Stiri

Genul programului: povești din viitor | Februarie pe Netflix

Primim vești bune din viitor: producțiile lunii februarie se apropie și ne aduc povești intense, încărcate de suspans și aventură. Pregătește-te de Tribes of Europa, cea mai nouă producție SCI-FI, venită de la producătorii serialului DARK, cu Ana Ularu în distribuție; Malcolm & Marie, un film de Sam Levinson, cu și despre dragoste, cu Zendaya și John David Washington în rolurile principale; To All the Boys: Always and Forever, ultima parte din trilogia bazată pe romanele lui Jenny Han.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Firefly Lane, Behind Her Eyes, Capitani, The Last Paradiso, News of the World, Red Dot, I Care a Lot, Pelé, Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie, 1917, Jurassic World, The Danish Girl și încă multe altele. Mai rămâne doar să apeși pe butonul play!

Titlurile lunii

  TRIBES OF EUROPA

2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță: TRIBURILE EUROPEI.

Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Producătorii Dark Quirin Berg și Max Wiedemann, alături de Maximilian Vetter, au produs această aventură sci-fi impresionantă. Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru propria supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

| Creat de: Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv)
| Regizor (ep. 3-5) : Florian Baxmeyer
| Scenariști (ep. 2-6) : Jana Burbach, Benjamin Seiler
| Producători executivi: Quirin Berg, Max Wiedemann & Maximilian Vetter
Cu: Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Melika Foroutan, Oliver Masucci, Robert Finster, Ana Ularu, Jeanette Hain, Benjamin Sadler, Jannik Schümann și James Faulkner

DIN 19 FEBRUARIE


  MALCOLM & MARIE

Cineastul Malcolm și iubita lui, Marie, se întorc acasă după premiera filmului său și așteaptă reacția criticilor. Dar seara ia o întorsătură neașteptată când revelațiile legate relația lor încep să iasă la suprafață, punând la încercare puterea dragostei lor. Colaborând cu cineastul Marcell Rev, Sam Levinson creează un film extrem de original, acesta fiind un tribut adus marilor iubiri de la Hollywood și, totodată, o expresie emoționantă a încrederii în viitorul cinematografiei.

| Scris și regizat de: Sam Levinson
| Produs de: Kevin Turen, Ashley Levinson, Sam Levinson, Zendaya & John David Washington
Cu: Zendaya & John David Washington

DIN 5 FEBRUARIE


  TO ALL THE BOYS: ALWAYS AND FOREVER

În timp ce se pregătește de sfârșitul liceului și de începutul vieții de adultă, Lara Jean Covey are parte de două călătorii care îi pot schimba universul și care o fac să-și imagineze felul în care va arăta viața ei după absolvire, alături de familie, de prieteni și de Peter.   

| Regizat de: Michael Fimognari
| Scris de: Katie Lovejoy
| Bazat pe romanul de: Jenny Han 
Cu: Noah Centineo, Lana Condor, Janel Parrish, Madeleine Arthur, Sarayu Blue, Emilija Baranac

DIN 12 FEBRUARIE


Titluri originale Netflix

2 FEBRUARIE 2021

Kid Cosmic – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În acest serial animat produs de creatorul animației „Fetițele Powerpuff”, un băiat straniu și inventiv capătă superputeri după ce găsește cinci inele cosmice.

Mighty Express: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Mighty Express: Sezonul 2

Trenurile Mighty Express își continuă misiunile minunate, transportând oase gigantice de dinozaur și o caracatiță micuță sau căutând comori secrete.

Tiffany Haddish Presents: They Ready: Season 2 – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Tiffany Haddish prezintă: Sunt pregătite! Sezonul 2

Tiffany Haddish invită pe scenă un nou grup de comedieni, fiecare cu propriul tip de umor și viziune comică asupra vieții, ilustrate în fața unui public mascat.

3 FEBRUARIE 2021

All My Friends Are Dead – FILM NETFLIX – Toți prietenii mei au murit

La o petrecere de revelion, un grup de prieteni trece prin evenimente amețitoare, care aduc la lumină secrete, frâng inimi și au un deznodământ șocant.

Black Beach – FILM NETFLIX

Un avocat cu un viitor promițător se vede obligat să-și înfrunte trecutul atunci când acceptă să negocieze cu un răpitor care i-a fost prieten.

Firefly Lane – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Aleea cu licurici

Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

5 FEBRUARIE 2021

Hache: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – H: Sezonul 2

Un an mai târziu, H are ocazia de a pune pe picioare un laborator de producție de heroină, dar conspirația asociaților și o rudă care face probleme îi complică planurile.

Invisible City – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Orașul invizibil

În timp ce anchetează o moarte misterioasă, un bărbat este antrenat în lupta dintre lumea oamenilor și un tărâm populat de creaturi mitologice.

Little Big Women – FILM NETFLIX – Femei cu cerul pe umeri

O familie se confruntă cu decesul tatălui înstrăinat și cu rămășițele vieții pe care a trăit-o departe.

Malcolm & Marie – FILM NETFLIX – Malcolm și Marie

Tensiunea acidă și dezvăluirile dureroase dintre un cineast și iubita lui după premiera filmului creat de el îi vor obliga să-și reevalueze relația și sentimentele.

Space Sweepers – FILM NETFLIX – Gunoierii spațiali

În căutare de gunoaie spațiale și visuri îndepărtate în anul 2092, patru inadaptați dezgroapă secrete explozive când încearcă să vândă un umanoid picat din cer.

Strip Down, Rise Up – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Dezbracă-te și dezbară-te

Dorind să-și recapete încrederea în sine și controlul asupra vieții, câteva femei explorează îmbinarea mișcării și a sensului în cadrul unui program de dans la bară.

The Last Paradiso – FILM NETFLIX – Ultimul Paradiso

În Italia anilor ’50, un spirit liber și pasional visează la iubire, dreptate și o viață mai bună până când o idilă interzisă pune totul în pericol. Bazat pe fapte reale.

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity – FILM NETFLIX – Maestrul Yin-Yang: Visul eternității

Un șarpe demonic se trezește la viață, iar maeștrii Yin-Yang trebuie să dezlege misterul unei crime și să lupte împotriva unei conspirații întunecate la curtea regală.

10 FEBRUARIE 2021

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Locul crimei: Dispariția de la Cecil Hotel

Cecil Hotel atinge notorietatea maximă în momentul dispariției Elisei Lam. Tenebrele istoriei crimei, de la creatorul serialului „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”.

News of the World – FILM NETFLIX – Noutăți din lumea largă

Un veteran al Războiului Civil American care călătorește din oraș în oraș citind știrile străbate Texasul pentru a duce o fetiță orfană la noua ei casă.

Run On – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Aleargă!

Un atlet faimos își setează propriul ritm și își urmează inima după ce cunoaște o traducătoare de filme și se abate de la traseul prestabilit al vieții sale.

The Misadventures of Hedi and Cokeman – FILM NETFLIX – Ghinion de neșansă cu Hedi și Cokeman

O comedie vulgară bazată pe serialul web, în care doi dealeri disfuncționali își folosesc legăturile de familie pentru a-și revigora afacerea cu droguri din Paris.

11 FEBRUARIE 2021

Capitani – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Detectivul Luc Capitani investighează moartea misterioasă a unei adolescente după ce trupul ei e găsit într-o pădure de lângă un sat din nordul Luxemburgului.

Layla Majnun – FILM NETFLIX

Aflată în Azerbaidjan, Layla, o profesoară din Indonezia, se îndrăgostește de Samir, care îi admiră devotamentul. Din păcate, o căsătorie aranjată le stă în cale.

Red Dot – FILM NETFLIX – Punctul roșu

Într-o excursie menită să le salveze relația, un cuplu căsătorit ajunge să lupte pentru supraviețuire în sălbăticie, fugind de un necunoscut care îi vânează.

Squared Love – FILM NETFLIX

Un jurnalist celebru și afemeiat își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.

12 FEBRUARIE 2021

Buried by the Bernards – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Servicii funerare Bernard

Un reality-show în care întreprinzătoarea familie Bernard gestionează o casă de pompe funebre și ajută familiile îndurerate să le spună adio celor dragi.

Hate by Dani Rovira – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Ură, de Dani Rovira

De pe scena Soho Theater din Málaga, actorul Dani Rovira ne prezintă viziunea sa complet sinceră, necenzurată și absurdă despre omul modern.

Nadiya Bakes – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Nadiya face prăjituri

Nadiya Hussain se întoarce în bucătărie pentru a crea torturi minunate și prăjituri delicioase, alături de alți artiști talentați în artele culinare dulci.

To All The Boys: Always And Forever  – FILM NETFLIX – Tuturor băieților: A ta veșnic

Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Ce-i așteaptă în viitor pe Lara Jean și pe Peter?

Xico’s Journey – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Călătoria lui Xico

O fată, un câine și prietenul ei cel mai bun încearcă să salveze un munte de o corporație ahtiată după aur. Ajutorul vine de acasă și de la partenerul ei patruped, Xico.

15 FEBRUARIE 2021

The Crew – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Echipa NASCAR

Șeful echipajului dintr-un garaj NASCAR se trezește în conflict cu membri ai generației Y, care pun bază pe tehnologie și urmează să modernizeze echipa. Cu Kevin James.

16 FEBRUARIE 2021

Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tehnici personale de supraviețuire: Animale fugare

Gardul din jurul unui sanctuar pentru animale din Africa de Sud ajunge brusc să nu mai funcționeze, iar Bear Grylls este chemat în ajutor. Un program special interactiv.

17 FEBRUARIE 2021

Behind Her Eyes – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Prin ochii ei

O mamă singură e atrasă într-un joc psihologic parșiv atunci când începe o aventură cu șeful ei psihiatru și se apropie și de soția lui enigmatică.

MeatEater: Season 9 Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Carnivorul: Sezonul 9: Partea 2

Steve decide să vâneze cerb-catâr, rață, curcan sălbatic, urs și elan de-a lungul călătoriilor sale prin inima Statelor Unite, în cele mai faimoase locuri de vânătoare.

18 FEBRUARIE 2021

Thus Spoke Kishibe Rohan – ANIME NETFLIX

Un creator de manga faimos este implicat în evenimente paranormale în timpul cercetărilor sale: Kishibe Rohan vizitează Italia, intră în faliment și multe altele.

19 FEBRUARIE 2021

I Care A Lot – FILM NETFLIX – Chiar îmi pasă

O femeie desemnată tutore legal pentru bătrânii de la un azil descoperă că una dintre clientele ei ideale nu e cine pare a fi.

Tribes of Europa – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Triburile Europei

În 2074, trei frați și surori vor să schimbe soarta Europei, după ce o catastrofă globală a lăsat în urmă o puzderie de microstate care luptă pentru dominație.

20 FEBRUARIE 2021

Classmates Minus – FILM NETFLIX

Calvarul bărbaților de vârstă mijlocie e ilustrat cu ajutorul poveștilor diferite, dar interconectate ale patru liceeni care se confruntă cu probleme personale distincte.

23 FEBRUARIE 2021

Brian Regan: On The Rocks – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Un nou spectacol special de stand-up oferit de Brian Regan.

Lovestruck in the City – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dragoste urbană

După o aventură la malul mării, un arhitect pătimaș se îndrăgostește de o femeie cu spirit liber și decide să o reîntâlnească pe străzile din Seul.

Pelé – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Un documentar despre povestea faimosului fotbalist Pelé, dorința lui de a atinge perfecțiunea și statutul legendar care i-a fost atribuit de-a lungul timpului.

24 FEBRUARIE 2021

Canine Intervention – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Intervenție canină

Un renumit dresor de câini își folosește metodele și tehnicile unice pentru a rezolva problemele de comportament ale unor patrupezi de rase diferite.

Ginny & Georgia – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Ginny și Georgia

După ce petrec ani de zile pe fugă, o mamă și fiica ei adolescentă încearcă să-și creeze o viață normală în Noua Anglie. Din păcate, trecutul mamei le amenință viitorul.

25 FEBRUARIE 2021

Geez & Ann – FILM NETFLIX

O fată sensibilă și independentă se îndrăgostește de un tip fermecător și misterios, dorindu-și ce-și dorește toată lumea într-o relație: iubire și dedicare.

High-Rise Invasion – ANIME NETFLIX – Invazie din cer

O adolescentă este teleportată pe un acoperiș înalt, unde trebuie să aleagă între patru opțiuni periculoase și să lupte pentru supraviețuire.

26 FEBRUARIE 2021

Crazy About Her – FILM NETFLIX – Nebun după ea

După o noapte toridă împreună, Adri descoperă că singura șansă de a o revedea pe Carla este să devină pacient la centrul psihiatric unde este internată.

The Girl on the Train – FILM NETFLIX

27 FEBRUARIE 2021

A Love So Beautiful – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – O dragoste ca-n povești

O adolescentă îndrăgostită descoperă toate fațetele iubirii, iar relația cu vecinul ei se transformă pe măsură ce ei se maturizează.


Titluri licențiate România

01 FEBRUARIE 2021

1917

A Cinderella Story

Bureau of Magical Things: Season 1

Desperado

Four Brothers

Lights Out

Little Man

Modern Family: Season 11

Rosemary’s Baby

Shaft

Stardust

Team America: World Police

The Gentlemen

The House Arrest of Us: Season 1

Valentine’s Day

Zig & Sharko Season 3

02 FEBRUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

03 FEBRUARIE 2021

Fukrey Boyzzz: Season 1

07 FEBRUARIE 2021

The Blacklist: Season 8

09 FEBRUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

14 FEBRUARIE 2021

The Blacklist: Season 8

15 FEBRUARIE 2021

Bigfoot Junior

Into the Wild

The Last Castle

The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon

The Prince & Me 4: The Elephant Adventure

16 FEBRUARIE 2021

American Pie 2

American Pie Presents: Band Camp

American Pie Presents: Beta House

American Pie Presents: The Naked Mile

Anna Karenina

As Above, So Below

Back to the Future

Bean: The Ultimate Disaster Movie

Beyond the Lights

Jurassic Park

Jurassic Park III

Jurassic World

Mamma Mia!

Men on a Mission: 2020

Paul

Red Dragon

Repo Man

Scarface

Seventh Son

Ted 2

The 40-Year-Old Virgin

The Break-Up

The Chronicles of Riddick

The Danish Girl

The Debt

The Dilemma

The Frighteners

The Last House on the Left

The Stanford Prison Experiment

Van Helsing

18 FEBRUARIE 2021

Eeb Allay Ooo!

21 FEBRUARIE 2021

The Blacklist: Season 8

23 FEBRUARIE 2021

Men on a Mission: 2020

28 FEBRUARIE 2021

Bathtubs Over Broadway

The Blacklist: Season 8

TIGER & BUNNY

 

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (13 – 19 mai 2019)

Jovi Ene

Micii spectatori vor filme pe ecrane mari: Minicinema la Cinemateca Română

Delia Marc

Trilogia Cairoului de Naghib Mahfuz, in oferta colectiei BIBLIOTECA POLIROM

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult