Stiri

Nikonistii aduc povesti de pe Route 66

Vino să afli povestea nikonistilor pe cel mai celebru drum din lume: Route 66!

Marți, 19 septembrie 2017 de la ora ora 19:30, te așteptăm la Journey Pub să afli povestea nikonistilor, primul grup organizat din România care a ajuns pe Route 66, celebrul drum american. De pe costa Pacificului, pornind de la Santa Monica și până pe malul lacului Michigan, în Chicago, pe o distanta mai mare de 5300km, am trecut prin California, Nevada, Arizona, Utah, New Mexico, Colorado, Texas, Oklahoma, Kansas, Missouri și Illinois.

Pe parcursul prezentării vă vom arăta imagini și vă vom povesti cum au fost ele realizate și ce echipamente foto au fost utilizate. Dacă pe parcursul prezentarii doriti să testați echipamente foto Nikon, vă rugam sa le menționați într-un comentariu la articolul de pe site-ul nikonisti.ro, iar noi le vom aduce in măsura în care ele sunt disponibile.

Participarea la eveniment se face în baza unei scurte rezervări telefonice la numărul 0752 285 286 – Journey Pub

Mai multe detalii pe #nikonistihttp://www.nikonisti.ro/articole/povestea-nikonistilor-pe-route-66/1978

Articole similare

Câştigătorii volumului “Noul cinema românesc”, oferit de Editura Polirom

Jovi Ene

„Laboratorul” oamenilor de film la TIFF: Transilvania Talent Lab

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Rebecca, Away, The Devil All The Time

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult