Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Britney vs Spears, Arcane, Emily in Paris

BRITNEY VS. SPEARS | Trailer si Key Art | Netflix

Gata cu secretele. Gata cu tăcerea.

Britney vs Spears va fi disponibil doar pe Netflix, din 28 septembrie.

Despre Britney vs. Spears:

Lumea o cunoaște pe Britney Spears: interpret, artist, idol. Dar în ultimii ani, numele ei a fost legat public de un alt termen mai misterios: cenzură. Britney vs Spears spune povestea explozivă a vieții lui Britney și a căutării ei publice și private pentru libertate. Cu ani de muncă de investigație, interviuri exclusive și dovezi confidențiale, acest lungmetraj Netflix prezintă un portret amănunțit al traiectoriei vedetei pop, de la fata de alături, la o femeie prinsă de faimă, familie și de propriul statut juridic. Documentarul arată viața lui Britney fără a utiliza imaginile traumatice care au definit-o anterior. Regizoarea Erin Lee Carr (How To Fix a Drug ScandalDirty Money) și jurnalista Jenny Eliscu lucrează pentru a aprofunda istoria încurcată a cenzurei care a fost în vigoare mai bine de 13 ani. Filmul țese o cronologie șocantă cu jucători vechi și noi, întâlniri secrete, iar Britney se luptă în culise pentru propria ei autonomie. Mesajele text și mesageria vocală, precum și noile interviuri cu jucători cheie fac clar ceea ce a atestat Britney însăși: povestea completă nu a fost încă spusă.


Actori din Lucifer, Maleficent sau Harry Potter dau viață personajelor din serialul de animație Arcane

Netflix și Riot Games au anunțat o parte dintre actorii care vor aduce la viață personajele din League of Legends în filmul de animație Arcane. Actori renumiți de la Hollywood precum Hailee Steinfeld (Bumblebee), Ella Purnell (Maleficent) sau Kevin Alejandro (Lucifer) vor fi vocile personajelor din serial. Pe lângă actorii care vor fi parte din echipă, au fost anunțate mai multe nume de personaje care vor aparea în serial. Seria Arcane, inspirată din cunoscutul joc League of Legends, urmează să fie lansată în curând pe Netflix.   

Povestea serialului se concentrează asupra originilor lui Vi și Jinx, două campioane emblematice din League of Legends și asupra puterii care le va despărți, acțiunea desfășurându-se în regiunea utopică Piltover și în districtul subteran oprimat Zaun. Seria animată este dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions.  

Vocea lui Vi, campioana din League of Legends care luptă cu două mânuși uriașe de metal, va fi interpretată de actrița Hailee Steinfeld, cunoscută pentru rolul din filmul Bumblebee sau serialul Dickinson, care urmărește tinerețea autoarei Emily Dickinson.

Jinx, cealălalt personaj principal al serialului, va fi adusă la viață de actrița londoneză Ella Purnell care a jucat în Maleficent, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi), The Legend of Tarzan (Legenda lui Tarzan) sau Armata Morților, și a cărei voce urmează să fie auzită și în serialul Star Trek: Prodigy.

Kevin Alejandro, cunoscut pentru rolurile din serialele Arrow (Arcașul), Lucifer, Anatomia lui Grey sau True Blood, este un alt actor care se alătură echipei. El va oferi vocea inventatorului Jayce.

Un alt personaj din serial va fi Caitlyn, partenerul polițist al lui Vi, care va fi interpretat de Katie Leung (Harry Potter). Harry Lloyd, cel care l-a jucat pe Charles Xavier în Legion și Viserys Targaryen în sezonul 1 din Game of Thrones, completează lista actorilor și îl va interpreta pe Viktor. 

Silco, Mel și Vander sunt alte trei noi nume care apar pe lista personajelor din Arcane. Ele vor fi interpretate de Jason Spisak din Young Justice (Silco), Toks Olagundoye din Castle, Castlevania și DuckTales (Mel) și JB Blanc, renumit pentru serialele Breaking Bad și Better Call Saul (Vander).

Riot Games și Netflix vor prezenta un trailer oficial pentru Arcane sâmbătă, 25 septembrie, în cadrul primului eveniment global Netflix dedicat fanilor. Evenimentul va fi transmis pe YouTube, dar și pe canalele de Twitter, Twitch și Facebook ale Netflix.  


Emily in Paris: Sezonul 2 se intoarce pe Netflix in 2021!

PREGĂTEȘTE-TE SĂ PLECI ÎNTR-O SUPERBĂ VACANȚĂ FRANȚUZEASCĂ

EMILY IN PARIS SEZONUL 2 SE ÎNTOARCE PE NETFLIX ÎN 2021 

Despre Emily in Paris Sezonul 2:

Acum, mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine mai bună la navigarea în oraș, dar încă se luptă cu idiosincrasia vieții franceze. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică adevărată, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlnește un coleg expat care o enervează și o intrigă.

Premiatul creator și showrunner, Darren Star, revine în fruntea celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy, EMILY IN PARIS, care a devenit cel mai vizionat serial de comedie al Netflix din 2020. Producătoarea și vedeta Lily Collins își repetă rolul de Emily Cooper, alături de cei cu care ne-am obișnuit deja: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh, și noii membri ai distribuției Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.

·        Episoade: 10 episoade x 30 min

·        Creator / Producător Executiv / Scenarist: Darren Star

·        Producători Executivi: Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming

·        Producători: Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey, Jake Fuller

·        Cu: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau) Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert)

·        Dar și cu: Kate Walsh (Madeline), Jeremy O. Harris (Gregory Elliott Dupree), Arnaud Binard (Laurent G), Lucien Laviscount (Alfie)

Articole similare

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți de la Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Festivalul de Film Istoric Râşnov 2011

Jovi Ene

Evenimentele Grupului Editorial Corint la Bookfest 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult