Stiri

Noutățile Netflix ale săptămânii: Lost in Space, Nightflyers, Binging regal, docu-serii despre crime celebre

Netflix anunță că Lost in Space va avea un al doilea sezon

Serialul este produs de Legendary Television.

Vedetele serialului Lost in Space sunt Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio și Parker Posey.

Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama și Burk Sharpless sunt producătorii executivi.

Despre LOST IN SPACE: 

Serialul original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă și dramatică a clasicului SF din anii 1960. Acțiunea noului serial se desfășoară în viitor, peste 30 de ani, când colonizarea spațiului a devenit realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să-și construiască o nouă viață într-o lume mai bună.

Drumul coloniștilor către noua lume este brusc deturnat, iar aceștia sunt puși în situația de crea alianțe și de a colabora pentru supraviețuirea într-un mediu extraterestru periculos, la ani-lumină de destinația inițială.

Instagram: instagram.com/lostinspace

Twitter: twitter.com/lostinspacetv

Netflix: netflix.com/lostinspace


Netflix lanseaza teaserul serialului Nightflyers

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin’s, acțiunea din serialul Nighflyers se desfășoară în viitor, când Planeta se apropie de distrugere. O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spațială din Univers. Oamenii de știință au misiunea de intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supraviețuirii.

Pe măsură ce echipajul se apropie de destinație, cei de la bordul navei descoperă că The Nightflyer și căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată, ar putea să îi îndrume către pericol, în necunoscutul și întunecatul spațiu.

Gretchen Mol (Boardwalk Empire) interpretează rolul lui Dr. Agatha Matheson, Eoin Macken (The Night Shift) îl interpretează pe Karl D’Branin, David Ajala (Fast & Furious 6) pe Roy Eris, Sam Strike (EastEnders) pe Thale, Maya Eshet (Teen Wolf) este Lommie, Angus Sampson (Fargo) – Rowan, Jodie Turner-Smith (The Last Ship) joacă rolul lui Melantha Jhirl, iar Brían F. O’Byrne (Million Dollar Baby) interpretează rolul lui Auggie.

Nightflyers va fi în curând disponibil pe Netflix.


NETFLIX TE PREGĂTEȘTE DE UN BINGING REGAL

Încă nu ești gata de un binging regal? Nu te îngrijora, împreună vom parcurge toți pașii necesari – de la etichetă la ținută și formulări de adresare. Iată cu ce vom începe!

Pasul 1: eticheta

Dragostea și respectul dintre altețele voastre vor fi tot timpul în prim-plan pentru public. Nu uitați să vă păstrați calmul indiferent de situație, iar fotografiile dramatice vor fi mereu pe placul celor care vă urmăresc.  

PS: There is no queen like a real drama queen!

Mai multe despre regalitate aflăm din: The Crown, Diana: In Her Own Words

Pasul 2: ținuta

O nuntă regală nu înseamnă să te îmbraci cu ceea ce găsești sau primești ca în The End of the F***ing World. Se recomandă ținute potrivite cu momentul zilei și locul în care are loc vizita regală. Exact, Sherlock, orice detaliu contează!

Ne pot inspira ținuta: Iris, Fuller House și Unbreakable Kimmy Schmidt

Pasul 3: formule de adresare

Cum Tommy Shelby din Peaky Blinders își dorește să se adapteze unei noi lumi, așa trebuie să faci și tu. Printre cele mai comune formule de adresare se regăsesc „Majestatea sa”, „Majestatea voastră” sau „Alteța Voastră Regală”.

Putem învăța alte formule de adresare din: A Christmas Prince (filmat în România), The Royal House of Windsor

Două sfaturi bonus dacă ajungem la Nunta Regală:

  • Să nu fim prezenți doar pentru statutul nostru social – am văzut câte piedici pot să apară în primul episod din sezonul 3 din Black Mirror
  • Să nu facem asta pentru ego, ci pentru eggos – Eleven din Stranger Things ne poate învăța

Netflix anunță noi docu-serii despre crime celebre

Apreciata serie Scara se lansează la nivel global în această vară cu trei noi episoade Originale Netflix, iar de la producătorii Mark și Jay Duplass, creatori de docu-serii cu patru părți, avem Geniu Malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America, proaspăt lansat pe 11 mai 2018

În continuarea reacțiilor pozitive stârnite de analiza fenomenului de pop-culture din Wild Wild Country, apar pe Netflix două docu-serii originale despre crimă: Geniu malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar din America și Scara, noul capitol fiind lansat în premieră la Festivalul de Film de la Tribeca.

Scara abordează dintr-o perspectivă nouă povestea lui Michael Peterson, un scriitor de romane polițiste acuzat că și-a ucis nevasta. Kathleen a fost găsită moartă în casa lor la baza scărilor, fapt ce a declanșat o bătălie judiciară de mai bine de 16 ani. Premiat la Oscar pentru cel mai bun documentar, Jean-Xavier de Lestrade a primit acces imediat la cazul morții lui Kathleen din 2001 din Durham, Carolina de Nord. Primul suspect? Însuși Michael Peterson, soțul ei.

Camerele lui De Lestrade au fost acolo încă din primele clipe – de la momentul arestării și până la verdictul instanței, urmărind fiecare detaliu din casa lui Peterson și felul în care apărarea și familia încercau să găsească noi strategii. Noile episoade din Scara au avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca pe 28 aprilie și vor fi lansate, în curând, pe Netflix.

Adevărul din spatele cazului extraordinar, cunoscut drept jaful teroristului cu pizza, este adus în atenția noastră de docu-seria originală Netflix Geniu malefic: Povestea celui mai diabolic jaf bancar, produsă de către Mark și Jay Duplass. În 2003, în Erie, Pennsylvania, un jaf care nu a mers bine și o crimă au declanșat atenția publicului și au adus la lumină o serie de răufăctori de Vestul Mijlociu care s-au jucat de-a șoarecele și pisica cu FBI-ul. La un moment dat, o femeie foarte inteligentă, de vârstă mijlocie, este arestată: în trecut cea mai frumoasă fată din oraș, actualmente o persoană care se luptă cu o boală mintală.

15 ani mai târziu, docu-seria Geniu Malefic demonstrează că este mai mult decât o conspirație și câțiva criminali implicați. Scris și regizat de către Barbara Schroeder și Trey Borzillieri, produs de către Mark și Jay Duplass, Josh și Dan Braun, documentarul este deja disponibil pe Netflix.

Articole similare

Primăvara literară vine de la Litera

Jovi Ene

Jurnalistul Dan Tomozei va lansa o nouă carte la Institutul de Economie Mondială din București

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Suburra Sezonul 2, Velvet Buzzsaw, The Umbrella Academy

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult