Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher, The Prom

Un nou sezon, o nouă armură: primele imagini din The Witcher Sezonul 2 cu Henry Cavill în rolul lui Geralt

Netflix lansează astăzi primele imagini din mult așteptatul sezon 2 The Witcher aflat în producție în Marea Britanie. Imaginile dezvăluie noua armură purtată de Geralt of Rivia, interpretat de Henry Cavill.

Dar ce le așteaptă pe Yennefer din Vengerberg și Prințesa Cirilla în sezonul 2? Imaginile urmează săptămâna aceasta.

THE WITCHER 

Bazat pe seria fantasy de mare succes, The Witcher este o poveste extraordinară despre soartă și familie. Povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și evolua și acolo unde binele să răul nu sunt ușor de identificat.

Despre sezonul 2:

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în Bătălia de la Sodden, Geralt of Rivia o duce pe Prințesa Cirilia în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște: casa copilăriei sale din Kaer Morhen. În timp ce regii, elfii, oamenii și demonii de pe Continent se luptă pentru supremație în afara zidurilor sale, el trebuie să o protejeze pe fată de ceva mult mai periculos: puterea misterioasă pe care ea o posedă.


Netflix lanseaza primele imagini din The Prom | Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman

Vezi primele imagini cu Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington și Jo Ellen Pellman în The Prom, o adaptare veselă a îndrăgitului musical de pe Broadway – regizat de Ryan Murphy. Premiera pe 11 decembrie.

DESPRE THE PROM

Data lansării | 11 Decembrie 2020

Sinopsis | Dee Dee Allen (Meryl Streep, de trei ori câștigătoare a premiului Oscar) și Barry Glickman (James Corden, câștigătorul premiului Tony) sunt actori cunoscuți în New York City, însă se confruntă cu o situație de criză: noul lor spectacol scump de pe Broadway este un fiasco total care brusc le amenință cariera. Între timp, într-un mic oraș din Indiana, eleva de liceu Emma Nolan (debutanta Jo Ellen Pellman) este cuprinsă de un sentiment foarte ciudat: în ciuda sprijinului oferit de directorul liceului (Keegan-Michael Key), șeful PTA (Kerry Washington) i-a interzis să participe la bal cu prietena ei Alyssa (Ariana DeBose). Când Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este momentul perfect pentru a-și salva imaginile publice, pornesc la drum cu Angie (Nicole Kidman, câștigătoarea Premiului Oscar) și Trent (Andrew Rannells), o altă pereche de actori cinici care caută să-și propulseze carierele. Când activismul lor de celebrități egocentrice eșuează în mod neașteptat, viața celor patru se întoarce cu susul în jos în timp ce se își adună puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să poată sărbători cine este cu adevărat.

Regizat de Ryan Murphy și avându-i în rolurile principale și pe Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley, Nico Greetham, Sofia Deler și Nathaniel J. Potvin, The Prom este o adaptare a spectaculosului și îndrăgitului musical de pe Broadway, realizat de Chad Beguelin, Bob Martin și Matthew Sklar. Scenariul este realizat de Bob Martin și Chad Beguelin; filmul este produs de Ryan Murphy, Dori Berinstein, Bill Damaschke, Alexis Martin Woodall și Adam Anders.

Articole similare

A început număratoarea inversă pentru ICE COMIC CON

Jovi Ene

Concurs: Câștigă 3 cărți ”Supuse sau rebele. Două versiuni ale feminității”, de Aurora Liiceanu – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Lansare de carte ”Constellation”, de Adrien Bosc

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult