Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Rebecca, Away, The Devil All The Time

REBECCA l Netflix | Primele imagini si data de lansare

Data de lansare: 21 octombrie, 2020

Regizat de: 

Ben Wheatley

Scenariu de: 

Jane Goldman și Joe Shrapnel & Anna Waterhouse, bazat pe romanul de Daphne du Maurier

Produs de: 

Eric Fellner și Tim Bevan de la Working Title și Nira Park 

Distribuție: 

Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth, Bill Paterson

Descriere:

O tânără proaspăt căsătorită ajunge la casa impozantă a soțului ei pe o coastă din Anglia și descoperă că trebuie să lupte cu amintirea primei sale soții, Rebecca, a cărei moștenire a rămas în casă mult timp după moartea ei.

Sinopsis

După o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas). Regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) și produs de Working Title Films (Emma, Darkest Hour), REBECCA este un thriller psihologic fascinant, bazat pe romanul gotic din 1938 al lui Daphne du Maurier.


AWAY | Netflix | Lansare trailer si Key Art

„Indiferent de ce urmează, le vom înfrunta împreună.”

-“Comandant Emma Green”, Away

Alătură-te misiunii. 4 septembrie.

AWAY are premiera pe Netflix vineri, 4 septembrie.

Despre Away:

Creat de Andrew Hinderaker, serialul Netflix AWAY este o dramă captivantă și emoționantă de proporții epice, care celebrează progresele incredibile pe care oamenii le pot realiza, precum și sacrificiile personale pe care sunt nevoiți să le facă pentru a merge pe acest drum. În timp ce se pregătește să conducă un echipaj internațional în prima misiune pe Marte, astronauta americană Emma Green (Hilary Swank) trebuie să se împace cu decizia de a-și lăsa în urmă soțul (Josh Charles) și fiica adolescentă (Talitha Bateman), atunci când amândoi au mai multă nevoie de ea. În timp ce călătoria în spațiu a membrilor echipajului devine mai intensă, dinamica relațiilor dintre ei și efectele distanței față de cei apropiați rămași pe Pământ devin din ce în ce mai complexe. AWAY demonstrează că, pentru a ajunge la stele, uneori trebuie să ne lăsăm căminul în urmă. Producătorii executivi ai serialului sunt: Jessica GoldbergMatt ReevesJason Katims, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan, Andrew Hinderaker, Jeni Mulein și Michelle Lee.

Despre distribuție și personaje

Emma Green (Hilary Swank) 

Emma Green este o astronaută americană și fost pilot al Marinei. Ea este comandantul primei misiuni pe Marte. Este un astronaut și un lider empatic și extrem de inteligent. Este căsătorită cu Matt Logan, inginer șef la NASA. Emma și Matt au o fiică de 15 ani, Lex.

Matt Logan (Josh Charles) 

Matt Logan este un inginer NASA, iar soția lui, Emma Green, comandă prima misiune pe Marte. El se confruntă cu provocările deja enorme de a face față misiunii de acasă, în timp ce încearcă să își crească fiica adolescentă pe cont propriu.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman) 

Lex, în vârstă de 15 ani, este fiica astronauților Emma Green și Matt Logan. La fel ca tatăl ei, Lex o susține și este mândră de misiunea de trei ani a mamei sale. Ea se luptă cu dilemele adolescenței, în timp ce mama ei este în misiune și tatăl ei se confruntă cu propriile sale probleme.

Misha Popov (Mark Ivanir) 

Misha Popov este un cosmonaut și inginer rus în misiunea pe Marte alături de Emma Green. Cel mai experimentat membru al echipajului, lui Misha nu îi lipsește ego-ul, dar se luptă în secret cu sacrificiile personale pe care le-a făcut pentru a ajunge în spațiu.

Dr. Kwesi Weisberg – Abban (Ato Essandoh)

Kwesi Weisberg-Abban este un cetățean britanic din Ghana. Kwesi are simțul umorului, este modest și om cu o credință profundă. Este un botanist de renume mondial și poartă cu el speranța de a crește viață pe Marte.

Ram Arya (Ray Panthaki)

Ram Arya este un pilot de luptă al Forțelor Aeriene din India. În timp ce restul astronauților se confruntă cu dorul față de casă și familie, Ram este destul de singur pe lume.

Lu Wang (Vivian Wu)

Lu Wang este specialistă în chimie și astronaută reprezentând China. Este inteligentă și pragmatică, dar sub exteriorul ei dur are o viață personală complexă.

Melissa Ramirez (Monique Curnen)

Melissa Ramirez este o fostă astronaută care acum susține echipajul Emmei. Treaba ei este să fie legătura Emmei cu  Pământul. Melissa a renunțat la propria carieră de astronaut pentru a-și susține copilul cu nevoi speciale, dar este acolo pentru Emma și familia ei. Ea are grijă de Lex în absența lui părinților.

www.netflix.com/Away


The Devil All The Time cu Sebastian Stan | Trailer Oficial Netflix

THE DEVIL ALL THE TIME / ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL

Se lansează la nivel global pe Netflix pe 16 septembrie

În Knockemstiff, Ohio, și în pădurile din împrejurimi, personaje sinistre – un predicator infam (Robert Pattinson), un cuplu neobișnuit (Jason Clarke și Riley Keough) și un șerif corupt (Sebastian Stan) – converg în jurul tânărului Arvin Russell (Tom Holland) în timp ce se luptă forțele malefice care îl amenință pe el și pe familia sa. Cu acțiunea plasată în perioada dintre cel de-al Doilea Război Mondial și războiul din Vietnam, „THE DEVIL ALL THE TIME”/ ÎNTOTDEAUNA DIAVOLUL” regizat de Antonio Campos creează un peisaj seducător și îngrozitor, care îi determină pe cei drepți să lupte împotriva celor corupți. Din distribuție fac parte și Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett și Pokey Lafarge, iar această poveste densă și plină de suspans este bazată pe romanul premiat scris de Donald Ray Pollock.

Regizor: Antonio Campos

Scenariu: Antonio Campos, Paulo Campos

Bazat pe romanul de: Donald Ray Pollock

Producători: Randall Poster, Jake Gyllenhaal, Riva Marker, Max Born

Producători executivi: Jared Ian Goldman, Marc Hammer, Annie Marter

Distribuție: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Harry Melling, Eliza Scanlen, Pokey LaFarge cu Mia Wasikowska și Robert Pattinson

Articole similare

O nouă rundă de poezie (și nu numai) la „Lectura de Joi” (ediția a V-a)

Jovi Ene

Noua aparitie: Compania Poetilor Tineri în 100 de titluri

Jovi Ene

Azi începe American Independent Film Festival în București

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult