Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Crown, Leo

Netflix lanseaza posterele si anunta datele de lansare pentru ultimul sezon din THE CROWN

Ultimul sezon din THE CROWN ajunge în curând pe Netflix.

PARTEA 1, din 16 noiembrie 2023.

PARTEA 2, din 14 decembrie 2023.

Ultimul sezon al THE CROWN se va încheia anul acesta cu două părți care vor debuta pe 16 noiembrie și, respectiv, 14 decembrie.

În prima parte, o surprindem pe Elizabeth Debicki reluând rolul prințesei Diana alături de Dominic West în rolul Prințului Charles. Imelda Staunton își continuă domnia ca Regina Elisabeta a II-a alături de Jonathan Pryce (Prințul Philip) și Lesley Manville (Prițesa Margareta). Se întorc și Salim Daw (Mohamed Al Fayed) și Khalid Abdalla (Dodi Fayed). Debutează Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry).

Ultimul sezon acoperă evenimente din 1997 până în 2005 și se concentrează pe mandatul lui Tony Blair (Bertie Carvel).

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

De la sosirea pe Netflix în 2016, The Crown a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

Acest ultim sezon va fi sfârșitul a șaizeci de ore de televiziune care au lansat vedete precum Claire Foy, Vanessa Kirby, Emma Corrin și Josh O’Connor.

Despre THE CROWN:

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

Despre THE CROWN: Sezonul 6

Datele premierei: 16 noiembrie și 14 decembrie 2023

Format: 10 episoade x 60 de minute [Partea 1 – 4 episoade / Partea 2 – 6 episoade]

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox.

Cu: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed.

Partea 1 – Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry)

Partea 2 – Ed McVey (Prințul William), Luther Ford (Prințul Harry) și Meg Bellamy (Kate Middleton)


Netflix anunta trailerul oficial pentru filmul de animatie LEO

Adam Sandler se întoarce la școală

Netflix anunță trailerul oficial pentru filmul de animație LEO

LEO are premiera pe Netflix pe 21 noiembrie.

Actorul și comediantul Adam Sandler (Hotel TransilvaniaNuntă cu cântec) provoacă hohote de râs în această comedie muzicală despre maturizare și despre ultimul an de școală primară văzut prin ochii unui animal de companie. Leo, o șopârlă de 74 de ani, trăiește de decenii în aceeași sală de clasă din Florida alături de amicul lui, o broască țestoasă, cu care împarte același terariu. În momentul în care află că nu mai are decât un an de trăit, Leo plănuiește să evadeze ca să se bucure de viața în exterior, dar este implicat în problemele elevilor neastâmpărați și ale unei suplinitoare deloc binevoitoare. Așa se naște cea mai ciudată, dar și cea mai specială listă de dorințe din lume…

REGIZOR: Robert Marianetti, Robert Smigel, David Wachtenheim

PRODUCĂTORI: Adam Sandler, Mireille Soria

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Barry Bernardi, Allen Covert, Paul Sado

SCENARIȘTI: Robert Smigel, Adam Sandler, Paul Sado

SOUNDTRACK ORIGINAL: Geoff Zanelli

DISTRIBUȚIE: Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, Jason Alexander, Sadie Sandler, Sunny Sandler, Rob Schneider, Jo Koy, Jackie Sandler, Heidi Gardner, Robert Smigel, Nick Swardson, Stephanie Hsu, Nicholas Turturro

Articole similare

TRIP TALKS #21: Digital nomads. Un sezon în America de Sud, cu Paul Manea și Lavinia Nistor

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (10 – 16 decembrie 2018)

Jovi Ene

O noua aparitie la Editura Compania

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult