Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Chilling Adventures of Sabrina, noi seriale europene, Sex Education, Narcos: Mexico

Un nou an, O nouă vrăjitoare. Chilling Adventures of Sabrina Partea a 2-a se lansează la nivel global pe 5 aprilie 2019, exclusiv pe Netflix

Bine ați revenit în Greendale, vrăjitoarelor. Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) se va întoarce pentru a vă face anul 2019 puțin mai magic și mult mai sexi cu nouă episoade care se vor lansa în această primăvară. Primul teaser este aici.

Iar pentru cei nerăbdători, un episod special de vacanță, Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale, se va lansa pe 14 decembrie.

Să vi se îndeplinească toate dorințele magice în acest sezon de sărbători și în anul nou.

Despre serial: Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. Acesta produce serialul împreună cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la Riverdale – Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger. Serialul despre produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.


Netflix anunta noi seriale din Suedia, Franta, Germania, Spania, Marea Britanie

Netflix, liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, continuă investițiile în conținut europrean și anunță noi seriale originale din Suedia, Franța, Germania, Spania și Marea Britanie.

Erik Barmack, Vice President International Originals, a comunicat mai multe proiecte noi în discursul său din cadrul conferinței C21 din Londra. Acestea includ:

·       Young Wallander, o nouă serie originală bazată pe romanele best-seller Kurt Wallander scrise de Henning Mankell, create în Suedia contemporană și produse de Yellow Bird UK. Într-o producție nouă îndrăzneață și originală, Young Wallanderurmărește povestea detectivului iconic Kurt Wallander care investighează primul său caz. Serialul dramatic filmat în limba engleză are șase episoade și include actori britanici și suedezi în distribuție. Producția începe în 2019.

·       Un nou serial original de 8 episoade despre Franța anului 1787. În timp ce investighează o serie de crime misterioase,Joseph Guillotin – viitorul inventator al faimoasei „Guillotine” – descoperă un virus necunoscut: „Sângele albastru.” Boala, care se răspândește rapid în rândul aristocrației franceze, îi face pe nobili să ucidă oameni obișnuiți și va duce curând la o rebeliune… Dacă Revoluția Franceză nu s-a întâmplat de fapt așa cum ni s-a spus?

·       Criminal, un serial polițist cu o premisă unică: acțiunea are loc în cadrul unităților de poliție. Drama se va axa pe conflictul psihologic intens între agentul de poliție și suspect și va consta în 12 povești unice care se petrec în patru țări diferite: Franța, Germania, Spania și Marea Britanie. Episoadele vor fi scrise în limba locală, create și regizate de talent local.

·       1899, un nou serial original de la Jantje Friese și Baran bo Odar, creatorii primului serial original german Netflix DARK. 1899 spune povestea unei nave de imigranți care părăsește continentul vechi de la Londra, către New York, și este un serial European în adevăratul sens al cuvântului, cu o distribuție formată din actori din mai multe țări. Pasagerii sunt uniți de speranțele și visurile pentru un nou secol și viitorul în noua lume, însă atunci când descoperă o altă navă de imigrați în largul mării, călătoria lor ia o întorsătură neașteptată.

Erik Barmack declară: „Marile povești ne unesc și ne încântă, indiferent de locul din care provin sau de limba în care sunt spuse. Va exista un moment în care jumătate din serialele din top 10 la nivel global nu vor mai fi în limba engleză, iar serialele cu o distribuție internațională – și în mai multe limbi – vor deveni norma, în măsura în care tehnologi va putea aduce tehnologia în fața persoanei potrivite, într-o limbă pe care o pot înțelege. Ne bucurăm să continuăm investiția în creatori și talente europene, să aducem perspective noi și povești nespuse membrilor Netflix din toată lumea.”

Alte producții noi anunțate de Netflix sunt din Norvegia și Spaniacinci noi proiecte germaneșapte noi titluri franceze, precum și sezonul 2 al serialului spaniol Elite, o nouă co-producție în UK și o colaborare cu The Roald Dahl Story Company.

Noi seriale europene care se lansează în următoarele săptămâni și vor fi disponibile abonaților Netflix din 190 de țări incud:


Netflix anunță data de lansare a noului serial Sex Education

Netflix anunță astăzi data de lansare și primele imagini din Sex education, noul serial de comedie și dramă despre maturizare. Producția se va lansa la nivel global pe 11 ianuarie 2019, cu 8 episoade de câte o oră și va spune povești despre experiențe romantice, prietenii și viața adolescenților din ziua de azi.

Personajele sunt:

JEAN MILBURN (46)

Interpretată de: Gillian Anderson

Jean Milburn este amuzantă, atentă și spontană. Este extrem de independentă și nu are limite atunci când îi întreabă pe oameni despre viața lor personală, ceea ce o transformă într-un sexolog de excepție. Ea locuiește cu unicul său fiu, Otis. Jean și fostul ei soț, un alt sexolog, nu au păstrat o relație apropiată, cu excepția discuțiilor despre fiul lor. Încă de la început, a luat decizia de a nu ascunde nimic de Otis și de a vorbi întotdeauna cu el ca un adult. Pe măsură ce Otis crește și își reprimă sexualitatea, Jean își face griji că deciziile sale de parenting nu au fost cele mai potrivite.

OTIS MILBURN (16)

Interpretat de: Asa Butterfield

Otis este unicul copil al celor doi sexology, Jean și Remi. Acum părinții lui sunt divorțați, iar Otis locuiește cu Jean și crește ascultând sesiunile ei de terapie cu clienții prin crăpăturile din podea. Această supraexpunere, alături de trauma de a-l vedea pe tatăl său Remi în timp ce o înșela pe mama sa cu o clientă de la terapie, l-au făcut pe Otis să își dezvolte o fobie față de sexualitate. Adolescentul are darul de a înțelege intuitiv problemele oamenilor, însă este blestemat să nu se poată ajuta pe sine. Cunoștințele sale extraordinare despre sexualitea umană sunt atât super-puterea, cât și kriptonita lui. Într-o zi, Maeve devine interesată de Otis, iar această întâlnire îl schimbă pentru totdeauna.

Sex Education Season 1

ERIC NEVIN (16)

Interpretat de: Ncuti Gatwa

Eric este prietenul cel mai bun al lui Otis, iar cei doi nu au secrete. Un vorbăreț care se simte confortabil cu statutul de gay, dar nu este cel mai cool din școală. Eric are cinci surori și părinți stricți și religioși. Tatăl său a acceptat faptul că Eric este gay, dar își face griji în legătură cu lumea în care crește fiul său.

MAEVE WILEY (16)

Interpretată de: Emma Mackey

Maeve este fata rea din liceu. Personalitatea pe care o afișează este de tipă dură, inteligentă și spontană, cu un simț al umorului pe care îl păstrează doar pentru cei apropiați. Maeve locuiește singură într-o rulotă pe care abia și-o poate permite: trebuie să se gândească la moduri ingenioase prin care să își plătească facturile, printre care și o afacere de redactat eseuri pentru colegi și o clinică de sexologie cu Otis. Maeve nu își cunoaște tatăl și mama sa este dependentă de droguri. Visul ei este să obțină o bursă la o universitate bună, însă planurile nu îi ies întotdeauna.

JACKSON MONROE (17)

Interpretat de: Kedar Williams-Stirling

Jackson nu a eșuat niciodată în viața lui. Este popular, arată bine și are un viitor ca înotător olimpic. Este fiul unui cuplu de același sex și este presat să renunțe la viața socială pentru viitoarea carieră de înotător profesionist. Acolo unde Otis este capabil de o legătură emoțională cu Maeve, dar nu îi poate oferi sex, Jackson și Maeve au parte de sex, dar el nu îi poate da conexiunea de care ea are nevoie.

AIMEE GIBBS (17)

Interpretată de: Aimee-Lou Wood

Aimee este parte din grupul cool “The Untouchables” (chiar dacă ei nu se comportă prea frumos cu ea) și iubita lui Adam (chiar dacă ea îl consideră jenant). Ea este cea care trebuie să care gențile fetelor populare, să le plătească băuturile și să se asigure că ajung acasă după petreceri. Este în secret și cea mai bună prietenă a lui Maeve, dar nu le poate spune celor din grup. Este un om plăcut, cu o inimă de aur, care încearcă să treacă în siguranță prin experiența liceului.

ADAM GROFF (17)

Interpretat de:  Connor Swindells

Adam este băiatul rău cu o problemă legată de furie. Tatăl lui Adam este domnul Groff, directorul școlii, care îl ameniță constant cu școala militară. Adam a fost agresiv cu Eric încă de la începutul gimnaziului, însă Eric speră ca lucrurile să se îmbunătățească.


Narcos: Mexico, povestea continuă

Netflix anunță că Narcos: Mexico se va întoarce cu sezonul 2.

Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix.

Eric Newman este producător general.

José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard și Andi Biaz sunt producători executivi.

https://www.netflix.com/narcosmexico

Despre Narcos: Mexico (primul sezon)

Narcos: Mexico explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe originile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și traficanți independenți. Urmărește creșterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele și unește mai mulți traficanți cu scopul de a crea un imperiu. Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soția și fiul său din California în Guadalajara pentru un job nou, își dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât și-a imaginat. În timp ce Kiki află mai multe informații despre Félix și se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri și lupta impotriva lui din următorii ani. Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător executiv alături de José Padilha, Doug Miro și Carlo Bernard.

Pentru mai multe detalii despre Narcos: Mexico, vizitați media.netflix.com și paginile oficiale:

Instagram:@Narcos

Twitter:  @NarcosNetflix

Facebook: Facebook (facebook.com/narcosnetflix)

Articole similare

Netflix prezinta Homecoming: Un film de Beyoncé – disponibil de miercuri, 17 aprilie

Jovi Ene

Asta-seara la Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti – Cinema Studio, ora 20.15 – „Stele nelinistite”

Jovi Ene

Vikingii: Valhalla Netflix | Lansare trailer oficial

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult