Stiri

Editura Litera și-a deschis prima librărie

LiteraLitera, o carte deschisă! De curând, ne-am deschis și porțile pentru toți cititorii și prietenii noștri.
Vă invităm miercuri 3 aprilie 2013, începând cu ora 11:00, la deschiderea oficială a primei librării Litera din bulevardul Magheru, nr. 8 – 10. Evenimentul de lansare va avea loc în incinta librăriei.

Librăria Litera este deschisă publicului larg în fiecare zi de luni până duminică, în intervalul orar 10 – 22. Se poziționează ca oferind titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărți pentru copii și tineret, dicționare și enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală.

Evenimentul de lansare marchează și startul unei campanii de conștientizare și promovare a lecturii. Desfășurat sub sloganul „Uite cine citește”, proiectul vizează importanța lecturii în viața fiecăruia din noi și aduce în prim plan persoane publice fotografiate în timp ce citesc cărțile preferate.
Scopul acestui proiect, realizat în colaborare cu personalități ale vieții culturale și sociale din Romania, este acela de a stimula cititul, de a oferi exemple relevante și de a crea noi standarde de lectură.

Personalitățile care se alătură demersului Litera dar și evenimentului de lansare sunt: Stela Popescu, Valentin Uritescu, Dana Războiu, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Tora Vasilescu, Simona Pătruleasa, Iuliana Marciuc, Oana Sârbu, Simona Gherghe, Anca Țurcașiu și mulți alții.
Vă așteptăm, asadar, în “casă nouă”, la o întâlnire cu cele mai bune cărți și prietenii lor!

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Articole similare

“El lovește la întâmplare. Motivul său, necunoscut. Nimeni nu e in siguranţă…”: Motivul X, de Stefan Ahnhem

Delia Marc

Cea mai noua aparitie la Editura Herald: Devino ceea ce esti, de Alan Watts

Jovi Ene

Recomandări cărți Crăciun (II)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult