Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: 13 Reasons Why, Elite, The Politician

LANSARE TRAILER: 13 Reasons Why se întoarce pe 23 august pe Netflix

13 Reasons Why/ Cele treisprezece motive Sezonul 3 se lansează pe 23 august 2019 pe Netflix

www.netflix.com/13reasonswhy 

www.13reasonswhy.info  

La opt luni după ce l-au împiedicat pe Tyler să comită un act de neiertat la balul de primăvară, Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin și Zach găsesc soluții prin care să împartă povara, în timp ce îl ajută pe Tyler să se îndrepte către recuperare. Însă atunci când un jucător dispare în urma unui meci de fotbal, iar Clay este investigat de poliție, este rândul unui străin să pătrundă în grup grup printr-o anchetă care amenință să dezvăluie cele mai profunde secrete ale tuturor. Miza este mare în cel de-al treilea sezon din 13 Reasons Why, pentru că până și cele mai bune măsuri pot afecta o viață pentru totdeauna.

Distribuția sezonului 3: Dylan Minnette este Clay Jensen, Brandon Flynn este Justin Foley, Justin Prentice este Bryce Walker, Alisha Boe este Jessica Davis, Christian Navarro este Tony Padilla, Miles Heizer este Alex Standall, Devin Druid este Tyler Down, Ross Butler este Zach Dempsey, Timothy Granaderos este Montgomery de la Cruz, Anne Winters este Chloe, Steven Weber este Principle Bowen, Brenda Strong este Mrs. Walker, Amy Hargreaves este Mrs. Jensen și Grace Saif este Ani. 

CreatorBrian Yorkey (Tony Award, Pulitzer Prize)

Producători executivi: Brian Yorkey, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Selena Gomez și Joy Gorman

Episoade în sezonul 3: 13 x 60 

https://www.youtube.com/watch?v=PfYsxNesp_M


Suna clopotelul! Elite se intoarce pe 6 septembrie cu sezonul 2

Mult așteptatul serial original Netflix Elite se întoarce la școală cu cel de-al doilea sezon, din 6 septembrie.

 

https://lh4.googleusercontent.com/PPDhh5VtQnrG7mCAPRLtP8Zyq55GATCATh6FYFAKkdlX_gInfWHzaB3qFebT8bTLVk1j-Dwanu9sJ8yjDxGbxQOXsnisl9sKWYWaPXx5hl8oJLVEuF-XSJGaf8Imljx-bx8RybZq

Despre ÉliteA început un nou an școlar în Las Encinas, cu elevi noi și vechi. Cu toate că își doresc mai mult ca niciodată să se întoarcă la normalitate după moartea Marinei, dorința lor se dovedește a fi imposibilă din cauza secretelor pe care le poartă și care devin o povară mult prea mare…

Din distribuție fac parte: Miguel Bernadeau (Guzmán), Danna Paola (Lu), Itzán Escamilla (Samuel), Jaime Lorente (Nano), Miguel Herran (Christian), Aron Piper (Ander), Omar Ayuso (Omar), Ester Exposito (Carla), Mina El Hammani (Nadia), Alvaro Rico (Polo), Georgina Amoros (Cayetana) – Din sezonul 2, Claudia Salas (Rebeca) – Din sezonul 2, Jorge Lopez (Valerio) – Din sezonul 2.

Netflix.com/Elite


Primele imagini din The Politician, noul serial original Netflix creat de Ryan Murphy

Netflix lansează astăzi primele imagini din The Politician, noul serial de comedie în 8 părți creat de Ryan Murphy.

The Politician se lansează pe 27 septembrie exclusiv pe Netflix.  

Payton Hobart (Ben Platt), un student înstărit din Santa Barbara, California, a știut încă de la vârsta de șapte ani că o să devină președintele Statelor Unite. Însă înainte de acest pas, va trebui să treacă prin cel mai complicat mediu politic dintre toate: Liceul Saint Sebastian. Pentru a fi ales Președinte al Consiliului Elevilor, a obține un loc la Harvard și a rămâne pe calea succesului, Payton trebuie să își învingă adversarii din liceu fără și își sacrifice moralitatea și imaginea atent șlefuită. Plin de comedie și satiră fină, Politicianul lui Ryan Murphy oferă o imagine rară a ceea ce înseamnă să ajungi politician.

Din distribuție fac parteBen Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Julia Schlaepfer și Bob Balaban. Lor li se alătură Dylan McDermott, January Jones, David Corenswet, Judith Light și Bette Midler.

Creat și scris de: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan.

Producatori executivi: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan, Alexis Martin Woodall, Ben Platt, Gwyneth Paltrow.

Regizat de: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Janet Mock, Helen Hunt, Ian Brennan and Gwyneth Horder-Payton.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (21 – 27 septembrie 2015)

Jovi Ene

Regele lupilor – Povara coroanei” – Călătoria fantastică ajunge la final

Jovi Ene

O noua saptamana de filme TIFF incepe la Uranus 144 cu Marioneta in regia lui Roman Polanski

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult