile copiilor Robinson joacă TAYLOR RUSSELL (Falling Skies), care o interpretează pe hotărâta și încrezătoarea Judy, MINA SUNDWALL (Maggie’s Plan, Freeheld) este isteața fiică mijlocie, iar MAX JENKINS (Sense8, Betrayal) este curiosul și sensibilul Will Robinson, care are o legătură specială cu un robot extraterestru.

Membrilor familiei Robinson li se alătură alte două personaje: carismatica și neliniștita Dr. Smith, interpretată de PARKER POSEY (Café Society, Mascot, A Mighty Wind) și zăpăcitul și fermecătorul Don West, interpretat de IGNACIO SERRICCHIO (Bones, The Wedding Ringer).

Serialul este produs de Legendary Television, iar scenariul este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter). Zack Estrin (Prison Break) este creatorul și producătorul serialului. Cei trei sunt producători executivi alături de Kevin Burns și Jon Jashni (Synthesis Entertainment) împreună cu Neil Marshall și Marc Helwig (Applebox). Seria originală Lost in Space a fost creată de Irwin Allen.

Articole similare

Sylvester Stallone si Mickey Rourke sunt Eroi de sacrificiu in viata reala si la cinema

Jovi Ene

Peste 850 de spectatori in al doilea week-end de filme romanesti

Jovi Ene

Conferintele „Mircea Vulcanescu”

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult