Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: News Of The World, Triburile Europei, Sky Rojo

News Of The World/ Noutati din lumea larga | Lansare Trailer Oficial

Sinopsis 

Netflix și Universal Pictures anunță cu mândrie lansarea filmului Noutăți din lumea largă, o poveste impresionantă, cu Tom Hanks în rolul principal. Scenariul și regia sunt semnate de Paul Greengrass, care pentru prima dată reia colaborarea cu starul filmului nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film din 2013, Căpitanul Phillips.

La cinci ani după încheierea Războiului Civil, căpitanul Jefferson Kyle Kidd (Hanks), veteran a trei războaie, călătorește din oraș în oraș ca povestitor de non-ficțiune și împărtășește lumii știri despre președinți și regine, lupte glorioase, catastrofe devastatoare și aventuri captivante din toate părțile globului.

În Texas, el o întâlnește pe Johanna (Helena Zengel, Copilul-problemă), o fetiță de 10 ani, crescută de tribul Kiowa de la vârsta de 4 ani. Johanna refuză să accepte o lume pe care nu o cunoaște, iar acum ea este obligată să se întoarcă la unchiul și mătușa ei, contrar propriilor dorințe.

Kidd acceptă să o ducă pe fată acolo unde legea a stabilit că trebuie să crească. Călătorind împreună sute de kilometri prin sălbăticia neiertătoare, cei doi vor înfrunta provocări imense, create atât de mâna omului, cât și de forțele naturii. Totul în încercarea de a găsi un loc unde amândoi să simtă în sfârșit că au ajuns acasă.

Noutăți din lumea largă este regizat de Greengrass (filmele Bourne, Zborul United 93) și realizat după scenariul scris împreună cu Luke Davies (Saroo: Drumul spre acasă), bazat pe romanul de succes semnat de Paulette Jiles, finalist la National Book Award (Premiul Național de Carte). Filmul este produs de Gary Goetzman (franciza Mamma Mia!, USS Greyhound: Bătălie în Atlantic), Gail Mutrux (Daneza, Donnie Brasco) și Gregory Goodman (22 iulie, 8 Mile). Producători executivi: Steven Shareshian și Tore Schmidt.

Distribuție: Tom Hanks & Helena Zengel 

Regizat de:  Paul Greengrass

Scenariu de: Paul Greengrass and Luke Davies, based upon the novel by Paulette Jiles

Produs de: Gary Goetzman, Gail Mutrux, Gregory Goodman

Producători executivi: Steven Shareshian, Tore Schmidt             

www.netflix.com/newsoftheworld


Triburile Europei | Lansare Trailer Oficial Netflix

Un nou timp. O nouă șansă. O nouă saga.

TRIBURILE EUROPEI

Serialul original german TRIBURILE EUROPEI se lansează exclusiv pe Netflix pe 19 februarie. Creatorul Philip Koch: „TRIBURILE EUROPEI” este un tribut adus genului science fiction. Serialul descrie o lume captivantă care se redresează și, în cele din urmă, aduce un nou început plin de speranță pentru continent.” Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster și Ana Ularu fac parte din distribuție. Aventura uimitoare Sci-fi a fost realizată de producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, precum și de Maximilian Vetter de la W&B Television.

Sinopsis

2074. După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.

Informații suplimentare

●      O aventură sci-fi uimitoare și palpitantă în Europa anului 2074

●      Serialul original german Netflix are 6 episoade și se lansează pe 19 februarie pe Netflix

●      O producție W&B Television: Producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann și Maximilian Vetter

●      Creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv) 

●      Regizorul episoadelor 3,4 și 5 este Florian Baxmeyer

●      Din echipa de scenariști fac parte și Jana Burbach și Benjamin Seiler

●      Distribuție: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Robert Finster și Ana Ularu.


Anunt distributie SKY ROJO | Din 19 martie, pe Netflix

BINE AȚI VENIT ÎN CLUBUL MIRESELOR

VĂ PREZENTĂM DISTRIBUȚIA SERIALULUI SKY ROJO,

PREMIERA PE 19 MARTIE

Madrid, 3 februarie 2021 – Sky Rojo, noul serial de televiziune de la Álex Pina și Esther Martínez Lobato, creatorii La Casa de Papel, va avea premiera pe 19 martie. Serialul prezintă povestea tinerelor Coral, Wendy și Gina care își caută libertatea, fiind urmărite de Romeo, proxenet și proprietar al Clubului Mireselor și de complicii acestuia, Moises și Christian. Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică și haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă față pericolelor de toate felurile. Singurul lor plan: să rămână în viață pentru încă cinci minute. 

„Sky Rojo este povestea evadării a trei femei… dar este și o poveste despre aceste femei: trei victime ale traficului de persoane care se eliberează din plasa în care sunt prinse. Este vorba despre visurile lor, despre iadul prin care au trecut, despre prietenia pe care au legat-o, solidaritatea care le aduce împreună și energia enormă care le ține în viață.” au spus creatorii Sky Rojo, Álex Pina și Esther Martínez Lobato.

Ne face plăcere să vă prezentăm personajele care dau viață acestei serii cu multă acțiune, umor negru și adrenalină pură.

CORAL (Verónica Sánchez)

Coral este inteligentă, elegantă și foarte educată. Intră în Clubul Mireselor din proprie inițiativă, având nevoie de un loc unde să se ascundă și știind că nu va fi găsită acolo. Este aceeași tendință autodistructivă care o determină să ia pastile atunci când simte că trebuie să se deconecteze de lume și de realitate. Este favorita lui Romeo, care vede ceva special în ea. Mintea ei analitică o ajută să fie rațională în fiecare situație, punând în balanță argumentele pro și contra.

ROMEO (Asier Etxeandia)

Romeo este proxenet și proprietarul Clubului Mireselor, unul dintre cele mai cunoscute bordeluri din Tenerife. El este, de asemenea, șeful unei rețele care face trafic de femei pentru exploatare sexuală. Ironic, inteligent și lipsit cu desăvârșire de moralitate, el crede că afacerea sa este justificată și se vede pe sine ca pe un mare artist. El se bazează pe ajutorul necondiționat al complicilor săi, Moisés și Christian, pe care îi consideră parte a familiei sale.

MOISÉS (Miguel Ángel Silvestre)

Moisés este mâna dreaptă a lui Romeo, gestionează Clubul Mireselor, acționând și ca intermediar în recrutarea de fete din străinătate. Este un infractor care nu este motivat de bani, ci mai degrabă de loialitatea absolută față de Romeo. Gândurile cu privire la viața pe care a ales-o îl chinuie în mod constant, dar încearcă să le ignore și să urmeze ordinele primite.

WENDY (Lali Espósito)

Wendy este impulsivă, determinată și sfidătoare. Când a ajuns la Clubul Mireselor, știa că va intra în lumea prostituției, dar nu că se implică în mod voluntar în propria răpire. În încercarea ei de a scăpa de sărăcie, visează să poată locui cu partenera ei și să aibă o viață sigură din punct de vedere financiar. Este o femeie puternică, care are timp doar pentru acțiune, un spirit neînfricat, care încearcă să le transmită și celorlalți din curajul ei. O forță a naturii, ea nu are încredere în nimeni.

GINA (Yany Prado)

Gina este naivă și dulce. Ea crede în bunătatea oamenilor mai presus de orice. În Cuba, ea este recrutată de Moisés și mințită că va lucra ca chelneriță. Încearcă cu disperare să scape, dar un munte de datorii și amenințări, ca să nu mai vorbim de Romeo care i-a luat pașaportul, fac din recuperarea propriei vieți un vis aproape de neatins. Nu își pierde niciodată speranța că lucrurile se pot îmbunătăți, fiind pilonul care le unește pe fete.

CHRISTIAN (Enric Auquer)

Christian este impulsiv și agresiv, o bombă cu ceas. El este fratele mai mic al lui Moisés, însă îi lipsesc îndoielile morale ale fratelui său mai mare, ca să nu mai vorbim de gândurile sau ambițiile independente. Într-un interval de câteva secunde, poate trece de la calm la o furie ucigașă. El simte întotdeauna nevoia să se ridice la nivelul fratelui său, să se simtă dorit și apreciat. A fost dependent de orice la un moment dat, dar singura persoană de care pare să-i pese este mama sa.

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze seriale care să se distingă de restul. De la înființarea companiei, aceasta a dezvoltat La Casa de PapelThe Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cel mai nou titlu.

Articole similare

Nou în colecția ANANSI: traducere inedită din opera lui Martin Amis și „debutul” în limba română al scriitoarei siriene Samar Yazbek

Jovi Ene

Noutatile si evenimentele editurii Nemira la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Astăzi începe GreenTech Film Festival – ediţia a II-a

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult